Saturday, August 22, 2009

Selamat Beribadah

Pesanan dari KNO, kalau nak order sahur NGA + TA, sebab tokan biasa dah tukar business jual serunding pulak, cuba2 lah cari nasi goreng udang kat Dining Hall.

Ucapan ala Warta akan dimulakan minggu depan.

13 comments:

  1. Anonymous12:51 AM

    let me guess, noni kapet must be rafizi ramli, right?

    ReplyDelete
  2. joe,

    tangan saper atas bahu lu?

    ReplyDelete
  3. ntah. itu tangan orang or floating hand?

    ReplyDelete
  4. ha ha itu tangan Aca (Wan Mohd Nazaruddin, Class of 91).

    dia ke yg dok pujuk hang jgn keluar koleq, eyh Joe?

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:56 AM

    WAS ngan ACA duty partner.... Aku ingatkan Ajak...ghopenye WAS. Joe nok kuor koleq dulu?? Hah!!!Teman tak tahu le pulok. Err..joe..bior bebenor kome...Teman nengok kome enjoy je...makan dalam ke Joe..??isk..isk..

    Moh Bedoh...

    ReplyDelete
  6. ni peghok mana plak ni?

    chibiok ke? tp chibiok tau joe nk kuar koleq.

    takkan wan yoe kot?
    or wawan?

    aku rasa Mior Dobi la, senyap2 fancy joe.

    ReplyDelete
  7. setinggan overfloor4:19 PM

    damn joe...kena rubbing and got pic to show it

    ReplyDelete
  8. engkau lg teruk setinggan, kena main joystick ngn kantoque masa F2 lepas kelas PE & satu kelas jadi saksi.

    the photo was imprinted permanently dlm kepala hotak kitorang.

    sequence dia mcm ni:

    1) mula2 lepas PE, kantoque dok lepak2 depan class 2pk1

    2) lepas tu kau, dgn mischievousnya, senyap2 pi belakang & londehkan seluar dia

    3) so semua orng nmpak la lo & behold the cheeks

    4) kantoque bengang, kejar kau satu class. kitorang jd spectator je la kot

    5) kantoque berjaya tackle kau and in a fit of rage, "rape" kau to the maximum - including full frontal nudity depan kitorang semua.

    Yeah that IMAGE is stuck dlm kepala hotak aku.

    Mcm mana orng x ckp mckk = mc gay gay.

    ReplyDelete
  9. ha ha on second thot, biler aku renung2 balik gambar tu, there's more than meets the eye he he.

    1) tengok muka Tank, muka ter-uja semacam. so we never know what the other hand was up to (satu kat atas bahu Joe, the other one?)

    2) then tgk muka Mior, giler muka horny & teruja

    3) muka Auzir sblah Mior lagi la, dah tahap2 pervert.

    Gler corrupted class ni ha ha (and this is in bulan Ramadhan some more)

    ReplyDelete
  10. Terserlah imej Tok Guru dalam gambar ni..
    Photos also speak a thousand words...

    ReplyDelete
  11. Anonymous1:18 PM

    Eisyh Kantoque...merogol oghang pun buleh jadi Deputy Head Boy...Maunye ada akta gangguan seksual time tu..tumpo kamu Kantoque. Emm..Kantok khoje kat mane skang nie Noni. Teman dengor dia khoje kapal layor??

    Moh Bedoh...

    ReplyDelete
  12. tension la ada Peghok sorang ni aku tak leh identify ni.

    kantoque belayar atas kapal la. maybe lepas belajar experiment joystick setinggan, kantoque dh confident bawak kapal.

    ReplyDelete