Tuesday, May 17, 2011

Terkini Dari FB

Oleh kerana masing-masing terlalu sibuk dengan hal masing-masing, maka kita godek-godek dari FB nak tengok what each other is up to (he he).

Berikut adalah perkembangan-perkembangan terkini dari FB MIs:

Fadli sudah ada FB! Berita hebat, orang dah bertahun ada FB dia baru start (ha2). Mengikut pemerhatian celebrity blogger, muka Fadli la ni mcm Mr Henderson from The Matrix's fame! AWAS..


Kalau check FB Fadli, kena cross check FB Epit. Epit dah bertweet skrng (the rest is self explanatory from the FB screenshot ha2)

Tp FB status yg lagi panas goes to Chibix's. Missing somebody tp melepas. Hmmm. Ramai lak yg suka status Chibix ha3.

Kantoque pun ada mengidam jugak (bukan Chibix sorang je). Sama ada dia selalu pergi ke Yati sbb dia betul2 mengidam nasi kerabu ayam percik, kena tanya Kantoque

He he and Mattop berjejak kasih dengan budak Idris yang duduk dekat dengan katil dia dulu (ha3)

Sejak dipilih jadi Pres batch menang tanpa bertanding, Khalid jadi makin political. Sekarang dia tengah nak settle dengan Brahim Ali.

Aku cuba cari gambar2 skandal Dato G, tapi tak jumpa la. Dia pandai cover track, patut mentula hebat & bergedik sokmo. Hanya jumpa gambar aktiviti2 KPTC.

Banyak2 profile pix, gambo Chamat je yg stylo & x bnyk lemak.

Yg lain maintain je lah. Mpro maintain ceria.

Selain Tungkid, yang lain maintain boroi (kah3). Hj Musdaq dah jadi "S"

Acu tengok Aiwa (sprinter Ahmad ni) sekali lagi, kesian dia. Cekong tu.

Tp gambo FB paling mahal = gambo bakal DO Muor. Ha3. Ada gaya. 

11 comments:

  1. Anonymous9:36 PM

    aiseh..dah takde orang komen ke..nampaknye blog makin ketinggalan...sekarang orang tengok twitter dan facebook je nampaknye.

    ReplyDelete
  2. Anonymous8:15 PM

    Kami semua sibuk training ekiden run.MI hantar 3 team.

    Epit

    ReplyDelete
  3. Anonymous7:42 PM

    sesuatu perlu di buat. raff kena habaq kat twitter, fb dan male-ing list yg blog telah di update.

    ReplyDelete
  4. chamat10:04 AM

    epit - hang buat la ekiden update kat blog

    ReplyDelete
  5. epit update blog ?

    ReplyDelete
  6. Anonymous6:45 PM

    abih tu, takkan nak harap mpro?... haha

    ReplyDelete
  7. aaaaaaggghhh harap korang semua hopeless la. Tension ahak ahak aku.

    ReplyDelete
  8. selamba je aku gak yg kena habaq kat orang. epit la pulak, dia sibuk buat perut je tu.

    ReplyDelete
  9. Kalau letak comment kat sini, boleh kira update blog tak?.....

    ReplyDelete
  10. Wow
    Amazing blog to follow
    I would suggest to follow my all friends and family to follow his blog .
    Vivacious Blog - Full life and energy.

    Keep Posting
    Emergency Dentist

    ReplyDelete
  11. Something about facebook too

    ReplyDelete