Friday, March 07, 2008

Rancangan Class of 94 Untuk Calon Parlimen


Kami dari batch under achiever telah membuat keputusan untuk mempastikan top achiever kami - Syed Khalid AlJunid - untuk jadi wakil batch kami di Parlimen in the future sebab dia ada kena mengena (pertalian darah) dengan Syed Moto dan seorang ahli Board of Governors koleq.

Ini plan Khalid nak pi ke Parlimen:

" cantik. aku akan pastikan takde videoclip lagi yang boleh menjebakkan aku.

aku masuk parti yang fadhil masuk jugak, so fadhil sponsor.

in terms of legal, pokpek and epit ada.

rough jadi campaign manager and cibix n kalai jadi entertainer.

aiwa supporter kuat, nik jadi SB spy team lawan.

ezrin untuk mursyidul am, ikram untuk latihan moral, spiritual dan fizikal penyokong.

syed moto untuk angkat aku bila dah menang so senang kamera nak tangkap gambar.

radin buat tshirt dan untuk proses2 pelinciran.

awie , laa'ba spread propaganda through email, internet and 3g.

bochap untuk handle catering kenduri kenduri.

camat, hazerk untuk bagi sarcastic remarks kat opponent.

rifdi, mattop tangkap gambar and videokan opponent dlm keadaan memalukan.

i have a great team!

aku bertanding lagi 10 tahun, aged 41 bila nampak macho dan mampu beli botox and by that time dah ada teknologi untuk jadi lebih tinggi."

Waaaa we have a great plan! Kalau payah jugak nak menang, batch kami akan gunakan budak2 debaters, anak-anak itik/budak hoki & budak2 yg kami bagi scholarship/career talk naik bas kilang pi jadi pengundi hantu (sbb indelible ink smpai bila2 takkan implement, next election nya excuse lak "ia tak boleh dilaksanakan demi menjaga populasi sotong2").

KAMI UNITE, FECT!
(jerit ala2 Common Room or fire drill)

Buat permulaan, silalah nyatakan komen anda sebagai tanda sokongan kepada Khalid sebagai calon Parlimen dari the under achieving batch!

ps: Gambar di atas adalah poster Khalid tanpa perlu menggunakan botoks. Menurut beliau juga, ketahanan beliau di ranjang juga menyamai Chua Soi Lek tetapi tanpa perlu menggunakan Viagra dan sebagainya, tidak seperti suspicion bahawa bekas Menteri Kesihatan buat aksi ranjang itu sbg sebahagian tugasnya untuk test ubat-ubat kuat yang masuk ke Malaysia.

9 comments:

  1. nek moon10:49 PM

    nenek pun sokong.

    ReplyDelete
  2. setinggan malas kerja8:40 AM

    tak yah tunggu age 41. apply & implement plan tu sekarang. banyak kerja kosong ni...

    ReplyDelete
  3. bulu kening yg bertemu kat tengah tu kena kasi cabut skit hahaha.. pegi la kedai waxing mana2, diorang buleh trim skit bulu kening

    ReplyDelete
  4. dr komen2 ni nmpak sokongan kat kau ala2 sokongan kat umno di penang je.

    hmmmmm aku rasa kau pun kena soul searching jugak la khalid.

    ReplyDelete
  5. Muka cuak cam nak nikah je gambar ni.

    ReplyDelete
  6. Chong Sundel Iruwan11:16 PM

    Bulu kening tu macam Maharaja Zhao punya (Alam Perwira, kot).. memang ada ketokohan kalau mengikut kepercayaan kaum cina..

    ReplyDelete
  7. setinggan overfloor8:54 AM

    saya sokong anda.

    ReplyDelete
  8. Sokongan...it takes time for people to believe and the opportunity will arise in time, Godwilling.

    A reputation takes time to build and in the course of my running to be an MP, people will realise the truth, that I am of potential to bring good to people.

    -Syed Khalid

    ReplyDelete