Wednesday, August 11, 2010

Ucapan Raya Ala Warta 2010

As we greeted Ramadhan, it is customary to repeat the silliness of Ucapan Raya Ala Warta for 2010. I have in my possession the special editions of Warta KPKM for 1992 - 1994 (courtesy of Q Class of 95) which I will scan to show how silly it was back then; and how even sillier it can be at this age.

The target this year is 500 ucapan! Last year we hit 327 :-)

I don't have time yet to scan and edit a few photos/old Warta, so for the time being you have to put up with recycled clips. I will do a new one by Aidilfitri this year (hoi Noni mintak raise la macam ni, banyak kerja laa).


Selamat Beribadat Sepanjang Ramadhan & beyond 
dari Class of 94


Ha ha KNO pressure straight edit gambar!

207 comments:

  1. Drp: Noni
    Kpd: Azreen aka Ein (habis mati fantasy)
    Ucapan: Mcm ni ye Ein nak buat ucapan kat sini!

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:00 AM

    FROM: Che Mad
    TO: Katil Cube Fect Common Room Ahmad
    Ucapan: Saat2 aku di bawah mu masa ngelat dari training akan ku kenang selamanya.

    ReplyDelete
  3. Drp: Ein
    Kpd: Raff
    Ucapan: Yela2... oi fantasy apa ni yg melibatkan nama aku ni?... ish, mintak simpang..

    ReplyDelete
  4. Dari :Mtop
    Kepada : Yengkoz
    Ucapan : Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:17 AM

    From: Anonymous
    To: Che Mad
    Ucapan: cari ATM kad yer bang?

    ReplyDelete
  6. khalid10:40 AM

    Drpd: Syed Khalid

    Kpd : Warga Yengkoz

    Ucapan: Selamat berpuasa? Sapa yang balik Penang?

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:04 AM

    Drpd: Pejal
    Kpd: Fellow Mentula Ingens
    Ucapan: Steady lah aku!

    ReplyDelete
  8. Anonymous11:11 AM

    Drp: Black Mentula
    Kpd: White Mentula
    Ucapan: We are colourless, size is all that matters.

    ReplyDelete
  9. Anonymous11:37 AM

    Drp: Gedebe
    Kpd: Mpro
    Ucapan: Bila kita nak buka puasa sekali?

    ReplyDelete
  10. Anonymous11:38 AM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: All other koleq batches
    Ucapan: Nama batch korang tak power. Jgn Marah, selamat hari raya.

    ReplyDelete
  11. Anonymous11:40 AM

    Drp: The other peminat, other than Mpro
    Kpd: Shiela Majid
    Ucapan: Shelamat Hari Raya.

    ReplyDelete
  12. Drp: Badut

    Kpd: Chibiok

    Ucapan: i love you

    ReplyDelete
  13. Tokey Pelita Samudera12:18 PM

    Drp: Tokey Pelita SS15

    Kpd: Mentula Ingens

    Ucapan: Boss, bila mau sahur sini?

    ReplyDelete
  14. Drp: Jasman

    Kpd: Awek Jepun

    Ucapan: Mitokai De Sarawaden Kete

    ReplyDelete
  15. Anonymous12:30 PM

    Drp: Mentula Nippon
    Kpd: Jasman
    Ucapan: Kete or kote?

    ReplyDelete
  16. Anonymous12:31 PM

    Drp: Batch lain
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: Tp kitrang malu nk borak pasal kote, x mcm korunk

    ReplyDelete
  17. Anonymous1:01 PM

    Drp : Rauhi
    Kpd : Yang bersekongkol menjatuhkan aku
    Ucapan : Tunggu revenge ku!!..muahahahahahaha!!

    ReplyDelete
  18. Anonymous1:02 PM

    Drp : Mentula Ingens
    Kpd : Nurul Izzah yang ehem2 tak berapa ingens
    Ucapan : Steady Mentula Ingens!!

    ReplyDelete
  19. Anonymous1:03 PM

    Drp : Noni
    Kpd : Radin
    Ucapan : Seluar jeans abang tu, saya dah basuhkan, siap seterika dgn starch lagi...auww....

    ReplyDelete
  20. Anonymous1:05 PM

    Drp : Kandaq
    Kpd : 'Pailang' Fairus Leman
    Ucapan : Dulu hang suruh aku pecat, pecat , pecat, haram aku paham. Tapi hati2, tak lama lagi hang plak kena pecat. Dunia ini Adil. Muahahaha

    ReplyDelete
  21. Anonymous1:07 PM

    Drp : Stalagtait di 4 Sc 3 1994
    Kpd : Ayul
    Ucapan : Bila nak tambah lagi bilangan kami?

    ReplyDelete
  22. Anonymous1:09 PM

    Drp: Rauhi & Co
    Kpd: Mentula Yengkoz
    Ucapan: "I'LL BE BAK"

    ReplyDelete
  23. Anonymous1:11 PM

    Drp : Ayah Cha
    Kpd : Abang Aziz
    Ucapan : Boleh saya bergambar "Yengkoz Wuz Ere" di pub ini?

    ReplyDelete
  24. Anonymous1:13 PM

    Drp : Seekor Kucing betina
    Kpd : Ajaque
    Ucapan : Pen kilometrico tu tak mentula ingens langsung la...len kali pakai la marker Artline. Baru la yengkoz!

    ReplyDelete
  25. Anonymous1:14 PM

    Drp : Mentula Ingens
    Kpd : Rauhi
    Ucapan : Kami tak tagih kemaafan darimu. Kami halalkan. Muahahahaha...

    ReplyDelete
  26. Anonymous1:16 PM

    Drp : Olboi yang old
    Kpd : Ir Gadap.
    Ucapan : "Steady aku" tu aku punya la.Selamba la pakai trademark aku. Steady Aku!

    ReplyDelete
  27. Anonymous1:17 PM

    Drp : Bobo
    Kpd : Epit
    Ucapan : Hang tolong letakkan ucapan raya dari aku kat blog bleh nooo....

    ReplyDelete
  28. Anonymous1:17 PM

    Drp : Ketiak Bulu
    Kpd : Ketiak Unique Yengkoz
    Ucapan : Tak unite fekt la cam ni...Pi daftar kat Yun Nam cepat.

    ReplyDelete
  29. Anonymous1:19 PM

    Drp : Monrod
    Kpd : KABAZ
    Ucapan : Ajak la kawan steak tiga rasa tu semua berbuka hari2 kat sini. Sahur pun boleh.

    ReplyDelete
  30. Anonymous1:22 PM

    Drp : Sheppe @ Koque @ Bengkoque
    Kpd : N***r H****i
    Ucapan : Aku nak berak!!! Nak berak tau tak dgr citer Boboe ni!!!!

    ReplyDelete
  31. Anonymous1:24 PM

    Drp: Ha ha
    Kpd: Ha ha ha
    Ucapan: Ha ha ha ha

    ReplyDelete
  32. Anonymous1:24 PM

    Drp : KNO Celebriti Blogger
    Kpd : Noni Poyo
    Ucapan : Dei, apa definisi recycle? Chit tui!

    ReplyDelete
  33. Anonymous1:24 PM

    Drp: Mentulas
    Kpd: Bobo
    Ucapan: Mentula Publico

    ReplyDelete
  34. Anonymous1:25 PM

    Drp : Pemantau Joke Bell
    Kpd : Ha ha
    Ucapan : Sib baik tak leh attach gambar!!

    ReplyDelete
  35. Anonymous1:25 PM

    Drp: Abg Aziz
    Kpd: Ayah Cha
    Ucapan: I happened to know.... yada yada yada (zzzz snore)

    ReplyDelete
  36. Anonymous1:27 PM

    Drp: Noni Montok
    Kpd: KNO Celebrity Blogger
    Ucapan: Eyh aku janji nanti aku letak yg baru k.... selamba chit tui, ingat habis karachi la tu :-p

    ReplyDelete
  37. Anonymous1:28 PM

    Drp: Mentulas
    Kpd: Ir Gadap, pres KPTC
    Ucapan: Pegang telor tak pe tak leh bersiul je, pegang batang nnt tak leh berbuka!!!!!

    ReplyDelete
  38. Anonymous1:30 PM

    Drp: Noni
    Kpd: Radin
    Ucapan: Saya memang minat kt adik radin dulu. Saya siap blaja bahasa jawa lagi, tp radin lagi sayangkan si dia.

    ReplyDelete
  39. Anonymous1:33 PM

    Drp : Pica
    Kpd : Pyan
    Ucapan : Tahun ni raya gathering kita pakai tie koleq plak, dengan blazer.

    ReplyDelete
  40. Anonymous1:34 PM

    Drp : Pyan
    Kpd : Pica
    Ucapan : Ok, nanti aku bagitau rahahacincing.

    ReplyDelete
  41. Anonymous1:36 PM

    Drp : Adik Sains Selangor Pegang Kamera
    Kpd : Mentula Ingens kat Stadium ipoh
    Ucapan : Dah upload dah gambar tak senonoh pakcik2 semua.

    ReplyDelete
  42. Anonymous1:40 PM

    Drp : E13?
    Kpd : Pres KPTC
    Ucapan : Terima kasih sebab nak sponsor Jersi Mentula Ingens

    ReplyDelete
  43. Anonymous1:55 PM

    Drp: Toy
    Kpd: Prez Khalid
    Ucapan: Ucapan Ramadhan pertama sebagai Prez mana?

    ReplyDelete
  44. Anonymous2:03 PM

    Drp: Nurul Izzah
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: Ramai jugak minat kat saya ye. Terima kasih. Jangan tak puasa ye.

    ReplyDelete
  45. Anonymous2:04 PM

    Drp: Kristi
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: meow meow meowwwwww

    ReplyDelete
  46. Anonymous2:10 PM

    Drp: Ezrin
    Kpd: Samsuri
    Ucapan: Maner demo? tak nampak pun kat Masjid Seri Petaling semalam. Sesat ke?

    ReplyDelete
  47. Anonymous2:11 PM

    Drp: Ezrin
    Kpd: Samsuri
    Ucapan: Nanti bila boboe dah pindah sini, ajak la dia sekali.

    ReplyDelete
  48. Anonymous3:29 PM

    Drp: Azim Arif
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: Di bulan puasa kita menyusun sepuluh jari memohon ampun dan bertaubat..

    Lepas tu, menyusun sepuluh jari pegang controller pulak.. Siapa ada berani?

    ReplyDelete
  49. Anonymous3:40 PM

    Drp: Azim Arif
    Kpd: Jalan Kinabalu
    Ucapan: Tempat jatuh lagi dikenang.. Cis.

    ReplyDelete
  50. Drp: Azreen
    Kpd: Orang2 nama tak jambu
    Ucapan: Jangan di cemburui kejambuan nama ku. Ahahaha! Selamat berpose semua.

    ReplyDelete
  51. Anonymous3:48 PM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: Anai-anai pemakan Overfloor, bumbung Overfloor & Big Tree
    Ucapan: Bulan puasa tidak boleh makan..

    ReplyDelete
  52. Anonymous4:02 PM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: LOQUE
    Ucapan: buat la satu lagu utk jadi national anthem Mentula Ingens.

    ReplyDelete
  53. Anonymous4:05 PM

    Drp: Boboe
    Kpd: Mentula Ingen
    Ucapan: aku nak tido.. (sambil dicaleng)

    ReplyDelete
  54. Anonymous4:11 PM

    Drp: N@#$R H!K#M^
    Kpd: Sheppe
    Ucapan: patutkah aku cakap kat boboe yg aku care pasal dia?

    ReplyDelete
  55. Anonymous4:12 PM

    Drp: Sheppe
    Kps: N@#$R H!K#M^
    Ucapan: aku nak terberak ni... atas bumbung mana ada jamban

    ReplyDelete
  56. Anonymous4:13 PM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: Bobo
    Ucapan: Ckp kat N*h*r H*k*m* laa kitorang x berminat. ko tak layan batch sendiri pun dulu :-p

    ReplyDelete
  57. Anonymous5:42 PM

    Drpd: Badut
    Kpd: Joe Jambul
    Ucapan: byk duit...

    ReplyDelete
  58. blog有留言互動才好玩~~希望留言能支持您的更新動力!!!..................................................................

    ReplyDelete
  59. Anonymous5:59 AM

    Drpd: Atfie
    Kpd: Fellow Mentula Ingens
    Ucapan: sempat cucuk dan mandi sebelum imsak tadi?

    ReplyDelete
  60. Anonymous8:28 AM

    Drpd : Epit
    Kepada : Prez KPTC
    Ucapan : Masuk suku ke masuk penuh?

    ReplyDelete
  61. Anonymous11:37 AM

    Drp: Mentulas
    Kpd: Sheppe
    Ucapan: Kami nak lagi!!!!!!! Mana luahan perasan balak2 Boboe...?

    ReplyDelete
  62. Anonymous1:13 PM

    Drpd : CluBB
    Kpd : artisan iphone paki..
    Ucapan : apa malas2 ni...

    ReplyDelete
  63. Anonymous1:14 PM

    Drpd : KayJay
    Kpd : RR
    Ucapan : aku anak dah dua..hang?

    ReplyDelete
  64. Anonymous1:18 PM

    Drpd : prez KPTC
    Kpd : Fellow Mentulas Ingens
    Ucapan : kita letak 'KPTC' kat depan jersi tu ye...
    Steady lah Aku

    ReplyDelete
  65. Drpd : Tengkorak Maut
    Kpd : Bangkai Bernyawa
    Ucapan : Boleh bagi address nak hantar kad raya..

    ReplyDelete
  66. Anonymous1:40 PM

    Drp: Leman
    Kpd: Md Shah
    Ucapan: Aku rasa kena buat inter-hse gak lak, baru la deghaih skit orng post ucapan

    ReplyDelete
  67. Drp: Md Shah
    Kpd: Leman
    Ucapan: Ucapan untuk yang nak mengucap je..

    ReplyDelete
  68. Anonymous2:23 PM

    Drpd: Mentula
    Kpd: Mpro
    Ucapan: Antara anyer dan Jakarta kita jatuh cintaaa

    ReplyDelete
  69. Anonymous2:26 PM

    Drpd: Wawa
    Kpd: Hidayatoyol
    Ucapan: Hang tembak aku ka??????

    ReplyDelete
  70. Anonymous2:28 PM

    Drpd: Wawa
    Kpd: Mentula
    Ucapan: sapa kata dia tembak aku? sapa kata dia tembak aku?

    ReplyDelete
  71. Anonymous3:03 PM

    Drpd: Ajak
    Kpd: Mentula
    Ucapan: Aku tak kentut!!!!!!

    ReplyDelete
  72. Anonymous3:58 PM

    Drp: Yengkoz Tak Posa
    Kpd: Prefects 94
    Ucapan: Kiub mana terbaik?

    ReplyDelete
  73. Anonymous4:09 PM

    Drp: Amoi mandi kat pool koleq
    Kpd: Budak2 Pavi yang mengintai
    Ucapan: Intai kami antara nampak..

    ReplyDelete
  74. Anonymous4:11 PM

    Drpd: Mentula
    Kpd: Towkey nasik goreng
    Ucapan: malam ni tarak order?

    ReplyDelete
  75. Anonymous4:12 PM

    Drp: MCCC
    Kpd: Uncle Toby
    Ucapan: Hari ni makan awal ada duty..

    ReplyDelete
  76. Anonymous4:26 PM

    Drp: Shahid
    Kpd: HM Koleq
    Ucapan: Boleh mintak duit bayar bil telefon kat saya sekarang pasal saya dah kaya..

    ReplyDelete
  77. Anonymous4:48 PM

    Drp: Pasar Lembah Kuala Kangsar
    Kpd: Noraizi
    Ucapan: Dah lama kome tak datang beli ayam percik kat sini..

    ReplyDelete
  78. Anonymous4:55 PM

    Drp: Pusat Snooker Kuala Kangsar (bawah Karaoke)
    Kpd: Cop, Peah & siapa lagi ye ?
    Ucapan: Kami menganjurkan tournament snooker tahunan sepanjang bulan puasa sempena ulangtahun ke-17 Munizam datang menyerang Tuan-tuan..

    ReplyDelete
  79. Anonymous4:57 PM

    Drp: Hamz
    Kpd: Abg Mior
    Ucapan : Kenapa abang tak tegur saya di mocba futsal hari tu? Kenapa abang berpaling muka ketika mata bertemu mata? iisskk.. issskk..

    ReplyDelete
  80. Anonymous5:12 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Ir. Gadap
    Ucapan: Steady mentula aku !!

    ReplyDelete
  81. Anonymous5:15 PM

    Drp: Ashok
    Kpd: Mentula
    Ucapan: gambar gambar

    ReplyDelete
  82. Anonymous5:16 PM

    Kpd: Epit
    Drp: Mentula northern chapter
    Ucapan: balik raya mana tahun ni?

    ReplyDelete
  83. Anonymous8:22 AM

    Drpd : Epit
    Kpd : Mentula Northern Chapter
    Ucapan : kan aku dah cakap SSSSSSEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRREEEEEMMMMMBBBBBBBAAAAAAAANNNNNNNN

    ReplyDelete
  84. Anonymous8:52 AM

    drpd : Badut
    Kpd : Persatuan hubby yg kena raya kat in-law house kat terengganu
    Ucapan: Next year aku raya sana...hihihi

    ReplyDelete
  85. Anonymous9:11 AM

    Drpd: Mentula Northern Chapter
    Kpd: Epit
    Ucapan: Bobo pun nak masuk northern chapter.

    ReplyDelete
  86. Anonymous9:22 AM

    Drp: Mentula Merah
    Kpd: Sheppe (Mentula Legendary)
    Ucapan: Mana luahan perasaan N&*a& H&&^mi lagi?

    ReplyDelete
  87. Anonymous9:23 AM

    Drp: Khalid
    Kpd: Ezam
    Ucapan: There's something about Bobo

    ReplyDelete
  88. Anonymous9:24 AM

    Drp: Ezam
    Kpd: Khalid
    Ucapan: There Is something about Sazali

    ReplyDelete
  89. Anonymous9:24 AM

    Drp: Mentula
    Kpd: Fairies Berbaju Merah
    Ucapan: Marilah terbang ke sini

    ReplyDelete
  90. Anonymous9:25 AM

    Drp: Leman, Idris, Md Shah
    Kpd: Syam Hakimi
    Ucapan: Lepas tu semua jemput kau datang open house he he he

    ReplyDelete
  91. Anonymous9:26 AM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: Tan Sri Khalid
    Ucapan: Sampai hati diorng spy Tan Sri... Bobo yg jambu dah rasa terancam, takut kena skodeng jugak

    ReplyDelete
  92. Anonymous12:45 PM

    Drp: Tan Sri Khalid
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: tak sangka I ada peminat

    ReplyDelete
  93. Anonymous2:36 PM

    Drpd : fairies berbaju merah
    Kpd : Mentula Ingens
    Ucapan : Korang kena pakai samping Koleq baru kitorang terbang

    ReplyDelete
  94. Anonymous2:41 PM

    Drpd : Mejar
    Kpd : Dayat
    Ucapan : Musang King ke Coo Kiok?

    ReplyDelete
  95. Anonymous2:47 PM

    Drpd : Badut
    Kpd : Joe
    Ucapan : Jom minum...alamak terlupa pulak, malam ni red ada...sorry cancel la..

    ReplyDelete
  96. Anonymous5:53 PM

    Drpd : Ir Gondolph
    Kpd : Bobo
    Ucapan : Naik Sejam.. Turun Sejam..

    ReplyDelete
  97. Anonymous6:43 PM

    Drp: BRU
    Kpd: Sheppe
    Ucapan: Maid filipino bkn hamba abdi yg bleh ditelusuri oleh mentula kau

    ReplyDelete
  98. Anonymous6:44 PM

    Drp: Pengapit pengantin bersamping koleq
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: jgn jeles kami ada fairies

    ReplyDelete
  99. Anonymous6:44 PM

    Drp: Au Yoong Sau Foo Fan
    Kpd: Kalai
    Ucapan: Aiyya saya pun ada jual insurans maaa..

    ReplyDelete
  100. Anonymous6:45 PM

    Drp: Aku
    Kpd: Fellow Mentula Ingens
    Ucapan: Yes yes yes ucapan ke 100, puas aku tunggu ni! Markah extra!

    ReplyDelete
  101. Anonymous11:14 PM

    Drp: Fata Rubra
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: Mellita, domi adsum. Vidi, Veni, Dormiv.

    ReplyDelete
  102. Anonymous11:20 PM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: Fata Rubra
    Ucapan: Dēfutūta !

    ReplyDelete
  103. Anonymous11:26 PM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: Mentula Minimus
    Ucapan: Minor in uno, Minimus in omnibus !!

    ReplyDelete
  104. Anonymous11:35 PM

    Drp: Mentula Ingens
    Kpd: Circulus Rapere in Rubere
    Ucapan: O di Hilaris. Potes meos suaviari clunes !! ha ha

    ReplyDelete
  105. Anonymous9:30 AM

    Drp: Clifford
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: The ship is more than the crew

    ReplyDelete
  106. Anonymous9:32 AM

    Drp: Fadli
    Kpd: Aiwa
    Ucapan: tak ada kad raya kah tahun ini?

    ReplyDelete
  107. Anonymous9:33 AM

    Drp: Wong
    Kpd: Hj. Mus
    Ucapan: Mu apa hal asik nak mengbahang?

    ReplyDelete
  108. Anonymous9:46 AM

    Drp: Hj. Mus
    Kpd: Mentula
    UCapan: Kita buat amal jariah nak? sambil sambil bahang

    ReplyDelete
  109. 知識可以傳授,智慧卻不行。每個人必須成為他自己。............................................................

    ReplyDelete
  110. Anonymous12:19 AM

    Drpd: Geng Yengkoz yg dtg dinner PKR
    Kpd: Tan Sri Khalid
    Ucapan: Jgn tuduh kami yg letak hidden camera tu. Ini mungkin ada konspirasi nak lagakan yengkoz dgn kerajaan negeri selangor.

    ReplyDelete
  111. Anonymous10:24 AM

    Drpd: Spy pasang spycam
    Kpd: Tan Sri Khalid
    Ucapan: Haaaa! Kantoi main korek hidung dalam office...

    ReplyDelete
  112. Drpd : Mtop
    Kpd : Mentula chapter Kelantan
    Ucapan : Raya tahun ni nak mini reunion kat rumah sapa plak?

    ReplyDelete
  113. Anonymous6:50 PM

    Kpd : Nikolai
    Drpd : Mentula group BB
    Ucapan : Kitorang still tunggu info tempat massage

    ReplyDelete
  114. Anonymous6:51 PM

    Kpd : Yg mengaku mentula ingens
    Drpd : Peterporn
    Ucapan : Mentula ku lebih berbisa dari mentula korang

    ReplyDelete
  115. Anonymous6:54 PM

    Kpd : Peterporn
    Drpd : Mentula Ingens
    Ucapan : Ngaku mentula besar la pulak. Dah la style main pun tak ganas, ala2 biasa je. IR Gadap lagi ganas woooo... Steady gadap!

    ReplyDelete
  116. Anonymous8:50 PM

    Kpd: IR Gadap
    Drp: Peterporn
    Ucapan: gue dapat luna. steady gue

    ReplyDelete
  117. Anonymous11:04 PM

    Drpd: Hamz
    Kpd: Abg Mior
    Ucapan: Kenapa senyap tanpa balasan ucapan ku? iisskk iisskk..

    ReplyDelete
  118. Anonymous9:40 AM

    Kpd: Peterporn
    Drp: IR Gadap
    Ucapan: at least gua tak kena tangkap dan kantoi. ahahaha padan muka mu...

    ReplyDelete
  119. Anonymous9:42 AM

    Kpd: Aziz Hassan teman Ayah Cha
    Drp: Kalai
    Ucapan: Mau lawan nampak? sedap sgt kuih mu?

    ReplyDelete
  120. Anonymous1:17 PM

    Kpd : Azreen (gila ah jambu)
    Drp : Haizul
    Ucapan : kenapa org paggil kau Ein, bukan Zul atau Hai?

    ReplyDelete
  121. Anonymous1:22 PM

    Kpd : Mahadzir
    Drpd : Epit MI
    Ucapan : Apa yang perlu aku buat untuk dapatkan body macam lu?

    ReplyDelete
  122. Kpd : Haizul
    Drp : Azreen (gila ah jambu)
    Ucapan : ntah... aku pun tak tau. hahahah

    ReplyDelete
  123. Anonymous2:07 PM

    Kpd: Mahadzir
    Drp: Mentula Ingens
    Ucapan: badan sasa mentula tak besor tak guna jua

    ReplyDelete
  124. Anonymous7:25 PM

    Drp : Rumah Hassan
    Kpd : Semua rumah lain
    Ucapan: Korang berlagak je lebih. Rumah Hassan paling best!

    ReplyDelete
  125. Anonymous7:25 PM

    Drp : Mona Gersang
    Kpd : Rafizi Ramli
    Ucapan: I am still available....

    ReplyDelete
  126. Anonymous7:43 PM

    Drp : Mona Gersang
    Kpd : Boboe
    Ucapan : I nak join rumah Hassan....

    ReplyDelete
  127. Anonymous9:12 PM

    Drp : Boboe
    Kpd : Mona Gersang
    Ucapan : Thank you for the good and wet memories... muah!

    ReplyDelete
  128. Anonymous8:15 AM

    Kpd : Ir Gadap
    Drpd : Peterporn
    Ucapan : Cut Tari... yum yum... aku nak pass kat kau plak...

    ReplyDelete
  129. Anonymous11:18 AM

    Kpd : Peterporn
    Drpd : Ir Gadap
    Ucapan : Cut Tari pandai urut tak?

    ReplyDelete
  130. Anonymous11:27 AM

    Kpd : Bogark & Izzuddin
    Drpd : Cagers yg boikot training korang
    Ucapan : Kita 0-0. Yg penting results kita menang PPM @ STF

    ReplyDelete
  131. Anonymous1:23 PM

    Kpd : Azreen lagi..
    Drpd : Kami
    Ucapan : EXPLAIN EXPLAIN EXPLAIN!!!!!
    KAMI TAK PUAS HATI

    ReplyDelete
  132. Anonymous1:28 PM

    Kpd : Bochubby
    Drpd : E139
    Ucapan : Ehemmm....

    ReplyDelete
  133. Anonymous4:17 PM

    Kpd: Budak2 bahasa jepun
    Drp: Kusamoto Takahisa
    Ucapan: Small package!!

    ReplyDelete
  134. Anonymous4:18 PM

    Kpd: Peterporn
    Drp: Puru shot a man
    Ucapan: Sepandai pandai kancil akhirnya kena jugaaa

    ReplyDelete
  135. Anonymous9:46 PM

    Kpd: Mentula Ingens
    Drp: 94
    Ucapan: Selamat Raya Ingens!

    ReplyDelete
  136. Anonymous9:17 AM

    Kpd: Khalid & Kalai
    Drp: Mentula Ingens #27
    Ucapan: Bila selection team futsal 2011?

    ReplyDelete
  137. Anonymous5:40 PM

    Drp: Jin lapar
    Kpd: IR "tok moh" Gadap
    Ucapan: Kalau kao berani sila tampil

    ReplyDelete
  138. Anonymous5:40 PM

    Drp: Ska
    Kpd: 9094
    Ucapan: Jgn panggil gua Ska

    ReplyDelete
  139. Anonymous5:41 PM

    Drp: Mentula Northern Chapter
    Kpd: Epit
    Ucapan: Raya balik mana Epit? Terlupa plak...

    ReplyDelete
  140. Anonymous3:48 PM

    Drp: Chamat
    Kpd: 文岳仲君
    Ucapan: X paham la ucapan raya kau

    ReplyDelete
  141. Anonymous4:12 PM

    Drp: 文岳仲君
    Kpd: Chamat
    Ucapan: lu apa tau.. gua pun mau laya

    ReplyDelete
  142. Anonymous4:38 PM

    Drp: Chamat
    Kpd: 文岳仲君
    Ucapan: Lu laya lambat lagi la, jgn kiasu

    ReplyDelete
  143. Anonymous6:00 AM

    Drp : Chamat
    Kpd : Mentula Ingens
    Ucapan : Book your Llamas now, everyone....

    ReplyDelete
  144. Anonymous6:02 AM

    Drp : Syam
    Kpd : Aiwa
    Ucapan : Buckle up, bro

    ReplyDelete
  145. Anonymous10:43 AM

    Drp: Audit
    Kpd: Mentula Ingens
    Ucapan: Macam semput nak meet KPI 500 ucapan ?

    ReplyDelete
  146. Anonymous1:07 AM

    Drpd : Auditee (MI)
    Kpd : Auditor
    Ucapan : Memang tgh sangap ni. Kena promote sikit kat email male-ing list

    ReplyDelete
  147. Anonymous8:15 AM

    Drpd : Rahaha
    Kpd : Noni
    Ucapan : aku dah ada blog lain la...blog aku sendiri tau

    ReplyDelete
  148. Anonymous6:02 PM

    Drpd : Mentula minimus
    Kpd : Mentula ingens
    Ucapan : Camne nak bagi ingens haaa???

    ReplyDelete
  149. Anonymous7:59 PM

    Drp: Sabri
    Kpd: Hisyam
    Ucapan: Telefon aku malam ni ... 05 775 7777

    ReplyDelete
  150. Anonymous8:52 AM

    Drpd : Prez Mentula Ingens
    Kpd : Mentula Ingens
    Ucapan : Pilih korang kategori yang mana - i.Aku tak takut bini; ii.Bini tak takut aku; iii.Bini menakutkan aku. Setiap jawapan akan dirahsiakan!!!

    ReplyDelete
  151. Anonymous9:16 AM

    Drpd : Ahli Biasa Rumah Ahmad
    Kpd : Che Mad El Capitan
    Ucapan : Pulanglah Che Mad.Bobo dan Chib dah tunjukkan belang sekarang. Siap dah break away buat rumah baru nama Rumah Hassan (sempena nama Hassan Hashim agaknya).

    ReplyDelete
  152. Anonymous9:18 AM

    Drpd : Kak Ramlah
    Kpd : Ir Gadap
    Ucapan : Kalau k***k panjang sejengkal, jangan cuba-cuba nak lawan dengan aku.

    ReplyDelete
  153. Anonymous10:04 AM

    Drp : Ein
    Kpd : Mentula Ingens
    Ucapan: Aku lah Rembell the 2nd

    ReplyDelete
  154. Anonymous1:16 PM

    Drp : Drakula Malam Pavi
    Kpd : Penduduk Kuale
    Ucapan: Aku lah Drakula Malam.. Hahahaha...

    ReplyDelete
  155. Anonymous1:21 PM

    Drp : Kawan-kawan Hj Razaly
    Kpd : Hj Razaly
    Ucapan: Kami rindu Tuan Haji.. Bila nak jumpa Tuan Haji ni?

    ReplyDelete
  156. Anonymous2:29 PM

    Drp : Kawan-kawan Hj Razaly
    Kpd : Hj Razaly
    Ucapan: Tuan Haji takut binikah?

    ReplyDelete
  157. Anonymous10:31 PM

    drpd : Tokey durian moosang king
    kepada : radin, capoe, dayat, aiwa dan izam.
    Ucapan : bila nak mari sini ? dah dapat kebenaranan ibubapa /penjaga ke belum?

    ReplyDelete
  158. Anonymous10:33 PM

    Drpd : Abang Hashim
    Kepada : Toje AKA director of karipap
    Ucapan : Ada hati nak buka kedai sate, ni karipap frozen ko nih, sapa nak beli... aku baling kang!!

    ReplyDelete
  159. Anonymous7:53 AM

    Drp: Che Mad
    Kpd: Chamat
    Ucapan: Jemputlah ke rumah beraya

    ReplyDelete
  160. Anonymous8:43 AM

    Drp: MENTULA INGENS
    Kpd: Mr. Anand
    Ucapan: Selamat Maju Jaya

    ReplyDelete
  161. Anonymous9:20 AM

    Drp : Aiwa
    Kpd : Syam :
    Ucapan: Bukan aku tak nak buckle up syam, masalahnya dah tak muat nak buckle. Kena carik saiz lain...(walaupun aku cengkung)

    ReplyDelete
  162. Anonymous4:01 PM

    Drp: MI
    Kpd: Sabre rider
    Ucapan: Bluetooth aku rosak kena air

    ReplyDelete
  163. Anonymous4:03 PM

    Drp: Che Tam
    Kpd: Wonggek
    Ucapan: kau tak mengaku panggil aku gagak yerrrr

    ReplyDelete
  164. Anonymous9:46 AM

    Drp : Epit
    Kpd : Tit #3
    Ucapan: I love u equally.

    ReplyDelete
  165. Anonymous11:55 AM

    Drp : Saya
    Kpd : Wawa
    Ucapan: Hang dah minta maaf kat Dayat ke belum?

    ReplyDelete
  166. Anonymous11:56 AM

    Drp : Whistleblower
    Kpd : Wawa
    Ucapan: Capoe yang pedajal hang, sebut nama Dayat masa hang tengah naik minyak. Pi belasah Capoe.

    ReplyDelete
  167. Anonymous7:48 AM

    Drp: Antara saksi utama tempat kejadian
    Kpd: Wawa
    Ucapan: Capoe rupanya yg pedajal Dayat

    ReplyDelete
  168. Anonymous7:54 AM

    Drpd : Bo-Boe
    Kpd : M(t)op
    Ucapan : Kenapa ketiak kau licin?

    ReplyDelete
  169. Anonymous7:55 AM

    Drpd : Joey
    Kpd : Badut
    Ucapan : Jom minum kat anwar maju... tapi red ada kan? takpelah...tak jadi la

    ReplyDelete
  170. Anonymous7:57 AM

    Drpd : abu usama (bukan nama sebenar)
    Kpd : 175cm
    Ucapan : aku suka yang tinggi2 sahaja...

    ReplyDelete
  171. Anonymous9:58 AM

    Kpd: Joe
    Drpd: Badut
    Ucapan: Pegi dahhh..............:)

    ReplyDelete
  172. Anonymous10:48 AM

    Drp : Whistleblower
    Kpd : Capoe
    Ucapan: Ko dah minta maaf kat Dayat?

    ReplyDelete
  173. Kpd: Yengkoz
    Drp: JSTOR
    Ucapan: "Ingens" = "grown up".

    ReplyDelete
  174. Anonymous2:33 PM

    Kpd: JSTOR
    Drp: Yengkoz
    Ucapan: Tapi kami semua SURE UP!!!

    ReplyDelete
  175. Anonymous2:50 PM

    Kpd: WAWU
    Drp: Yengkoz
    Ucapan: Cikgu dah minta maaf kat Azim? Kesian dia - Cikgu hancurkan cita-cita dia nak jadi Pengawa Kolej Melayu.

    ReplyDelete
  176. Anonymous3:32 PM

    Kpd : hensem up MI
    dprd : Tsuyoshi Kondo
    Ucapan : Sekaran di jumput, guru-guru, yang inging membuat ucapang... hait.. so des..

    ReplyDelete
  177. Anonymous9:30 PM

    Drpd :Keiko Shimizu
    Kepada : Hidayat
    Ucapan : Biidayatoyol, biidayatoyool...

    ReplyDelete
  178. Anonymous9:31 PM

    Drpd : Jak Pai
    Kpd : Hidayat
    Ucapan : TAK BOLEH!!!! PANG!!!!!

    ReplyDelete
  179. Anonymous11:20 AM

    Drpd : m(T)op
    Kpd: Boeboe
    Ucapan : Apahal kau nak tau ketiak aku?...

    ReplyDelete
  180. Anonymous11:24 AM

    Drpd : staff DRB
    Kpd : Yg nak mengaku family
    Ucapan : Cit poorah...

    ReplyDelete
  181. Anonymous3:08 AM

    Drp: Budak Dorm 10 NH
    Kpd: Kak Ramlah
    Ucp: Siapa yg pandu keretapi tu ?

    ReplyDelete
  182. Anonymous11:34 AM

    Drp: MI
    Kpd: Dato' Kuchai
    Ucp: Tahniah.

    ReplyDelete
  183. Anonymous11:53 AM

    Drp: MI
    Kpd: Jasman
    Ucp: Tahniah atas kejayaan menaklum Jepun.

    ReplyDelete
  184. Anonymous11:53 AM

    *pembetulan : menakluk

    ReplyDelete
  185. Anonymous2:05 PM

    Drp: Tukidoe
    Kpd: Peah & Cop
    Ucp: Bila kita nak main Snooker anniversary ke-17 ni? esok sempat kot? Lusa Jumaat boleh buat special assembly lagi..

    ReplyDelete
  186. Anonymous2:08 PM

    Drp: Buaya Lubuk Mak Anjing
    Kpd: Rowing Team '94
    Ucapan: Salamat Hari Raya.. last time korang lalu tak mau singgah pun kat lubuk kami..

    ReplyDelete
  187. Anonymous2:10 PM

    Drp: Peserta-peserta melados
    Kpd: Moon-light (port belakang umah Jak Pai)
    Ucapan: dah banyak Ramadhan korang tak datang lados kat sini lagi ye.. dah tak best ke?

    ReplyDelete
  188. Anonymous2:12 PM

    Drp: Morning Glory
    Kpd: kawan-kawan yang bersahur kat sini..
    Ucapan: terkenang masa kawan-kawan berasap dalam semak masa sahur.. hahahaha...

    ReplyDelete
  189. Anonymous6:02 PM

    Drp: Hidayat
    Kpd: Sensei
    Ucapan: Nama saya Hidayat!!!!!Bukan Bidayattttt!!!!!!

    ReplyDelete
  190. Anonymous12:21 AM

    Drpd : Bluesbred
    Kepada : Labah labah cacat
    Ucapan : Ish dah lama tak nampak budak2 ayul melados kat sini..dia gi mana ha?

    ReplyDelete
  191. Anonymous12:22 AM

    Drpd : Mangsa tahanan bilik band
    Kpd : Haris Mukri
    Ucapan : Sampai hati ko balik dari prep tanpa membuka kunci bilik band. aku hampir gi skolah pakai baju melayu masa tu..

    ReplyDelete
  192. Anonymous12:23 AM

    Drpd : Wady dan Highway
    Kpd : Jasman Hassan
    Ucapan : Ooo ko nak balun fishball sorang sorang ye.. siap ko !!

    ReplyDelete
  193. Anonymous12:33 AM

    Drp: Ahli Yengko
    KPd: Warga MIs
    Ucapan : Raya dah nak dekat sgt ni. Ucapan belum sampai 200 hits lagi.. Come on la.. udoh2 le spamming mcoba mailgroup tu..

    ReplyDelete
  194. Anonymous1:48 AM

    Drpd : TS Mac
    Kpd : Yengkoz MIs
    Ucapan : Aku sedar aku sudah tua....

    ReplyDelete
  195. Anonymous9:25 AM

    Drpd : Bobo
    Kpd : Nahar
    Ucapan : Abang raya mana tahun ni?

    ReplyDelete
  196. Anonymous9:34 AM

    Drpd : Epit
    Kpd : Yengkoz MIs
    Ucapan : Ucapan ke-200, yehahah

    ReplyDelete