Wednesday, September 03, 2008

Ucapan Raya Warta KPKM v2008


Jawatan aku sebagai Chief Editor Warta KPKM (maka secara automatik bertanggungjawab mengelolakan ucapan raya dalam edisi khas Warta setiap tahun) telah dirampas secara tidak terhormat oleh En Khairul Nizam Omar (KNO).

On Fri, Aug 29, 2008 at 10:29 AM, KNizam <knizam94@gmail.com> wrote:

saya dengan ini mengucapkan selamat berpuasa kepada rakan2 di perantauan terutama kepada :

belly di uk - kerja rajin2. jgn lupa tabung migduck. haha
wawan di uk - study ke stado ?
abon di uk - audit jangan tak audit. hahaj
ures di finland - nokia latest edition sattuuu !
fazurin di usa - bungkuskan mac air sebijik ya
chamat di beijing - lousy t-shirt dua k
mior di australia - takde voucher caltex kah ? haha
ja di jepun - ko biler nak balik weeiiii
joe di singkapoh - dah beli tiket balik raya ? hehe
doc madad di uk - biler nak bukak klinik neh doc ?
pica di dubai - eh ko ada kat dubai ke kat shah alam neh ? tipu kah ? haha

sapa2 lagi di perantauan.... ?? sapperrrr ? hehe

awie - katun lidi sattuuuu !

On Fri, Aug 29, 2008 at 10:37 AM, mASruL nAziR <mmasrulmnj@gmail.com> wrote:

bapak betik mesti bengkek dgn kau sebab lupakan Jija...top spammer forwarder pun kau boleh lupa...tak patut betul la....

On Behalf Of KNizam Sent: Friday, 29 August 2008 10:39 AM

ya ampun jija.....haha addendum
fadli di singkapoh - carpool ngan joe kah balik raya ? haha

M Nadzrie B Azhar to koleq9094 Aug 29 (6 days ago)

Apasal lak abon kat UK…. Bukan ke dia dah balik Malaysia?.... Toje di rantau abang….

.... dan selepas itu banyak la pulak addendum nya.

Sebagai memenuhi amalan setiap tahun (padahal baru last year start kat blog ni), maka dengan ini dilancarkan Ucapan Raya Sepanjang Ramadhan (URSR - macam nama parti pulak) bagi tahun 2008. Saya mulakan dengan ucapan khas:

Dari : Noni Kapet
Kepada : Haji Bochap
Ucapan : "sayangkan anak tangan-tangankan, sayangkan maid seterika-seterikakan"

Sambung-sambunglah dedikasi raya di bawah - rekod tahun lepas 120. Tengok tahun ni boleh beat ke tak!

POSTNOTE

Gambo klasik kat atas tu gambo puppies2 batch di NH (i.e. F3 NH) tahun 1992, termasuklah Abang Kadaq kita dengan spek gelapnya. Ni kat Common Room kot - kenapa gambo ni jadi theme ucapan raya, aku pun tak tahu. Aku ciplak KNO punya.

243 comments:

  1. Anonymous11:28 PM

    Drpd: Maid Mat Chap
    Kpd: Mat Chap
    Ucapan: Merdeka

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:29 PM

    Drpd: Mat Chap
    Kpd: Maid Mat Chap
    Ucapan: Kembali... Kini ku mahu seterika blakangmu lagi....

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:36 PM

    Drpd: eramus
    Kpd: Noni
    Ucapan: You are the rock here, man...

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:45 PM

    Drpd: Boeboe
    Kpd: Raf
    Ucapan: Jangan korek private parts aku

    ReplyDelete
  5. Talapia Morpheus8:28 AM

    Drp: Chomang
    Kepada: Noni
    Ucapan: Aku tak main jambu dgn batch korang laa, sumpah.

    ReplyDelete
  6. Anonymous8:40 AM

    Drpd: Team Gemuk 9094
    Kpd: Team Kurus 9094
    Ucapan: Tahun depan kita masuk kategori veteran ...

    ReplyDelete
  7. Anonymous8:43 AM

    Drpd: Team Kurus
    Kpd: Team Gemuk
    Ucapan: Mana Nor(a) easy ni..

    ReplyDelete
  8. setinggan west wing8:44 AM

    Drpd: Aku...
    Kpd: Semua...
    Ucapan: Bila nak sahur?

    ReplyDelete
  9. Drpd: E27
    Kpd: Chibiok
    Ucapan: Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  10. Drpd: Iblis
    Kpd: Dewa
    Ucapan: si oxymoron itu telah menyatukan kita..

    ReplyDelete
  11. Drpd: geologist
    Kpd: geophysicist
    Ucapan: kita serupa...

    ReplyDelete
  12. Anonymous8:54 AM

    Drpd: KD
    Kpd: Noni
    Ucapan: Masihkah ade ruang untukku...

    ReplyDelete
  13. Talapia Morpheus8:56 AM

    Drp: Moron
    Kpd: Moroner
    Ucapan: Sapa moronest woi..

    ReplyDelete
  14. Anonymous9:10 AM

    Drpd:generation 04
    Kpd: generation 94
    Ucapan: jz nk gtaw slmt psa!

    ReplyDelete
  15. Anonymous9:10 AM

    Drpd: Bapak Itik
    Kpd: Anak Itik
    Ucapan : Anak Itik Tok Wi mandi dalam Kolam..

    ReplyDelete
  16. Anonymous9:12 AM

    Drpd: Joe
    Kpd: Fadli
    Ucapan: Aku nak pindah dari reban aku ke lift teratak kau boleh?

    ReplyDelete
  17. Drpd: Aku
    Kpd: Semua
    Ucapan: Aku dah jadi obses dengan ruangan dedikasi ni - aku check every 3 minutes...slmt pose

    ReplyDelete
  18. Talapia Morpheus9:30 AM

    Drpd: 9094
    Kpd: E27
    Ucapan: Aik, takkan kasi ucapan kat Chibix jer, kawan2 nak juga. (plus, Chibix kan dah nak join temasek holding, nak tinggaikan hang)

    ReplyDelete
  19. Khalid9:41 AM

    Drpd : Khalid
    Kpd : Budak2 yang balik Penang raya
    Ucapan : Datanglah beraya ke Kampung Syed di Pulau Tikus. Ada kuih cornflakes.

    ReplyDelete
  20. Drp: Livina
    Kpd: Grandis
    Ucp: Golf : tak kira walkover ya

    ReplyDelete
  21. muahahah takde keja ke budak2 ni?...

    anyway, selamat posa and selamat raya my friends. sorry menyepi, but that's me. ahahahah!

    ReplyDelete
  22. asst to editor kpkm10:41 AM

    Drpd: assistant kepada editor KPKM
    Kpd: Azrein
    Ucapan: ikut format la. nanti nak buat printing susah. so aku edit kat bawah ni, setuju tak setuju kena ikut juga -

    Drpd: Azrein
    Kpd: Class of 94
    Ucapan: muahahah takde keja ke budak2 ni?...anyway, selamat posa and selamat raya my friends. sorry menyepi, but that's me. ahahahah!

    ReplyDelete
  23. Drp: Garfield
    Kpd: Azrein
    Ucp: maaf zahir batin

    ReplyDelete
  24. Pakcik salam11:25 AM

    Drpd: Uncle David
    Kpd: Noni dan Morpheus
    Ucapan: Pulangkan

    ReplyDelete
  25. hitler11:34 AM

    Drpd: adolf hitler
    Kpd:la'ba @ la'obe @ horatio @ H
    Ucapan: raya kat german ke tahun ni?

    ReplyDelete
  26. Akak kau11:43 AM

    Drpd: KR
    Kpd: Adik Nik
    Ucapan: Akak nak register line satu

    ReplyDelete
  27. Drp: akak
    Kpd: Nik
    Ucp: yiU!

    ReplyDelete
  28. Drpd: Nik
    Kpd: Akak
    Ucapan: Tak boleh!!!

    ReplyDelete
  29. Drpd: Akak
    Kpd: Nik
    Ucapan: Kenapa tak boleh???

    ReplyDelete
  30. Drpd: e99
    Kpd : semua yg dtg gathering sahur nanti
    Ucapan : Aku ada lagi simpan t-shirt obw'08 dlm 12helai. Sapa nak beli??

    ReplyDelete
  31. Drpd: ein
    Kpd: Organiser gathering sahur
    Ucapan: kat mana? bila?

    ReplyDelete
  32. Drp: Noni Kapet
    Kpd: 9094
    Ucapan: Korang memang x de kerja, tp ni tak meet KPI lagi ni! Baru 30! Mana top spammer Hj Tchap?

    ReplyDelete
  33. Drp: Noni Kapet
    Kpd: 9094
    Ucapan: Korang memang x de kerja, tp ni tak meet KPI lagi ni! Baru 30! Mana top spammer Hj Tchap?

    ReplyDelete
  34. Anonymous1:15 PM

    Drpd: e139
    Kpd: semua
    Ucapan: Dapatkan bubur lambuk kg baru di AmanahRaya dr 2/9 - 12/9 PERCUMA
    1-430PTG setiap hari

    ReplyDelete
  35. Gila-gila2:14 PM

    Drpd: Alam Perwira
    Kpd: Pedang Setiawan
    Ucapan: Bila nak habis daaa

    ReplyDelete
  36. organiser sahur2:26 PM

    Drpd: Organiser Sahur
    Kpd: ein
    Ucapan: Tunggu...

    ReplyDelete
  37. AJK Sukantara 082:27 PM

    Drpd: ajk sukantara 08
    Kpd: 9094
    Ucapan: Sticker kereta pun masih ada - tapi tak banyak lagi. Sapa mau boleh order. First come, first served...

    ReplyDelete
  38. Drp : Bapak Itik
    Kpd : Pengarah Projek
    Ucapan : Make sure jangan double book stadium lg

    ReplyDelete
  39. Drp : Noni
    Kpd : Boeboe
    Ucapan : Ha ha selamba citer pasal private parts kat sini

    ReplyDelete
  40. Drp : Talapia Neo
    Kpd : Talapia Morpheuos
    Ucapan : Cempedak goreng Uncle David dalam ingatan

    ReplyDelete
  41. Aslam, Khafiz &amp; Co3:27 PM

    Drp : Aslam & Tok Guru
    Kpd : Fadli aka Jija
    Ucapan : Siap kamu, nanti kitorng santau mcm kau santau kitorang

    ReplyDelete
  42. Picca3:27 PM

    Drp : Kak Salmah
    Kpd : Kak Ramlah
    Ucapan : Jom visit Dubai!

    ReplyDelete
  43. MigDucks3:28 PM

    Drp : Bapak2 Itek
    Kpd : Itek Lucah @ Chibiok
    Ucapan: C-H-I-K-A-L-O-U

    ReplyDelete
  44. Towkey Overfloor3:44 PM

    Drpd: ALAM Melaka
    Kpd: PTERONAS KLCC
    Ucapan: Belanja la sahur nanti...

    ReplyDelete
  45. Drpd: Epit
    Kpd: Bobo
    Ucapan: bini ko bagi tak ko datang sahur tahun ni?

    ReplyDelete
  46. mangsa confinement4:29 PM

    Drpd: Class of 94
    Kpd: ID
    Ucapan: buah kelapa tumbuh di hulu, dibawa orang entah ke mana, dua dekad hampir berlalu, maafmu masih tak kunjung tiba...

    ReplyDelete
  47. Drpd: Ja
    Kpd: ID
    Ucapan: Masih aku terasa kehangatan penendangmu didadaku...

    ReplyDelete
  48. Drpd: Moto
    Kpd: ID
    Ucapan: Masih aku terasa kehangatan pelempangmu dipipiku...

    ReplyDelete
  49. rakan sekelasmu4:32 PM

    Drpd: rakan sedorm
    Kpd: Noni
    Ucapan: Towel & baldi kecik yg ko bawak turun masa fire drill tu ada lagi ke?

    ReplyDelete
  50. Fect Prep School4:33 PM

    Drpd: Ramzuzaman
    Kpd: Ali Reza
    Ucapan: Kalau tak, mesti kita yang buat blog ni kan?

    ReplyDelete
  51. Anonymous4:49 PM

    Drpd: Form 1 1990
    Kpd: Senior 1990
    Ucapan: Sekom Bang!

    ReplyDelete
  52. Anonymous4:50 PM

    Drpd: Form 1 1990
    Kpd: Fect Prep School
    Ucapan: Paham Fect ! Fam Fect...Fam Fect Fam Fecttt

    ReplyDelete
  53. Anonymous4:50 PM

    Drpd: Uncle Salam
    Kpd: Batch 1994
    Ucapan: Gorenggg Panasssss. Bayar jangan tak bayar itu air ungu!

    ReplyDelete
  54. Anonymous4:51 PM

    Drpd: Bebudak Form II 1991
    Kpd: Kontraktor Kolam NH
    Ucapan: Weiiii apsal kolam tu runtuh weiii. selamba buat dinding pakai pasiirrrr

    ReplyDelete
  55. Anonymous4:52 PM

    Drpd: Bebudak Koleq 94
    Kpd: Pembatak Nila Utama
    Ucapan: Wei Sahur Kejap lagi Nasi Goreng Udang wooooo. janganlah membatak sangat nooooo

    ReplyDelete
  56. Anonymous4:53 PM

    Drpd: Collegian 94 <--- skema
    Kpd: Collegian sekalian
    Ucapan: Selamat Hari Raya Aidilfitri. MAaf Zahir Batin. Pecah Kaca Pecah Gelas. SUdah Baca Harap Balas

    ReplyDelete
  57. Anonymous4:55 PM

    Drpd: Bebudak Koleq 94
    Kpd: Ustaz Latib
    Ucapan: Terima kasih kerana mengejutkan kami dengan "anak2 yang baik" dulu Ustaz. Walaupun kami tidur balik lepas Ustaz balik...hehe

    ReplyDelete
  58. Anonymous4:56 PM

    Drpd: Cikgu Munizam
    Kpd: Budak Pavi
    Ucapan: Kenapa awak amik order ni ha ?

    ReplyDelete
  59. Anonymous4:56 PM

    Drpd: Budak Pavi
    Kpd: Cikgu Munizam
    Ucapan: Tapi kami lapar cikgu...kami lapar sesangat..

    ReplyDelete
  60. Anonymous4:56 PM

    Drpd: Cikgu Munizam
    Kpd: Budak Pavi
    Ucapan: Tapi awak dah tidur kan. Macammana boleh lapar ?

    ReplyDelete
  61. Anonymous4:57 PM

    Drpd: Budak Pavi
    Kpd: Cikgu Munizam
    Ucapan: Tapiiii kamiiii lapar cikguuuu

    ReplyDelete
  62. Anonymous4:58 PM

    Drpd: Budak Mohd Shah 94
    Kpd: Budak Idris 94
    Ucapan: Weiiii Patutnyer Kitaorang Menang la....hahaha

    ReplyDelete
  63. Anonymous4:59 PM

    Drpd: Pak Guard Koleq 94
    Kpd: Tawkey Order Sahur
    Ucapan: Weiii Nak Order Sekali boley ?

    ReplyDelete
  64. Anonymous4:59 PM

    Drpd: Tawkey Order Sahur
    Kpd: Bebudak Koleq
    Ucapan: Malam ni Nasi Kunyit takde ok

    ReplyDelete
  65. Anonymous5:01 PM

    Drpd: Form 1 90
    Kpd: Bebudak KL Prep School
    Ucapan: Karang Jangan lupa train malam ni kul 8mlm ok. Harap2 tak delay la sampai kul 12mlm. haha

    ReplyDelete
  66. Anonymous5:02 PM

    Drpd: Bebudak Prep School 90
    Kpd: Shahrin Jaminan
    Ucapan: Ko jangan terlepas bas lagi balik raya tauuuu

    ReplyDelete
  67. bukan budak koleq5:37 PM

    Drpd: orang luar
    Kpd: budak koleq
    Ucapan: shalin zulkifli budak koleq ke? bukan MC cuma ada student laki je ke?

    ReplyDelete
  68. peminat5:38 PM

    Drpd: peminat abang kadaq
    Kpd: abang kadaq
    Ucapan: wuarghh, spek abang kadaq cool la...

    ReplyDelete
  69. apsal takleh login5:59 PM

    Drp: kucing depan toilet NH
    Kpd: NH91
    Ucp: Korang tanak kutip aku ke ?

    Drp: siakap morpheus
    Kpd: pengemis jemuran
    Ucp: hahaha, jimat bateri mouse aku

    ReplyDelete
  70. Anonymous8:09 PM

    Drpd: Secret Admirer
    Kpd: Mat Chap
    Ucapan: Walaupun ko dah gemuk, aku masih mencintaimu kini & selamanya hahahahahaha.

    ReplyDelete
  71. Drpd: fect prep scholl 1990
    Kpd: budak form 1 ps 1990
    Ucapan: ni sapa plak conteng lambang anarchy ngan hippies dalam kolah ni?

    ReplyDelete
  72. Drpd: cikgu ec lim
    Kpd: budak class 1pk1
    Ucapan: negative, positive, neggatiivve! ada paham ka ta' paham ?

    ReplyDelete
  73. Drpd: budak2 1pk1
    Kpd: cikgu muzaffar (koja)
    Ucapan: terima kasih kerana menolong kali melantik monitor baru <--- giler ah ! zaman prep school lagi dah ada rampasan kuasa

    ReplyDelete
  74. Drpd: fect prep school
    Kpd: ketua batch
    Ucapan: korang make sure unite fect ok!

    ReplyDelete
  75. Drpd: ashok
    Kpd: budak koleq 94
    Ucapan: gammmbbaaa gammmbaaaa. slamat rayyaaaaa

    ReplyDelete
  76. Drpd: warden meja makan tinggi
    Kpd: fect on duty
    Ucapan: dah baca doa makan cepat!

    ReplyDelete
  77. Drpd: matron
    Kpd: sick bay partner in crime
    Ucapan: asyik muka ni ajer lepak sick bay...apa kes?

    ReplyDelete
  78. Drpd: koleq 94
    Kpd: edito warta kpkm
    Ucapan: eh dulu kita ada buat kad raya ke ? camner design dulu2 tu?ada sample kah ?

    ReplyDelete
  79. Anonymous10:25 PM

    Drpd: debater 1
    Kpd: debater lawan
    Ucapan: menurut pertikan oshin dalam akhbar asahi shinbum....bla

    ReplyDelete
  80. Anonymous10:26 PM

    Drpd: budak pavi
    Kpd: budak overfloor
    Ucapan: wehhh dah pasang lampu lip lap ke belum kat overfloor tu ?

    ReplyDelete
  81. Anonymous10:27 PM

    Drpd: makcik kapet
    Kpd: regular customer kapet
    Ucapan: bulan posa ni makcik masak telur goreng sambal je. 50 sen satu!

    ReplyDelete
  82. Anonymous10:27 PM

    Drpd: abang posmen
    Kpd: tukhang cat post box sebelah pavi
    Ucapan: weh sapa cat post aku ni weiiii ? huuwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  83. Anonymous10:28 PM

    Drpd: cikgu munizam
    Kpd: budak sains 94
    Ucapan: awak tak paham concept!

    ReplyDelete
  84. Anonymous10:29 PM

    Drpd: budak koleq
    Kpd: hm
    Ucapan: ke arah keunggulan dan kesejahteraan cikgu!

    ReplyDelete
  85. Drp : Debater Lawan
    Kpd : Debater 1
    Ucapan : Sapa pulak yg selamba2 quote Oshin ni

    ReplyDelete
  86. Anonymous10:30 PM

    Drpd: bebudak form 1 90
    Kpd: tukang baling mercun kat padang prep school masa puasa
    Ucapan: selamba la baling2 mercun haha

    ReplyDelete
  87. Anonymous10:31 PM

    Drpd: fect prep school
    Kpd: budak koleq form 1 90
    Ucapan: sahur nanti bangun pukul 4.

    ReplyDelete
  88. Drp : Chief Ed Warta
    Kpd : Koleq9094
    Ucapan : Since when pulak Warta kena buat kad raya ni. Tu KPKM buat la (Biro Ekonomi, tanya Syed Asruru)

    ReplyDelete
  89. Anonymous10:31 PM

    Drpd: fect prep school
    Kpd: budak form 1 prep school
    Ucapan: tring .. tringgg.. kringgg.. kerrringgggg faayyeeeee degghhiilll!

    ReplyDelete
  90. Drp : Noni Kapet
    Kpd : Anonymous sebelum aku
    Ucapan : Selamba potong lain, aku post berturut2 la kau nak menyelit kat tengah

    ReplyDelete
  91. Anonymous10:34 PM

    Drpd: bebudak dorm 10 nh 91
    Kpd: form 3 kitaorang masa tu
    Ucapan: selamba la tinggalkan kitaorang dengan kak salmahhhh

    ReplyDelete
  92. Drp : Che Tam dan Kawan2
    Kpd : Fect PS 90
    Ucapan : "Kami ber-janji.... takkan lewat .... untuk con-fine-ment re-poorrrrrrrt...." (gayakan style Che Tam)

    ReplyDelete
  93. Anonymous10:34 PM

    Drpd: pakcik dining hall
    Kpd: batak2 94
    Ucapan: sahur karang ada roti krim ok! jangan rebutttt

    ReplyDelete
  94. Drp : Noni
    Kpd : Anonymous sblm aku
    Ucapan : Aaah bosan la kau asyik mencelah. Aku rasa kau kembar Shalin laaa......

    ReplyDelete
  95. Anonymous10:36 PM

    Drpd: budak ahmad
    Kpd: eastwinger
    Ucapan: kadarghhhh surruhhh !

    ReplyDelete
  96. Anonymous10:37 PM

    Drpd: abang leman
    Kpd: editor warta
    Ucapan: ni ucapan banyak-banyak ni sempat ke abang nak roll ngan print ni nanti....

    ReplyDelete
  97. Anonymous10:44 PM

    Drp : Budak Warta
    Kpd : Abg Leman
    Ucapan : Ha ha kitorang tolong gelek gak nnt, lepas tu panjat clock tower!

    ReplyDelete
  98. Drp : E43
    Kpd : 9094
    Ucapan : Bersyukurlah sebb gayung kecik and tuala aku korang x kena dera firedrill mlm tu. And Kalai pun sekali lah, kenapa aku sorang je yg diungkit. Sungguh tidak adil.

    ReplyDelete
  99. Anonymous10:45 PM

    Drp: Fect NH91
    Kpd: Tungkid
    Ucapan: Kenapa awak pakai kasut masa fire drill?

    ReplyDelete
  100. Anonymous10:46 PM

    Kpd : 9094
    Drp : Aku
    Ucapan : YEAAAAY AKU DPT UCAPAN KE-100

    ReplyDelete
  101. Songkok Tajam1:44 AM

    Drpd: Spammeryengko94
    Kpd: 9094
    Ucapan: Tahniah, satu hari dah satu ratus... 5 hari lagi...

    ReplyDelete
  102. Anonymous6:26 AM

    Drpd: Budak Koleq jugak
    Kpd: 9094
    Ucapan: Bawak kereta balik kampung jangan nak cepat je, biarkan liwat asalkan jangan diliwat.

    ReplyDelete
  103. Anonymous7:58 AM

    Drpd: budak koleq
    Kpd: budak koleq 94
    Ucapan: eh bestnyer moreh mlm tadi kan. ada laksa kat dining hall. ada telur sekali.

    ReplyDelete
  104. Anonymous8:01 AM

    Drpd: cikgu ec lim
    Kpd: bebudak form 2 91
    Ucapan: eh siapa mau itu tiket waran ah ? jumpa saya. saya kena booking dulu itu tiket waran keletapi...

    ReplyDelete
  105. Anonymous8:04 AM

    Drpd: dak koleq
    Kpd: dak koleq 94
    Ucapan: jangan risau petang karang kita pergi lembah beli juadah ok

    ReplyDelete
  106. Anonymous8:05 AM

    Drpd: mat chap
    Kpd: kn94o
    Ucapan: eh pinjam clothpeg ko yg ada tulis e8 tu

    ReplyDelete
  107. Itik Gembo28:10 AM

    Drpd: Bos Crystal Bay
    Kpd: Bapak Itiks
    Ucapan: Tahun ni tak nak book ke abang?

    ReplyDelete
  108. Itik Gembo28:11 AM

    Drpd: Bapak Itiks
    Kpd: Bos Crystal Bay
    Ucapan: U bagi katil ke tilam?

    ReplyDelete
  109. Indra8:14 AM

    Drpd: F5 '94
    Kpd: F1 '90
    Ucapan : teruk ek korang kena ragging?

    ReplyDelete
  110. chikalou8:16 AM

    Drpd: Anak Itiks
    Kpd: Bapaks Itik
    Ucapan: Bila Korang nak datang train kitorang lagi?

    ReplyDelete
  111. Aku la sapa lagi...8:17 AM

    Drpd: Aku
    Kepada : Noni Kapet
    Ucapan : Aku la ucapan no. 111

    ReplyDelete
  112. Anonymous8:35 AM

    Drpd: che tam
    Kpd: form 1 1990
    Ucapan: tensssioooonnn dddeehhhh

    ReplyDelete
  113. Anonymous8:39 AM

    Drpd: regular player padang c
    Kpd: budak koleq
    Ucapan: petang ni jangan lupa turun padang c. puasa-puasa jugak..

    ReplyDelete
  114. Anonymous8:41 AM

    Drpd: budak koleq
    Kpd: form 5 94
    Ucapan: kita nak pasang panjut ke kita nak pasang lampu lip-lap ni bang ?

    ReplyDelete
  115. Anonymous8:42 AM

    Drpd: budak koleq
    Kpd: form 5 94
    Ucapan: jangan lupa malam ni berbuka menu special nasi tomato ngan aiskrim. ayam merah sekali! giliran sapa naik high table ni ?

    ReplyDelete
  116. Anonymous8:44 AM

    Drpd: mangsa libasan talipinggang
    Kpd: cikgu baharudin
    Ucapan: sakittttt cikgguuu. saya tidak bersalahhh

    ReplyDelete
  117. Anonymous8:45 AM

    Drpd: 909394
    Kpd: ajk batch
    Ucapan: bila kita nak booking sahur ni ?

    ReplyDelete
  118. Anonymous8:46 AM

    Drpd: badan revolusi agama aka bru
    Kpd: koleq 94
    Ucapan: make sure datang surau big school solat jamaah malam ni ok

    ReplyDelete
  119. Anonymous8:48 AM

    Drpd: budak koleq 94
    Kpd: editor warta
    Ucapan: warta kali neh kaler ke tak ?

    ReplyDelete
  120. Anonymous8:49 AM

    Drpd: penconteng dinding
    Kpd: persatuan menyonteng
    Ucapan: gua wuz ere

    ReplyDelete
  121. Anonymous8:51 AM

    Drpd: jures
    Kpd: gadap
    Ucapan: we're the twin terror.

    ReplyDelete
  122. Anonymous8:52 AM

    Drpd: Tungkid
    Kpd: Fect NH91
    Ucapan: saya pakai kasut masa firedrill sebab saya nak berlaru laju mcm usain bolt bang!

    ReplyDelete
  123. Anonymous11:11 AM

    Drpd: ajk railing
    Kpd: bebudak sangkut towel sesuka hati
    Ucapan: weiiii sangkut betul-betul la....

    ReplyDelete
  124. Drpd: aku
    Kpd: Ustaz Ramlang Porigi
    Ucapan: ustaz raya kat mana tahun ni? kesian kat ustaz depa buat lagu tu...TAKBIR...

    ReplyDelete
  125. Drpd: Backstreet Boys
    Kpd: penyanyi karaoke sambilan
    Ucapan: terima kasih la sebab nyanyi lagu we allzzz...

    ReplyDelete
  126. Anonymous2:53 PM

    Drpd: roxette
    Kpd: form 1 1990
    Ucapan: banyak korang main lagu roxette masa farwell dinner eh ?

    ReplyDelete
  127. Anonymous2:54 PM

    Drpd: nkotb
    Kpd: form 1 1990
    Ucapan: step by step..nkotb haha

    ReplyDelete
  128. Anonymous2:55 PM

    Drpd: form 1 1990
    Kpd: owner spenda boy london
    Ucapan: ngaku la wei! tak pasal2 aku kena sarung spentot tu kat kepala

    ReplyDelete
  129. Anonymous2:58 PM

    Drpd: penjaga taman sains 1990
    Kpd: peroboh taman sains 19xx
    Ucapan: sampai hati robohkan taman sains yang ada ayam belanda kloookkk klookkk klokkkkk

    ReplyDelete
  130. a-noni-mous10:14 PM

    Drpd: budak dorm ko la Aiwa
    Kdp: Aiwa dan rakan2 se"enterprise"
    Ucapan: Lenkali antar nasi goreng utk sahur tuh kejut la betul2.. nie dah terpaksa makan lepas pukul 7! (tak baik buang, membazir itu saudara syaitan)

    ReplyDelete
  131. Lim GE10:19 PM

    Drpd: Hafiz
    Kpd: EC Lim
    Ucapan: Cikgu, saya nak masuk MCCC

    ReplyDelete
  132. Anonymous10:20 PM

    Drpd: Bobo
    Kpd: Hafiz "Grandis" Nizam
    Ucapan: Sebagai tanda protes x dpt dtg last year, aku amik cuti dari 07/09 sampai 13/09.. buat time tuh boleh?

    ReplyDelete
  133. Fect NH9410:25 PM

    Drpd: Kelly 9397
    Kpd: Abg Chibix
    Ucapan: Tima kacih blunjer nasik goreng

    ReplyDelete
  134. Anonymous10:25 PM

    Drpd: Bobo, Aiwa, Kandaq
    Kpd: Chibix
    Ucapan: Pulangkan spender Soluna kami!

    ReplyDelete
  135. Anonymous10:27 PM

    Drpd: Bobo
    Kpd: Ayai
    Ucapan: Tima kacih blunjer nasik goreng

    ReplyDelete
  136. Anonymous10:54 PM

    Drpd: Al-Kadaque
    Kpd: Pakcik Rojak Pasembur, Lembah, KK
    Ucapan: "Pakcikkk!! PEMBARUS satu!"

    ReplyDelete
  137. Anonymous11:16 PM

    Drpd: aku
    Kpd: saod kk
    Ucapan: nasi putih, kuah lemak, ayam goreng, kasi sambal dengan timun lebih ok

    ReplyDelete
  138. Anonymous11:18 PM

    Drpd: form 1 2008
    Kpd: form 1 1990
    Ucapan: kuale dah ada 7eleven tau!

    ReplyDelete
  139. AJK Batch12:07 AM

    Drpd: Form 1 2008
    Kpd: AJK Batch Class of 94
    Ucapan: Noni Kapet ada syer dalam 7-11 tu...

    ReplyDelete
  140. Anonymous7:26 AM

    Drp : Ayai
    Kpd : Bobo
    Ucapan : Saya BERSUMPAH tak pernah belanja Abg Bobo nasi goreng, nanti abg sebelah katil saya emo

    ReplyDelete
  141. Anonymous7:28 AM

    Drp : Noni Kapet
    Kpd : Form 1 2008 & Form 1 1990
    Ucapan : Aku ada syer dalam i-Gate la, tempat bertenet terhangat yg terbaru di KK he he

    ReplyDelete
  142. Anonymous7:29 AM

    Drp : Noni
    Kpd : Bobo & Ayai
    Ucapan : Kalau tak dah bahagia threesome, tp Bobo penakut nak approach

    ReplyDelete
  143. Anonymous7:29 AM

    Drp : Form 5 94
    Kpd : Izzy 9296
    Ucapan : Kenapa kamu dan yang sewaktu dengannya dah tak jambu....

    ReplyDelete
  144. Anonymous7:31 AM

    Drp : Hairul
    Kpd : Che Mad
    Ucapan : "Beautiful girl, wherever you are..... I know when I saw you..."

    ReplyDelete
  145. Anonymous7:32 AM

    Drp : Khafiz aka the real BRU Pres 1994
    Kpd : 909394
    Ucapan : "Kamu tahu sabun tu ada alkali, caleng tu tak baik, sebab alkali menghakis bana korang"

    ReplyDelete
  146. Anonymous7:33 AM

    Drp : Fazurin aka BRU Murtad 94
    Kpd : Khafiz
    Ucapan : Kalau pakai minyak zaiton, then boleh laaa...

    ReplyDelete
  147. Anonymous7:39 AM

    Drp : Wong
    Kpd : Khafiz & Fazurin
    Ucapan : Tp skrng ada shower gel PH7, tak alkali tak acid, jadi boleh pakai la...

    ReplyDelete
  148. Anonymous7:40 AM

    Drp : Budok Teghanung
    Kpd : Wong
    Ucapan : KENA SAMAN, JADI?

    ReplyDelete
  149. Drp: Shafiq
    Kpd: 9094
    Ucp: .. ... ... ..... ... ....

    ReplyDelete
  150. 900539412:25 AM

    Kepada teman teman seperjuangan,
    Kenangkan daku dalam doamu.
    Doamu, doaku jua
    di mana tumpahnya doa jika tidak ke tapak tangan sipendoa?

    ReplyDelete
  151. Ex Warta9:08 AM

    Ini lagi sorang tak ikut undang-undang. Terpaksa aku edit -

    Drpd: 9005394
    Kpd: rakan-rakan seperjuangan
    Ucapan: Kenangkan daku dalam doamu.
    Doamu, doaku jua.Di mana tumpahnya doa jika tidak ke tapak tangan si pendoa?

    ReplyDelete
  152. WHAT THE F**K9:12 AM

    Drpd: Aku
    Kpd: Shafiq
    Ucapan: F**K U, SHAFIQ...F**K U...

    ReplyDelete
  153. Anonymous9:15 AM

    Drpd: Aku
    Kpd: Yang Terclik Pada Shafiqnyer URL
    Ucapan: haha korang terkena lagi! haha maap zahir batin ok. hehe

    ReplyDelete
  154. Anonymous9:16 AM

    Drpd: koleq 9094
    Kpd: butterfingers
    Ucapan: kasi la lagu raya version butter satu ok

    ReplyDelete
  155. Anonymous9:17 AM

    Drpd: budak koleq
    Kpd: fadli
    Ucapan: selamba la tak ikut format. apa ko hengat ini blog ko yg punnyyaaaa. hahaha

    ReplyDelete
  156. Anonymous9:17 AM

    Drpd: cikgu au yong
    Kpd: class of 94
    Ucapan: raya ni saya bawak limau lagi ya. tunggguuuu

    ReplyDelete
  157. Anonymous9:24 AM

    Drpd: tokeu kedai sinwah
    Kpd: kole9094
    Ucapan: selamat hari raya. telima kaseh ah sebab beli alatulis kedai gua

    ReplyDelete
  158. Drp: Tokey Hup Kee
    Kpd: Pengucap 9.08-9.24am
    Ucp: Mesti kau sendiri yg terklik url shafiq ni...

    ReplyDelete
  159. 900539412:07 PM

    Drpd: Fadli
    Kpd: Rakan rakan seperjuangan
    Ucapan: OK OK OK OK !!! Aku dah pakai format dah la niiiii...sorry EUREKA dulu tak pakai format maaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  160. Drpd: khairulnizam omar 3PK1
    Kpd: fadri riza ramli 3PK1
    Ucapan: selamba la tak ikut format fadli ooiiiii. haha

    ReplyDelete
  161. Drpd: khairulnizam omar 3PK1
    Kpd: fadli riza ramli 3PK1
    Ucapan: aisey salah eja nama la plaks. ahaks. ya ampun. haha

    ReplyDelete
  162. ntah apa ntah2:22 PM

    Drp: Aku
    Kpd: Tengah
    Ucp: Mengantuk

    ReplyDelete
  163. Dorm F2:23 PM

    drp: drm
    kpd: chamat
    ucapan: bila kau nak tukar signature gmail kau yg dah bell itu

    ReplyDelete
  164. Anonymous3:02 PM

    Drp: Uncle David
    Kpd: Pakcik Salam
    Ucp: Sapa nama itu uncle yg jual majalah kat bazaar KK?

    ReplyDelete
  165. Anonymous3:15 PM

    Drp: Idris
    Kpd: Ahmad Leman Md. Shah
    Ucp: Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  166. Anonymous3:39 PM

    Drp: Slam
    Kpd: Dave
    Ucp: aku rasa mr. burn kut yg ada kedai majalah kat bazar tu

    ReplyDelete
  167. chamat-o-san4:18 PM

    Drpd: Chamat
    kpd: drm
    Ucapan: Aku punya pasalll lah aku nak guna signature name apa pun...apa masalah kau ?? (Dengan nada GEDEBUSHhhhhhhh)

    ReplyDelete
  168. Anonymous4:20 PM

    Drpd: Aku
    Kpd: Uncle David
    Ucapan: Betula la tu kedai Uncle Burn kat Bazaar KK.

    ReplyDelete
  169. Anonymous4:22 PM

    Drpd: Kedai Saod kat Bazaar
    Kpd: Kedai Ikan Sungai kat Lembah
    Ucapan: eh apsal kedai ko dah takde eh ? puas aku cari nak makan ikan sungai hari tuh.

    ReplyDelete
  170. Anonymous4:24 PM

    Drpd: Rowing Team 1994
    Kpd: Rowing Team 2009
    Ucapan: Korang nanti make sure row betul ok. Jangan no 3 sudah. huwwwaaaaaaa

    ReplyDelete
  171. Anonymous4:25 PM

    Drpd: Sprinter Koleq 800m
    Kpd: Chamat
    Ucapan: Perghhhh laju ko lari. Mencicit aku nak kejar. haha

    ReplyDelete
  172. Anonymous4:27 PM

    Drpd: Hantu Big Tree Betul
    Kpd: Hantu Big Tree Sebelah Padang Hoki
    Ucapan: Ko kacau daun la tempat aku menghantukan diri...

    ReplyDelete
  173. Anonymous4:30 PM

    Drpd: Pegawai Waran 2
    Kpd: Kadet Bersatu
    Ucapan: Selamat Raya. Barissssss Barrissss Seddiaaaaapp!

    ReplyDelete
  174. Anonymous4:32 PM

    Drpd: PakCik Kantin
    Kpd: Budak Koleq
    Ucapan: Marriiii Mariiiii Cucur Panasss Sudah Ada... cepat nak habis dah ni.....haha

    ReplyDelete
  175. Anonymous4:37 PM

    Drpd: Aku
    Kpd: Kau
    Ucapan: Apsal tak kejut aku sahur tadi haaaaaaa

    ReplyDelete
  176. Anonymous4:39 PM

    Drpd: Aku
    Kpd: Sapa nak pergi lembah petang ni
    Ucapan: tapaukan aku murtabak satu!

    ReplyDelete
  177. Anonymous4:40 PM

    Drpd: Yang nak pergi lembah
    Kpd: Kau
    Ucapan: eh kita dulu boleh pegi lembah tiap-tiap hari ke ? ko biar betul wei!

    ReplyDelete
  178. Anonymous4:41 PM

    Drpd: dorm 4 NH
    Kpd: tokei rahmaniah
    Ucapan: bungkus teh ais satu! nasi goreng sotong sekali kasi bungkus!

    ReplyDelete
  179. Anonymous4:42 PM

    Drpd: Budak NH 91
    Kpd: Brader Jaga Stesen Minyak BP
    Ucapan: Selamba la tak nampak/dengar kitaorang kena firedrill brader. Kesian kitaorang kena lari2 padang hoki tau.

    ReplyDelete
  180. Anonymous4:44 PM

    Drpd: Budak Koleq
    Kpd: Budak Koleq 94
    Ucapan: Siapa dulu tengok muzik-muzik tv3 kat tar hall masa prep petang ha ? baik ngaku....

    ReplyDelete
  181. Anonymous4:46 PM

    Drpd: Treasure Hunt Organiser Hari Guru 94
    Kpd: KNO Peminat Treasure Hunt
    Ucapan: Kalau ko tak jadi organiser dulu, sure ko tak minat pergi treasure hunt mcm sekarang kan. :)

    ReplyDelete
  182. Anonymous4:46 PM

    Drpd: Aku
    Kpd: Kau
    Ucapan: Laparnyer petang2 ni...haha

    ReplyDelete
  183. Anonymous4:48 PM

    Drpd: Sprinter 100m
    Kpd: Budak Koleq 94
    Ucapan: Turun Games Hour sekarang ok...hehe lari2 dulu keliling big school!

    ReplyDelete
  184. Anonymous4:49 PM

    Drpd: Budak Pavi
    Kpd: Ezam Noor
    Ucapan: Selamba lupa nak picit loceng light's off wei! haha

    ReplyDelete
  185. Anonymous4:51 PM

    Drpd: Budak Koleq masa meeting KPKM 1991
    Kpd: Exco KPKM
    Ucapan: saya kurang puas hati sebab ketiadaan kicap di dining hall. saya hardcore fan kicap tau.

    ReplyDelete
  186. Anonymous4:52 PM

    Drpd: Kadet Bersatu
    Kpd: Kadet Bom 94
    Ucapan: Apsal Rumah Kadet Bom teruk sangat ni ha ? hehe

    ReplyDelete
  187. Anonymous4:56 PM

    Drpd: Cikgu Sherry
    Kpd: Budak Koleq 94
    Ucapan: Coma on boys ! Ceria sikit petang2 puasa ni ok...

    ReplyDelete
  188. Anonymous4:59 PM

    Drpd: Sharuzzamal
    Kpd: Ramzuzzaman
    Ucapan: Jom kita buat reunion !

    ReplyDelete
  189. Anonymous5:01 PM

    Drpd: AJK Sahur 2009
    Kpd: 9094
    Ucapan: Datang jangan tak datang...

    ReplyDelete
  190. Drpd: Ezam Noor
    Kpd: Budak Pavi
    Ucapan: Aku nervous la..itu yang sampai tertido sebelum lights off tu...

    ReplyDelete
  191. aku jugak8:07 AM

    Drpd: Aku
    Kpd: Korang
    Ucapan: aku pun tgk gak muzik2 kat TAR hall dulu..

    ReplyDelete
  192. bukan aku8:08 AM

    Drpd: aku
    Kpd: Budak Pavi
    Ucapan: Mohd Shah the Best yeaa!!!

    ReplyDelete
  193. mm..aku jugak8:09 AM

    Drpd: aku lagi
    Kpd: Ska
    Ucapan: lama tak jumpa ...

    ReplyDelete
  194. Drpd: aku jugak
    Kpd: Team Bola '94
    Ucapan: aku rasa aku paling banyak kena kad kuning - 9 tuu..

    ReplyDelete
  195. yang ni bukan aku..8:14 AM

    Drpd: Team Bola '94
    Kpd: Budak Koleq
    Ucapan: Banner Korang Mantap

    ReplyDelete
  196. Guess who9:50 AM

    DRPD: MC BOY '94
    KPD: 9094 THE XVIVMCXV THOUROUGHBRED
    UCAPAN: YOU GUYS ARE DA BEST, AHAKS !

    ReplyDelete
  197. Anonymous10:09 AM

    Drpd: Datuk Nicole Kidman
    Kpd: Datuk Nicole Ann David
    Ucapan: I dapat gak

    ReplyDelete
  198. Anonymous10:10 AM

    Drpd: Datuk Nicole Kidman
    Kpd: Rafizi Ramli
    Ucapan: Bleh tlg suruh Tom amikkan on my behalf x?

    ReplyDelete
  199. Anonymous10:10 AM

    Drpd: Tom Cruise
    Kpd: Datuk Nicole Kidman
    Ucapan: Camner u bleh dapat, I nak gakkkk

    ReplyDelete
  200. Anonymous10:11 AM

    Drpd: Datuk Nicole Kidman
    Kpd: Chibix
    Ucapan: Let's do lunch tomorrow?

    ReplyDelete