Thursday, August 09, 2012

Klip Raya 1433H dari Mentula Ingens

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua, maaf zahir (batin tak de, itu private matters dengan Bobo saja).

Anak Pyan selalu komplen batch tak tukar klip raya, so aku cepat-cepat buat yang sempoi tahun ni.

Kalau tengok klip raya over the years, nampak sangat efforts dah gone down the drain dari tahun 2009 sampai 2012.

Tahun 2009 - 2010 (klip sama tak tukar ha2):



Tahun 2011 (at least aku rajin lagi la cari photos and put them together):



Tahun 2012 (ha3 ambik je clip video tah mana2, claim tu bowling aidilfitri, letak lagu, almost zero effort):


Semoga anak Pyan puas hati dapat tengok klip lagu raya yang baru ha3.

ps: Aku rasa nak mula berkempen untuk jadi president Batch, sebab aku masih lagi mengekalkan semangat You Keng Kaung Ong Me.


5 comments:

  1. sampai ati ko

    http://cdn.overclock.net/a/a2/a2e23a6a_that-post-gave-me-cancer.jpeg

    ReplyDelete
  2. fail la. Lagu x kena langsung dgn klip video.

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:27 AM

    ha3 nak clip yg langsung ada kena mengena ngn lagu, buat la open house kitorang terjah.

    ReplyDelete
  4. kepalatujuhpulohan10:57 PM

    Ni apa ni x de updet...clip raya haji ke ni??

    ReplyDelete
  5. Anonymous11:57 AM

    I believe that iѕ among thе so much important info for me.
    Anԁ і'm satisfied studying your article. But should statement on some normal things, The website style is great, the articles is truly excellent : D. Just right process, cheers
    Feel free to visit my webpage ; easy Money

    ReplyDelete