Wednesday, April 04, 2007

AFUNDI NONI

Noni sekarang kat Akademi Fantasia.

AFUNDI-lah NONI, tapi NONI memang lagi hebatlah compare ngan anak Jakpie dulu. At least NONI tak kena buang lagi.

23 comments:

  1. aikk...ni apa citer?
    bz sgt kotttt

    ReplyDelete
  2. bz laa bro.
    baju pun x sempat basuh

    (maka akan ada laa yang suruh aku kahwin lepas ni he he he)

    ReplyDelete
  3. aku sampai skarang tak tau sapa anak jakpie yg masuk AF tuh.. kasi tau laa sapa nama budak AF tu pls.. i seriously want to know..

    ReplyDelete
  4. oh..baru aku tau sapa e128..
    dalam buku feylong aku..dia ada tulis
    "beratnya di mata, sebaknya di dada, melihat kau bersama dirinya"

    soalan: diri siapa ya??
    hehehe
    jgn rissau...rahsia kukuh tersimpan kepada org2 yg tahu sahaja...

    ReplyDelete
  5. now you make we want to know who is e128?

    sapa? my guess is dzul atfie?

    tapi sapa "dirinya"?

    takkan izzy 96 kot?

    ReplyDelete
  6. hukalohhhhh.. mana ada aku sign buku feylong sapa2... impossible.. aku takkan terjebak ngan anasir2 jambu nih.. akakakaa..

    i'm innocent!!!

    bro abu harraz.. betol ke u got the right guy?

    ReplyDelete
  7. bukan e128 ek?
    aku salah orang lah tu...
    maybe e127..kalau aku tak silap la...(tapi 12 tu confirm..last digit je tak sure...)
    abaikan..sori aa e 128..

    ReplyDelete
  8. jambu tu Ketua Tingkatan....

    ReplyDelete
  9. Anonymous7:36 PM

    Banyakkkkkk kau punya ketua tingkatan......phuang..phuang...phuang

    ReplyDelete
  10. kadang2 orang panggil ketua dorm pun jambu jugak.

    ReplyDelete
  11. aku dulu ketua dorm dan ketua tingkatan, sbb tu diorng panggil aku jambu kuasa dua.

    kan abu harraz....

    ReplyDelete
  12. ape2 je, asal kalian berbahagia...

    ReplyDelete
  13. ketua rumah10:36 PM

    kalau ketua rumah, jambu tak?

    ReplyDelete
  14. noni,
    memang la jambu kuasa dua. dah lah jambu kuasa 2, ko ada gak sekali sekala sodorm. kan?

    pasal ketua rumah,
    kalau nak digelar jambu pun apa salahnye. asalkan jangan sodorm. tak bagus.

    ReplyDelete
  15. aku bukan sekali dua sodorm. by f5 aku lah antara pe-nyo-dorm yg paling aktif kat west wing.

    kadang2 kantoi ngan ustaz lagi.

    ReplyDelete
  16. takde lah..
    syed moto lagi tinggi

    ReplyDelete
  17. Kalau dapat banteras budaya sodorm comletely...baru koleq boleh maju...academically, sports, akhlak, agama...

    boleh jadi the best in any school in the world..kalau SEMUA tak SODORM dan semua SORAU

    ReplyDelete
  18. laaa ni subuh, maghrib and isyak rasanya memang semua satu koleq berjamaah kan?

    so dah jadi SOJARAU dah, tak dak sodom la ni.

    ReplyDelete
  19. Anonymous2:56 PM

    amboii..SOJARAU pulak dah

    ReplyDelete
  20. rilek la.. asar lambat lagi.

    ReplyDelete