Saturday, September 15, 2007

Raya Dedication Ala Warta KPKM

Apart from the siren before berbuka puasa, the only other thing that I can recall about puasa in koleq is the Warta KPKM raya dedication, sold at 10 sen per dedication. If I am not mistaken, the first special edition during our time in koleq was produced in 1991, a white hard cover with cartoons by Ayih. There were only 2-3 articles, the rest were all dedications.

And after paying for the dedications, budak koleq were crazy enough to then buy the Special Edition at RM1 per piece - that is for Warta KPKM which is supposedly free because it is covered by the KPKM fee each year anyway.

Budak koleq can really go crazy with dedication.

I can't quite locate the last edition that I have, so maybe we can start it all over again here.

PLEASE MAKE YOUR RAYA DEDICATION ALA WARTA HERE IN THE COMMENTS.

I will start first:

Dari: E43
Kepada: Mamat Tak Puasa Yang Simpan Oreo Dalam Cistern Toilet Prep School
Ucapan: Kenang daku dalam Oreo-mu..

sambung......

121 comments:

  1. Kak Ramlah6:51 PM

    Selamat Hari Raya kepada semua ahli Kelas '94.

    Maafkan akak - akak tak berniat nak kacau korang semua. Cuma akak tak dapat nak menolak godaan bulu seksi yang lebat tu.

    Akak sayang sangat korang, ahakkkksss...

    ReplyDelete
  2. akak tak ingat format laaaa...

    hmmm sapa agaknya yg still duduk depan pc dekat2 nak bukak ni

    ReplyDelete
  3. ikut format akak... and sapa2 yg lain.....

    ReplyDelete
  4. wah.. KR lagi laju dr diriku ini... anytime anywhere ye, walaupun dekat nak bukak...

    non-koleq kena ikut jugak ke?
    anyway...

    kepada: semua yg ada di sini
    ucapan: selamat menjalani ibadah pose dan kpd KR, commentlah selepas berbuka, and kpd noni, happy birthday and 30 is just figures, kpd setinggan, lama tak masuk sini?

    ReplyDelete
  5. budak luar5:26 AM

    Dari: pemerhati bebas.
    kepada: setinggan_overfloor
    ucapan: Kembalilah ke pangkuan blog..
    kawaii pun sudah mula menyeru-nyeru namamu..sepi,tanpa gurau2 manja mu itu..

    ReplyDelete
  6. dari: ahli mesyuarat tingkap
    kpd: janitor
    ucapan: tingkap kotor, susah nak mesyuarat. sila lakukan yang terbaik

    ReplyDelete
  7. nonikapet yang betul1:07 PM

    daripada: nonikapet yang betul
    kepada : noni kapet
    ucapan: u better be careful ... i jeles ni

    ReplyDelete
  8. dari: Noni Kapet
    kpd: Yg mengaku Noni Kapet yang betul
    ucapan: Tipu laaa, Noni Kapet mana ada cakap "i" ni, dia ckp Bota! Berani jomla lawan t*t*k!

    ReplyDelete
  9. dari:pengkomen tercomel kat sini
    kepada: all the noni kapet wannabes
    ucapan: yennadey tambey, apa la korang ni, boh boh le tu.. puasa tak?

    ReplyDelete
  10. anak bota7:00 PM

    dari:anak jiran noni kapet yang betul
    kepada:sumer yg mengenali noni kapet yang betul
    ucapan: makcik noni dh x mcm dulu lg dah. aritu dia hilang berbulan-bulan pegi moddeling course ngn slimming programme. blk2 dh speaking 'key-ell'.
    beberape ari belom poser die gi kl.nk gi klcc cari kekasih lama yg dh berbelas tahun lepas tangan..

    ReplyDelete
  11. nonikapet yang betul8:58 PM

    daripada: nonikapet yang betul
    kepada: nonikapet
    ucapan: eh, u tak taww kerr, i dah urban sekarang.. i tinggalkan Bota ikut jejak langkah u .. i miss u .. nanti kita jumpa i buatkan u nasi ngan ayam merah faberet u tu ye

    ReplyDelete
  12. nonikapet yang betul9:00 PM

    daripada: nonikapet yang betul
    kepada: dawai lesu
    ucapan: lu sapa ? mau lawan t*t*k kerr ? u better be careful .

    ReplyDelete
  13. nonikapet yang betul9:04 PM

    daripada: nonikapet yang betul
    kepada: anak bota
    ucapan: Bota forevaaaaaaa!! Once a Botaniah, always a Botaniah !

    ReplyDelete
  14. drp: noni kapet yg tetek kecik skit
    kpd: noni kapet yg tetek besar skit
    ucapan: nasi ngan ayam masak merah tu bukan feberet i la, tu feberet che tam. tengok tetek che tam la masa f5...

    ReplyDelete
  15. dara sepi 1st prop batch malayneum10:22 PM

    drpd:mek kemamang
    kpd:noni kapek..
    ucapang:ni tine 'botte' mane pulok nih?mung tahu dok aku tunggu mung dr tahung 90 agi..
    "sudahkah mung lupa janji2 kita tatkala aku melepaskang mung pergi menuntut ilmu di tmpt org?ohh..masih ku rase kehangatang tubuh mung itu.."

    aku royak mok aku..jage mung kelik raye kekgi..

    ReplyDelete
  16. searh 'awek rempit' on youtube and u can see me doing willie 10 tiang10:37 PM

    drpd:mek kemamang
    kpd:noni kapek hok betul
    ucapang:natang mu!!gedebe sangak mari aa gocoh!!tengok tetek sape lg ganah..
    U BETTER WATCH OUT!NONI KAPET(PIRATE VERSION) IS MINE!

    ReplyDelete
  17. i can see the effect of you lameness is kind of severe

    ReplyDelete
  18. MI (bukan salah ibu mengandung)8:47 AM

    k: kawaii_desu
    d: M. Ishak
    u: Saya suruh awak buat ucapan, bukan buat komen ! Forward roll 50 kali !

    ReplyDelete
  19. kpd: MI
    drp: KD
    ucp: awat garang sgt? kenapa semua org bad mood belaka ni

    ReplyDelete
  20. Monitor Dorm IT9:44 AM

    Kpd: Kawaii_Desu
    Drp: Monitor Dorm IT
    Ucapan: Bukan orang bad mood, orang tak tahan tengok kamu meligan blog ni macam kau batch president diorng. Aku tumpang malu untuk kau Kawaii, tambah2 bulan puasa ni.

    ReplyDelete
  21. drp: KD
    kpd: MOnitor Dorm IT
    ucp: as u like, if u feel so, apologies from my side, i meant no harm

    ReplyDelete
  22. Daripada : Bekas Ahli Dorm IT dan anak buah Rizal Zakaria

    Kepada : Monitor Dorm IT

    Ucapan : Aku serious tak dapat recall sapa monitor dorm IT. Arrgh....Sapa ek???

    ReplyDelete
  23. Daripada : Orang nak panjat cuba lift tahun 1994

    Kepada : Orang yang nak tido kat corridor 16B tapi tak leh sebab bising orang panjat lift jerit "tolak!!' tolak!!"

    Ucapan: Aku mintak maap sebab buat bising. Salahkan radin, abon dan judeath yang tak tolak kuat2!...

    ReplyDelete
  24. bagi pihak Wawa10:09 AM

    DARIPADA : WAWA

    KEPADA : DAYAT

    UCAPAN : Maaf atas kejadian tembak menembak tu. Tak sengaja.

    ReplyDelete
  25. Setinggan Overfloor10:12 AM

    DARIPADA : Setinggan Overfloor

    KEPADA : Ketua Rumah Idris & Semua ahli Rumah Idris

    UCAPAN : Terima kasih sebab sudi tumpangkan aku kat Overfloor. Terima kasih jugak sebab sudi kongsi jambu-jambu korang dengan aku....muahahahah

    ReplyDelete
  26. JEJAKA BUNGA SAYAP BARAT10:36 AM

    DARIPADA : Mangsa Kecurian Nasi Order

    KEPADA : Pencuri Nasi Order

    UCAPAN : SEE U IN HELL!!!

    ReplyDelete
  27. anti setinggan10:39 AM

    Drp: Anti Setinggan
    Kpd: Setinggan Main Jambu
    Ucapan: Nasib baik banyak jambu to go about dulu, kalau tak dah lama barang2 mu dicampak keluar dari overfloor duduk kat corridor mcm syed moto kat dorm f

    ReplyDelete
  28. Daripada : Setinggan Overfloor

    Kepada : Anti Setinggan

    Ucapan : Jambumu jambuku jua...

    ReplyDelete
  29. Anonymous12:16 PM

    Drp : e99
    Kpd : e70
    Ucapan : Tak sangka deme masih tak pueh hati pasei tak lepas2 panjat lif overfloor. ngenti je le, usoh deme menyalahkan teman, abon ngan codak. lif tu mmg tak ergonomic utk bontot deme nak lepaih.

    ReplyDelete
  30. Vincent McDarkenBeast12:17 PM

    kpd: minoh2 tghanung
    drp: shahrin jaminan
    ucapan: aku pung tghanung jugok dulu, dekat paka (tinggal bah lagi). aku mung takmboh ke?

    ReplyDelete
  31. Makcik Kapet1:04 PM

    Kpd: Penghutang2 kapet
    Drp: Mak cik kapet
    Ucapan: Bulan2 pose ni bayor le hutang...

    ReplyDelete
  32. Anonymous1:42 PM

    k: semua ahli pv yang pakai cube aku
    d: tuan cube
    u: jgn lados dalam cube aku,
    jgn guna kamera awie nak tgk citer poron

    ReplyDelete
  33. drp: aku
    kpd: abu_harraz
    ucapan: ko tak igt sape monitor .. aku tak igt pun wujud dorm IT ..

    ReplyDelete
  34. kpd: toke kismis
    drp: aku lagi
    ucapan: kasi diskaun kismis .. aku memory lost

    ReplyDelete
  35. kpd: anti setinggan
    drp: monitor dorm F
    ucapan: suka hati koooo jeeeee

    ReplyDelete
  36. Kepada: brader kici
    drp : pemanjat lift
    ucapan : bontot aku amat berguna bila nka turun lift..ada pecutan graviti.

    ReplyDelete
  37. Pengawas 16B4:09 PM

    DARIPADA : Pengawas Cube 16B

    KEPADA : para pemanjat lif

    UCAPAN : aku tengah catat nama korang. aku hantar DC korang semua.

    ReplyDelete
  38. drp: aku
    kpd: ruff
    ucapan: belated happy birthday! kau virgo rupanya.. patutla...

    ReplyDelete
  39. drp: ruff
    kpd: bola2api
    ucapan: oit ni ucapan raya laaa, bukan ucapan birthday. apa pasal dengan virgo? jambu ka?

    ReplyDelete
  40. Aku Pencinta MakcikKapet10:04 PM

    kpd: korang semua
    drp: aku
    ucapan: cis tadi aku kena caught ngan bos tengah cuba buat dedication masa office hours. x habis malu lagi ni

    ReplyDelete
  41. Mek Jarah10:31 PM

    Drp: Mek Jarah (sepupu Mek Kemamang)
    Kpd: Mek Kemamang
    Ucapang: Bakpe mung dok susoh2 tunggu noni tu, tetek ngang puting je besor, juppe tinne nakut ke'lak

    ReplyDelete
  42. pencinta bonjolan10:55 PM

    Dari:mek kemamang
    kpd:mek jarah
    ucapang:kerana bonjolan kemerah-merahang itulah aku ttp setiap menanti..ahh..x keruang aku bila membayangkannya..

    biarlah masa bicara..

    ReplyDelete
  43. drp: noni kapet
    kpd: pencinta kebonjolan
    ucapan: woi bulan puasa la, control2 la sikit lust kau tu.... mana kau tahu aku punya kemerahan?

    ReplyDelete
  44. drp: akukan awi
    kpd: nonikan strong
    ucapan: mari gok beraya teghanung, kalu malas drive, mu tupang keta polis. kabo ke polis mu ni kawang shahreing. mmg di jamin 100 tahun. ah, kena wat ucapan maaf ke bedmate aku lepas ni.

    drp: e88
    kpd: e44
    ucapan: s.d.a

    ReplyDelete
  45. Uncle Salam11:09 AM

    Daripada : Uncle Salam
    Kepada : Semua Pelanggan
    Ucapan : Sesiapa tak bayar lagi pisang goreng & chikedes ..sila bayar sebelum raya...

    ReplyDelete
  46. Daripada : Ketua Balai Polis Paka
    Kepada : Shahrin Jaminan
    Ucapan : Lain kali mung jangang tido sapa terlajok lagi...sekali lagi aku tohok mung dlm got !

    ReplyDelete
  47. drpd : orang nak blajar bahse tranug
    kpd : e24
    ucapan : 'got' tu apa? mu nok kata'ghok' ke?

    ReplyDelete
  48. Anonymous2:44 PM

    kepada: SK
    daripada : foo
    ucapan: kalau nak jentik, jentikla budak ansara KT..adehh!!(sambil membetulkan parking)

    ReplyDelete
  49. Uncle David5:58 AM

    drpd: Uncle David
    Kpd: Semua yang berada di sini
    Ucapan: Selamat Berpuasa dan Hari Raya. Siapa capati ada hutang lagi kasi bayar cepat. Bayar tarak, nanti mati boleh jadi uncle punya jiran jugak ha ha ha (devil laugh)

    ReplyDelete
  50. adussss8:02 AM

    DARIPADA : mangsa sepak terajangmu

    KEPADA : ahmad syahrizan sulaiman class of 91

    UCAPAN : oiiiiii!!! tak reti-reti nak minta maaf ke????

    ReplyDelete
  51. harmizie hamidon8:04 AM

    DARIPADA : harmizie hamidon

    KEPADA : fareed KB class of 91

    UCAPAN : aduhhh prefettt - keras sungguh kepala mu...

    ReplyDelete
  52. DARIPADA : hamzaini

    KEPADA : abang F5 sebelah katil

    UCAPAN : terima kasih bagi kad raya kat saya.

    ReplyDelete
  53. jasman9:18 AM

    kpd : ketapi mel mlm ke kl dari kuale
    ucapan : bagi balik F3 aku !!!!! (diiringi lagu teacher's pet)

    ReplyDelete
  54. DARIPADA : moje 92

    KEPADA : bebudak form 3 waktu aku F5.

    UCAPAN : sori le yg kena dengan aku kat common room tu. aku dah kata jgn bawak bantal masuk common room. korang buat jugak!!! hahahahahaah

    ReplyDelete
  55. Babies of 779:08 AM

    d: kitorang the babies of 77
    k: mak bapak kitorang
    u: tima kasih banyak2 sbb timing buat anak elok2 je lahir 77, not one year earlier or later muahahahaha

    ReplyDelete
  56. wana bell2:29 PM

    DARIPADA : wana bell class of 91

    KEPADA : team ragbi class of 94

    UCAPAN : minta maaf sebab aku suruh korang lari sampai mampus.

    ReplyDelete
  57. bapak runsing2:50 PM

    dr:mak bapak of 77's babies
    kpd:mak bapak kepada bayi2 yg tidak 77-an
    ucapan: korg patut rasa lega x dapat anak tahun 77..

    ReplyDelete
  58. Babies of 774:24 PM

    d: babies of 77
    k: bapa runsing
    u: alaaaaa tu kalau anak kau Gadap sbb konek dia selalu keras, orang lain ok je ha ha ha

    ReplyDelete
  59. drp: KD
    kpd: all
    ucp: al-Fatihah kpd Nurin (kalau betul she the one in the bag). :(

    ReplyDelete
  60. pemilik bantal3:27 PM

    kpd: kr
    drp: bb
    ucapan: hantui moje untukku

    ReplyDelete
  61. pemilik bantal3:29 PM

    kpd: bekas bedmate
    drp: mangsa moje
    ucp: sbb ko jatuh skali ler ko berjaya skarang .. hihihih

    ReplyDelete
  62. Bcp Unlmtd3:40 PM

    Daripada : Penghuni Dorm 10
    Kepada : Akak Ram
    Ucapan : A'uzubillahi minasyyaitonirojim!!!

    p/s akak puasa tahun ni kena tambat kat mana? kalau minum boksing oil tu, jangan lupakan kami ya!

    ReplyDelete
  63. pembuat boy london dan mr london4:09 PM

    kpd bcp unlimited
    drp: boy london
    ucp: bila makan roti kering masa supper jgn lupa kat saya, jangan sampai peristiwa hitam berulang kembali

    ReplyDelete
  64. kpd: KD
    drp: MNMS
    ucp: ucapan ko tak kena tempat laaa

    ReplyDelete
  65. kpd: MNMS
    drp: KD
    ucp: Selamat hari raya

    ReplyDelete
  66. surubung10:58 AM

    kpd:16 Nightcrawler
    drpd:surubung,sorel dan semua anjing 93 yg digantung tugas
    ucapan:Terima kasih kepada anda semua kerana akibat dari ops yg kami lancarkan itu,,pihak sekolah telah menggantung kami dari tugas sebagai prefect.selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  67. Anonymous11:04 AM

    kpd:perokok2 yg tak reti nak berhenti merokok.
    drpd:ulu banat&labah labah cacat
    ucapan:walaupun raya,,pintu sentiasa dibuka,dtglah beramai2 lados kat sini.

    ReplyDelete
  68. kpd : penghuni dorm 7 pavi 94
    drp : julia
    accapan : kenang daku dlm doa mu


    kpd : warden yg menyerang dorm 7 pavi 94 pada prep pagi ahad yg lampau
    drp : julia
    ucapan : jangan pandang belakang ketika menyapu sampah

    ReplyDelete
  69. kpd : mr. loba loba
    drp : alien dlm ufo
    ucapan : hailzam....hailzam...sssss

    ReplyDelete
  70. kpd: budak2 batch
    drp: noni
    ucapan: giler korang kot. reunion unitefect di london terpaksa dibatalkan sbb fadli nak balik malaya lak. stuck in paris with severe stomach upset and muntah2. mcm ni nak bunting kot.

    ReplyDelete
  71. Anonymous9:25 PM

    kpd: sume bebudak 94
    drpd: akak lagi..
    ucapan : tahun ni akak tak sempat nak lari jauh dik..baru nak keluar pintu pagar, dah kena tambat kat meriam depan pavi tu..ahaks...

    p/s: jahat kau aji bocap, patut ngko yang akak tumpang dulu..ahaks..

    ReplyDelete
  72. drp: KD
    kpd: julia
    ucp: huhuhu... back with a vengeance

    ReplyDelete
  73. Pengawas Dorm 16B9:07 AM

    DARIPADA : Pengawas Dorm 16B

    KEPADA : Kawaii Desu

    UCAPAN : Sudah2 la buat ucapan tu. Awak dah lebih kuota. Lagipun org bukan paham pun ucapan awak.

    ReplyDelete
  74. omegaman1:07 PM

    drp : omegaman
    kpd : mangsa omegarius
    ucp : marilah kita buang yg keruh. marilah kita bersama2 membina semula empayar omega kedua. ok? aku akan call korang.

    ReplyDelete
  75. Kpd: Pengawas Dorm 16B
    Drp: KD
    Ucp: Selamat berpuasa

    ReplyDelete
  76. E26...12:07 AM

    Kpd: Fect' 16B
    Drp: E26..

    Ucapan: Sapa kawai desu tu..? Ada kaitan ngan budak batch kita ka? Marah smacam ja hg kat dia...Apa kes?? Hah???

    ReplyDelete
  77. Eduapuluhenam..12:12 AM

    Kpd: Smua budak 9094
    Drp: E26

    Ucapan: Selamat Ramadhan Almubarak dan I'dul Fitr, moga tambah pahala, berkurang dosa. Maaf zahir batin dari dulu sampai skarang...

    ReplyDelete
  78. E13 laaaaaaa8:45 AM

    Kpd: Bebudak 9094
    Drpd: E13
    Ucapan: Slamat Ari Raya ... Takkan tahun ni takde orang organize utk buka puasa batch kot?? Sahur ke ... Puasa pun da nak abis da ni ... Bole C****t singgah makan lepas clubbing lagi .. Ke semua hotel dah ban batch kite?!! Ahahahaha

    ReplyDelete
  79. Pengawas Dorm16B2:21 PM

    DARIPADA : Pengawas Dorm 16B

    KEPADA : E26

    UCAPAN : sapa kawaii desu? tak tau, tak kenai & tak mau kenai.

    ReplyDelete
  80. setinggan overfloor3:22 PM

    DARIPADA : SETINGGAN OVERFLOOR

    KEPADA : SERIGALA BISU

    UCAPAN : Jangan membisu seribu bahasa...

    ReplyDelete
  81. Drp: Noni
    Kpd: Bekas2 Anak Murid Ustaz Danial
    Ucapan: Marilah kita sama2 doakan Ustaz Danial sembuh dan sihat. Beliau sekarang koma di Hospital Ipoh.

    ReplyDelete
  82. Drp: Noni
    Kpd: Wong dan Yg Sewaktu
    Ucapan: Korang kena puasa buat joke "huuuuuh mata merah" pasal Ustaz Danial

    ReplyDelete
  83. drp: e59
    kpd: e26
    ucp: camna hang boleh tba tiba muncul kat sini ?

    ReplyDelete
  84. e59 tipu jugaakkk11:04 PM

    drp : the real e59
    kpd : e59
    ucapan : very not me!

    ReplyDelete
  85. Edoplonam...11:04 PM

    Kpd: E59
    Drp: Edoplonam

    Ucapan: Aku ikut dan ja...kat tgh laut ada wifi...aku sebat la...

    Noni bila hg nak kawin??

    ReplyDelete
  86. Anonymous11:13 AM

    drpd : aiwa
    kepada : capoe
    ucapan : capoe, aku nak tulis ucapan apa ni..?

    ReplyDelete
  87. Anonymous11:14 AM

    drpd : capoe
    kepada : aiwa
    ucapan : ala.. kau tulis je apa2. selamat bersahur ke, dll

    ReplyDelete
  88. Anonymous11:32 AM

    drpd : aiwa
    kepada : capoe
    ucapan : haa!! aku nak ucapkan selamat bersahur pada pukul 7 pagi kepada seorang budak ahmad batch kita. sorry sebab aku tak kejut kau masa aku bagi nasi goreng.

    ReplyDelete
  89. drp: KD
    kpd: all
    ucp: Noni, tak dapat le u nak buat joke mata merah kat ustaz sebab beliau dah meninggal.. Innalillah...

    ReplyDelete
  90. kpd : cagers'94
    from : #14
    ucapan : fight fight fight, jangan ponteng training. AJ, jgn tidur bawah katil...

    ReplyDelete
  91. Anonymous10:55 PM

    daripada: gorilla keeper
    kepada: sahabat2 gorilla
    ucapan: pls do not feed the gorilla!

    e821

    ReplyDelete
  92. tokey Overfloor11:15 PM

    drpd: Tokey Overfloor
    kpd: Setinggan Overfloor
    ucapan: Kuat sungguh hang kencing..

    ReplyDelete
  93. wakil batch12:10 PM

    DARIPADA : Wakil Class of 94

    KEPADA : Nik Areez Ariffin aka PUYENG

    UCAPAN : mengakulah boy london itu spender milikmu...mengakulah!!!

    ReplyDelete
  94. Pengawas 16B12:14 PM

    DARIPADA : Pengawas 16B

    KEPADA : kawaii desu

    UCAPAN : udah le...u tau ke pun what the joke mata merah is all about? FYI, org bukan buat joke to allahyarham.

    Dah le, u dah lebih kuota la. Baik U pegi qiamullail la daripada dok drop comments kat sini.

    ReplyDelete
  95. Pengawas Dorm 71:00 PM

    from : Pengawas Dorm 7
    to: Pengawas Dorm 16B
    msg: ko memang pengawas 16b ye?

    ReplyDelete
  96. Pengawas Dorm 71:02 PM

    From : Pengawas Dorm 7
    To: KD (macam KrisDayanti la pulak)
    Msg : Selamat Hari Raya, berapa hantaran ? senang nak masuk meminang lepas raya nanti.

    ReplyDelete
  97. Anonymous1:27 PM

    Kpd : Budak2 Leman
    Dpd : Sorang Budak Leman
    Ucapan : Mari kita sabotaj mat shah & idris dlm sukantara nanti. tak payah kacau ahmad, diaorg mmg tgh slow. Idup Lemanz!!

    ReplyDelete
  98. Budak Mohd Shah1:53 PM

    Daripada : Sorang Budak Mohd Shah
    Kepada : Sorang budak Lemanzzzzz
    Ucapan : Ada hati nak sabo rumah lain. Apa sumbangan anda kepada Lemanzzzzzzzz...??

    ReplyDelete
  99. aku la1:57 PM

    Daripada : Aku
    Kepada : Budak Class of 94
    Ucapan : Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...
    Aku bangga jadi pengomen ke 100

    ReplyDelete
  100. Bcp Unlmtd2:27 PM

    Dari : Bcp Unlmtd
    Kepada : Pembenci Wanita aka antiKD
    Ucapan : Kalau ancaman KR pun kita boleh lalui, apalah sangat dengan penghantuan KD..

    P/S KR jangan marah, akak tetap ikon no. 1 di hati kami..

    ReplyDelete
  101. Bcp Unlmtd2:34 PM

    Dari:Akak Ram
    Kepada : BcpUnlmtd
    Ucapan : Akak niat ikhlas nak kawan dengan korang semua 9094.. Jangan salahertikan akak.. Dihari yang mulia ini, akak susun sepuluh taring, akak ucapkan Selamat Hari Raya.. jangan ambik ati ya, nanti akak amik ati adik2, akak makan hahaha!

    p/s akak seloroh aje..

    ReplyDelete
  102. KayAr aka KR2:43 PM

    Dari: Akak Ram
    Kepada : Semua anak didique 9094
    Ucapan : Tadi akak terhucs.. akak nak taip KR sempena singkatan nick akak, akak tertaip bcp unlmtd lak... akak minta mahap k.. momok tua memang macam ni...

    P/S lagi 10 ari akak bebas, kita raya sama-sama ya

    ReplyDelete
  103. Anonymous6:10 PM

    Kpd: Shini 93
    Drp: Budak2 Dorm 10/mengikut saranan Hj Bochap
    Ucapan: Kongsikongsikongshini

    ReplyDelete
  104. Anonymous7:32 PM

    Drpd: Black Manta

    Kpd: Semua ahli batch kita (yg tak berkenaan, jgn nak perasan)

    Ucapan: Selamat hari Raya... maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  105. dari: KD
    kep : KD
    ucap : Selamat hari raya kepada diriku

    ReplyDelete
  106. dari: KD
    kep : KD
    ucap: Selamat hari raya aidilfitri kepada diriku jua.. terima kasih kepada aku kerana igtkan aku pada masa ini

    ReplyDelete
  107. dari: KD
    kep : KD
    ucap: baiklah KD, kita teruskan camni. Aku igt pada aku, aku pun igt kepada aku.

    ReplyDelete
  108. dari: KD
    kep : pengawas dorm 16B
    ucap: i dulu pun pengawas gak tau ..

    ReplyDelete
  109. dari: KD
    kep : Pengawas dorm 16B
    ucap: nanti u belanja i kat hilton masa sahur yeee.

    ReplyDelete
  110. dari: KD
    kep : BM
    ucap: terima kasih manta

    ReplyDelete
  111. dari: KD
    kpd : bcp unlmtd
    ucap: u niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  112. kpd: whom it may concern
    drp: KD betul
    ucp: taulah benci kat saya, sudahla tu, saya tak interfere dah blog ni lagi dah, tak payah la use my name!

    ReplyDelete
  113. Kpd: Semua Orang
    Drp: Noni dan keluarga
    Ucapan : Errrr tak pe lepas ni kita boleh mintak maaf dekat ngan raya

    ReplyDelete
  114. angie papadakis9:54 PM

    kpd: ahmad house
    drpd: angie papadakis
    ucapan: i forgot my own quotable quote. anyway slamat berpuasa dan selamat hari raya

    ReplyDelete
  115. Anonymous10:45 PM

    drpd: Angah Pakupakis
    kpd: Angie Papadakis
    ucapan: nih quote yg ko lupa 'It doenst matter if you loose, until you loose..'

    ReplyDelete
  116. Master Collar8:17 AM

    The quote's like this : "It doesn't if you win or lose, until you lose."

    ReplyDelete
  117. Sharifah Norazam10:24 AM

    drpd: Sherry
    kpd: Master Collar
    ucapan: U still got it wrong...

    ReplyDelete
  118. Cikgu Sharifah10:25 AM

    drpd: sherry
    kpd: Mpro
    ucapan: Balik raya ni singgah la KK

    ReplyDelete
  119. master collar11:29 AM

    Daripada : Master Collar

    Kepada : Sherry

    Ucapan : Thanks. I left out "matter". My bad. Correction : It doesn't matter if you win or lose, until you lose."

    ReplyDelete