Thursday, February 01, 2007

Kerja Gila

Baru balik meeting Mighty Ducks.

Now it's 2.25 am.

This morning kena masuk ofis on Hari Wilayah, and so will be throughout the weekend. It's 14 days non-stop.

Kerja gila.

Kerja gila.

But Mighty Ducks sounds nice. Thanks Joe for the idea.

There was one letter from Mpro to me in Scotland way back in 1995 when we joked about Mighty Ducks. And to think that almost 12 years after Mighty Ducks comes back in our vocab.

Kerja gila.

Kerja gila.

ps: Leman kalahkan Ahmad up to January. Point Sukantara dah keluar. Motto kami "Kitorang nak beat Ahmad je..." ha ha ha

15 comments:

  1. Kerja di GLC memang camtu... Cuti, weekend, dah tak dak execption dah. The higher the post the more responsibility...

    ReplyDelete
  2. aik setinggan, online?
    yaaaa aku masih di pejabat, pukul 10.49 malam hinggalah 2-3 pagi kot!

    (each time aku rasa sial, sure "bapak kau setan" berkumandang dalam kepala".

    ReplyDelete
  3. Takpe, PPA 1 hehehe

    ReplyDelete
  4. ha ha kalau lah kau boss aku.
    so this year kalau betul turn aku laa pulak ke ligan ngan korang kat kerteh.

    but not mama chops papa grill ye.

    ReplyDelete
  5. mama chops papa grill? yuckss.. tak sedap lansung.. station21 bangsar laa lagi bess.. :P

    ReplyDelete
  6. dah itu je yang ada kat kertih adik reef oiiii....

    ReplyDelete
  7. Big plate pun sodap...!! shah alam boleh, subang pun boleh

    ReplyDelete
  8. big plate ade ke kat subang.... bukan kat shah alam je ke?

    ReplyDelete
  9. kat subang big plate..first outlet
    kat shah alam big portion.. same owner..
    tak silap aku adal lagi satu cawangna terbaru..tapi tak tau kat mana...

    ReplyDelete
  10. tahu aja ko abu harraz ya :)

    ReplyDelete
  11. baguihla knowledgeable dalam hal dunia dan akhirat.
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. kno, aku bab big2 ni mmg tau je..makan pun sodap kat situuuu...

    kawaii, bab makan kena knowledgable...sebab nak carik
    western yang confrim halal....susah sket..kat hotel2 and restoran hebat2...chef byk non muslim atau pakai arak utk masakan..aku dah survey byk..sebab tu diorang tak pernah mintak status halal....

    ReplyDelete
  13. hmm...
    u r what u eat...
    ada some muslims takde sensitivity ni, simply eat aje...
    kena nurture lebih banyak pengusaha restaurant Muslims..

    dari mighty ducks dah meleret sampai ke bab makan...

    ReplyDelete