Sunday, March 21, 2010

Trivia Kapet: Siri No 1

Ini adalah taktik aku yang malas nak tulis cerita panjang2 walaupun berlambak2 citer yang aku kena post (tak GITEW Hj Chap?)

Tapi KPI tetap KPI.

Aku nak mulakan dengan siri baru, namanya Siri Trivia Kapet.

Soalan pertama:

APAKAH NAMA PENUH NONI KAPET?





Soalan kedua:

APAKAH ALAMAT RUMAH NONI KAPET?






Soalan ketiga:

BERAPA ADIK-BERADIK NONI KAPET?



Ha ha kalau kau yengko jawab laahhhhh....

ps: Aku tergerak hati nak jejak kasih dengan mak cik kapet la. Kita batch terakhir yang dia sumbat roti telor goreng and nasi inflasi dia.


pps: Apa2 pun, korunk kne bce citer trbru kt Blog Citer Bell ha ha ha aku pecah perut baca - Bagaikan Wong Mendapat Parang

8 comments:

  1. Knowledge is a treasure, but practice is the key to it...................................................

    ReplyDelete
  2. sebenty12:41 PM

    Cubaan aku -

    Nama penuh : Wan Nor Maslini
    Alamat : Court 6 (ala2 USJ) - sebelah Court Fives
    Adik badik : 2

    ReplyDelete
  3. Salah!!!!!

    Selamba je ada Wan Nor. Dia orang Peghak la.

    ReplyDelete
  4. Nama : Nor HuzaiNI...
    Alamat terakhir : Sungai Jelok, Kajang
    Adik beradik : 2 orang...

    ReplyDelete
  5. Ha ha gler jauh. Salah gak.

    Nanti la aku buat flashback "the real noni"

    ReplyDelete
  6. real noni or you noni kapet..
    dua2 jangan flash..
    buta mata orang lain

    ReplyDelete
  7. i dah agak takde siapa kenal nama real you, noni kapet.

    i jugak yg glamour dgn budak2 kolej ni...
    hihihi..

    ReplyDelete
  8. sue seben, mana aci.

    kau suka kacau budak koleq.

    aku bagi diorang makan je!

    ReplyDelete