Tuesday, November 27, 2007

Lagha....

Will post soon, thought for once I'll try to be cheeky - but later (now too busy with many things).

In the mean time, I would like to come clean and take full responsibility for the state of lagha-ness in our batch, as the seed started in koleq right under my watchful (or rather unwatching) eyes as president of BRU. Oo God leave some room for redemption for me, for it was not my choice that I was cursed with friends who drag me towards benda-benda lagha.



53 comments:

  1. Mazidul Akmal Sidek1:12 AM

    Nasib baik saya tak buat raid... kalau tak, yang baju putih tu saya tangkap dulu... AWASSSSS

    ReplyDelete
  2. setinggan overfloor11:42 AM

    apasal presiden MCOBA Temasek angkat mic tinggi sangat? lagi tinggi drp jaclyn victor...

    ReplyDelete
  3. ha ha mazidul, kasi can laa budak tu budak kampung laa, batch 9701. Kampung mana ada karaoke, kasi can la dia nak tarik ala2 ramlah ram

    (anyway he's a cool kid and so genuine, unlike so many yuppies wannabe out there)

    and as pres mcoba temasik - sbb dia memang lagi hebat and tinggi dari jac vic (or at least he thinks he is)

    ReplyDelete
  4. mazidul akmal sidek9:30 PM

    Aisehman.... minta maaf ya saudara... saya ingatkan sdr.hazly tadi yang memakai baju putih itu... Maklum la dah tua-tua ni, memang macam tu sikit....

    ReplyDelete
  5. giler kau mazidul, memang layak kau kena kapak.

    sdr hazly kurus laaa, badan berketul2 and very stylo one...

    he's so small dia hidden between budak tu and allen!

    ReplyDelete
  6. eh eh, mazidul tak payah buat program 999 or 360 ke ni?

    asyik kat sini je ni...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. setinggan overfloor9:11 AM

    yang baju putih tu bukan chamat ka? chamat kan? kan? kan? takkan bukan chamat kot???

    ReplyDelete
  9. Mazidul Akmal Sidek4:29 PM

    Mula-mula saya pun sangkakan Sdr. Hazly... Rupanya bukan...

    Rancangan 999 dan 360 direhatkan sebentar disebabkan persatuan penulis skrip Amerika tengah mogok sekarang ni...

    ReplyDelete
  10. presiden mcoba temasek12:06 AM

    Kasi canlah aku sekali sekala nak angkat mike lagi tinggi dari Jaclyn Victor

    btw, aku pun ingat baju putih tu Chamat and then baru sedar bukan dia

    where the hell was he bila kau tangkap gambar ni?

    ReplyDelete
  11. chamat10:06 AM

    memang akan ku kapak mazidul ini
    kau buta ke?
    stylo dan fit kah insan berbaju putih itu?
    harus lah kau dilasik

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Effie Domitario6:01 PM

    rerakan sekalian,

    ada awek yg tertarik utk berkenalan dengan budak baju merah tu.

    mahukah dia berkenalan juga ?

    minah ni tak pernah jumpa blog ni sblm ni dan tak pernah post kat blog ni .. so bukan usual suspect kita lah

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. mazidul akmal sidek11:07 PM

    alamak... sdr. hazly jangan marah saya... Saya betul-betul ingatkan awak yang memakai baju putih didalam gambar itu...

    ReplyDelete
  16. bukan dilasik chamat...harus dilastik lebih berpadanan...

    ada ke cakap mamat tak stylo tu chamat...

    ReplyDelete
  17. Aku suka nama effie domatorio.

    ReplyDelete
  18. Anonymous12:00 AM

    sapa la nama kafir tu ye?

    ReplyDelete
  19. setinggan overfloor1:06 AM

    nama kafir tak masuk sorga...

    ReplyDelete
  20. ha ha so aku memang sah tak masuk neraka, sbb aku x de nama kapir.

    kalau nama batch tu nama kapir macam mana setinggan? satu batch masuk neraka ke?

    ReplyDelete
  21. effie domatorio maksudnye "the one and only ahli dorm f" ke?

    ReplyDelete
  22. effie domitario2:11 PM

    alah atfie .. mementang aku guna nama timangan ko, ko cakap aku kapir yer .. sampai hati ko ..
    takpe lah .. biarlah aku pegi membawa diri ..

    ReplyDelete
  23. effie domitario2:13 PM

    abu harraz ni kan ... abih satu dunia tahu .. yg bukan batch kita pun tahu .. setinggan batch pun akan tahu .. abih abih .. pocah lubang .. koyaaaaak ...

    ReplyDelete
  24. effie domitario2:16 PM

    noni kapet ..

    tapi ko pakai nama pompuan .. tu dah menyerupai jantina lain .. boleh masuk gak tu wei ... muahahahahaha ..

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. abang berhingus kuning meleleh10:43 AM

    kawaii_desu ni sape ?
    sejak bila ada moderator kat sini ?
    apasal dia perasan dia usual suspect kita ?

    sapa menyamar ni.. ngaku lah cepat .

    ReplyDelete
  27. aku nak resign CAR marshal11:49 AM

    kawaii desu adalah sejenis simple girl with a simple mind in a damn complicated world...

    ReplyDelete
  28. mamak badan besar yang masak breakfast kul 3am kat dining hall12:34 PM

    wahai kau yang nak resign CAR marshal,

    bolehkah kawaii desu boleh di buat mee kari ? Stok daging kurang hari ini.

    ReplyDelete
  29. yg baju hitam tu muka mcm Dafi..

    ReplyDelete
  30. noni kapet is the moderator. saya tak nyamar jadi sapa2 pun!

    ReplyDelete
  31. Ankel Tobi jual kasut......6:01 PM

    Arrrggghhhh!!!!!...Dafi? Effie? Kawai Desu? Dawai Lesu? Noni Kapet? Masuk Neraka? Mamak badan besar prepare breakfast? Mee Kari??Sapa moderator? Argghhhhhhh....Naik biol otak aku!!!?? Siapa ashok sebenarnya???

    ReplyDelete
  32. mazidul akmal sidek11:10 PM

    Sabar saudara ankel tobi jual kasut... saya serta krew 360 akan menjalankan siasatan dan kami akan siarkan raya haji nanti sempena edisi khas "siapa ashok".... tapi saudara ni jual kasut, ada lesen ke tidak... kalau tak, saya akan suruh pula krew 999 tangkap gambar saudara jual kasut...

    ReplyDelete
  33. NoNi Malas Sign1:06 AM

    oit aini, ko ckp member ko sorng tu x berpunya, buat malu je.....

    ReplyDelete
  34. kawan noni9:17 AM

    sapa yang tak berpunya? pejalkah?

    ReplyDelete
  35. "Vince" I'm Sick McNtahapabala...9:18 PM

    Apa nak heran mamat baju itam tu muka mcm Dafi. GADAP lagi la muka macam DAFI...Tak caya cuba tengok dekat2 muka ir.Abu Usama tu..Hah tak ke sebiji mcm DAFI...

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. noni,

    jgn mengaku kalah. selagi belom kawin, u can still tackle!

    dah kawin pun buleh tackle gak tapi tak baik la OK

    ReplyDelete
  38. pejal tak berpunya lagi 3 (bujang 3) > mesti aini marah aku nih

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. aini - me x that desperate la.
    jahat la kau ni, apa punya kawan.

    aku tackle pejal kang, apa perasaan kau.

    ReplyDelete
  41. kau nak ngorat pejal? silakan

    ReplyDelete
  42. tak nak la aku, dia x cukup inci. tp kalau nak jd sugar daddy aku boleh gak, sbb dia banyak duit.

    ReplyDelete
  43. Anonymous8:49 PM

    perghh.. allen tangkap syahdu sampai lelap2 mata.. ala2 jamal abdillah nie.

    ReplyDelete
  44. budak baju hitam yang langsung tak macam dafi! hmph11:20 AM

    memang tengah nyanyi lagu Jamal pun mase tu. ;-)

    ReplyDelete
  45. bukan aku4:19 PM

    allen high ke malam tu? nyanyi macam orang lalok je.

    ReplyDelete
  46. Berahim Dobi1:14 AM

    Baju merah itukah jambu yang pernah ku minati di satu waktu dahulu?

    ReplyDelete
  47. Fadhil Dato' Azman10:26 AM

    Apsal korang tak ajak aku...??? boleh aku tolong bayarkan....

    ReplyDelete
  48. ha ha berahim, kau kena compete ngan epit laa.... aku x paham la taste korang ni, dah 17 tahun aku kenal si baju merah, dah berapa kali aku share selimut ngan dia - haram pernah rasa apa2.

    ha ha ha ada jugak fadhil nak offer, tp selagi tak settle bill aku x nak caya...

    ReplyDelete
  49. Berahim Dobi1:52 AM

    Ye ke Noni ko tak pernah rasa apa-apa share selimut dgn baju merah tu? Aku yang basuh selimut ko dulu, aku TAU la...he he

    ReplyDelete
  50. ha ha ha confirm tak rasa apa2. yang selimut tu mior dobi laa buat kerja pakai selimut aku.... selamba nak blame aku.

    just trust me, yilek.

    ReplyDelete
  51. Anonymous7:11 AM

    Wоnԁeгful bеat !
    Ι wish to apρrentіce whіle yоu amend your websіte,
    hοw cаn i subsсгibe for a blog
    wеbsite? Тhе аccount helped me а acceptablе deаl.

    I haԁ been tinу bіt acquaіnted of
    this your broаdcast offerеd bгight clear
    сoncеpt

    Here іs my web page www.dallasseospecialists.com

    ReplyDelete
  52. Anonymous4:26 PM

    Thank you fοr any other informative blog. Where else mаy I am
    getting that type of іnformation wrіtten in such a peгfect apprоach?

    I have a challengе that I'm just now running on, and I've been at thе glanсe out for suсh info.



    Hеre is my wеbpage ... realestatevirtualassistants.net

    ReplyDelete