Tuesday, August 07, 2012

Ucapan Raya Warta KPKM Syawal 1433

Assalamualaikum

Bersempena dengan hari besar Aildilfitri yang akan tiba tidak lama lagi, maka aku pun (ala-ala melepaskan batuk di lif - Nota 1) buatlah ucapan raya Warta KPKM edisi tahun ini.

Bersesuaian dengan tema Janji Ditepati seperti tema Hari Kebangsaan tahun ini, kita hanya mensasarkan 100 ucapan sahaja (sebab semua target 500 ucapan tahun-tahun lepas tidak ditepati).





Gambar2 Sahur 1Mentula (SAH1M) ada di sini, kehadiran 48 orang tapi ramai yang beransur-ansur pulang untuk beribadah kecuali mereka yang datang lambat (macam aku), atau mereka yang datang tunjuk muka, pergi joli katak dan datang balik ambik gambar untuk alibi (macam Hazran). Yang lain memang tak nak balik dan tak qiamullail malam tu, sebab tu Gadap marah.

Aku mulakan ucapan Warta KPKM Syawal 1433H:


Drp : Mentula Besar
Kpd : MIs
Ucapan : Kenang daku dalam doamu, jaga Bobo, Barieng & Birdie (BBB) baik-baik (BBB-BB) sepeninggalanku.

Sila sambung untuk cukupkan 100 ucapan. Tradition ni woi, tradition. Awak kena unite!

117 comments:

  1. Anonymous1:31 PM

    Drp : MI
    Kpd : Noni
    Ucapan : Lain kali tulis Nota 1, make sure la ada Nota 1 gak. Fire deghillllllll!

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:32 PM

    Drp : Mattop
    Kpd : MI
    Ucapan : Cis, aku ingat aku yg no 1!

    ReplyDelete
  3. Drp : Radin
    Kpd : Chibster
    Ucapan : Sejak bila ko alim nih??

    ReplyDelete
  4. Anonymous2:12 PM

    Drp : Bobo
    Kpd : Noni
    Ucapan : sampai hati ko!...

    ReplyDelete
  5. Anonymous2:24 PM

    Drp : Gadap
    Kpd : Ein
    Ucapan : &#@%#&(!!

    Drp : Ein
    Kpd : Gadap
    Ucapan : *@^#$!!>*!!

    ReplyDelete
  6. Anonymous3:01 PM

    Drp : Noni
    Kpd : Anonymous 224PM
    Ucapan : Separate 2 la ucapan, nnt counter tak mencecah 100! Janji tak ditepati!

    ReplyDelete
  7. Anonymous3:02 PM

    Drp : Noni
    Kpd : Bobo
    Ucapan : Aku kecik hati kau x dtg beri sokongan kah mahkamah hari tu. Ha3

    ReplyDelete
  8. Anonymous3:29 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Ein
    Ucapan: Bodoh!

    ReplyDelete
  9. Anonymous3:29 PM

    Drp: Ein
    Kpd: Gadap
    Ucapan: Fak U!

    ReplyDelete
  10. Anonymous3:32 PM

    Drp: Bobo
    Kpd: Sheppe dan rakan2 groupme yang lain
    Ucapan: Kencing lah korang!

    ReplyDelete
  11. Anonymous4:21 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Ein
    Ucapan: Bontot Hitam

    ReplyDelete
  12. Anonymous4:21 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Ein
    Ucapan: Ein takut Bini

    ReplyDelete
  13. Anonymous4:22 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Ein
    Ucapan: Ein..bodoh la kau

    ReplyDelete
  14. Anonymous4:27 PM

    Drp: Dzul Atfie
    Kpd: Suri Raja Karoks
    Ucapan:*&%&&*^%*

    ReplyDelete
  15. Anonymous4:45 PM

    Drp: Sheppe dan rakan2 groupme yang lain
    Kpd: Bobo
    Ucapan: Marilah semula ke groupme, kami merinduimu!!!

    ReplyDelete
  16. Anonymous4:45 PM

    Drp: Ein
    Kpd: Gadap
    Ucapan: Jangan bagi aku marah Ketot!

    ReplyDelete
  17. Anonymous4:47 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Semua
    Ucapan: Dunia nak kiamat!!

    ReplyDelete
  18. Anonymous4:59 PM

    Drp: Shabo 91
    Kpd: Mpro
    Ucapan: Awak dah halalkan track bottom yang saya tak pulangkan dulu tu?

    ReplyDelete
  19. Anonymous5:00 PM

    Drp: Gedebe
    Kpd: Hairul
    Ucapan: Aku pe-rrr-ah betulllll..

    ReplyDelete
  20. Anonymous8:55 PM

    Drpd: Badut68
    Kpd: MI94
    UCAPAN: Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  21. Anonymous8:26 AM

    Drp : Ezam
    Kpd : Epit & Mpro
    Ucapan : Raya ghathering tahun ni kita buat kat Bukit Jelutong kan? by default..

    ReplyDelete
  22. Anonymous8:28 AM

    Drp : Ezam
    Kpd : Raf
    Ucapan : i think kita buat kat Kyoto la tahun ni, sebab Raf dah ada suri di rumah. kita takkan minum sirap ayam lagi.

    ReplyDelete
  23. Anonymous8:29 AM

    Drp : KNO
    kpd : Badut
    Ucapan : Selamat beraya di perantauan. Jangan nangis2 lak. nanti kita skype.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous12:51 AM

      kno ..skype hang apa.. aku nak add...aku punyer my full name......

      Delete
    2. Anonymous3:09 PM

      woi...apa ni ? lari format... blah la...

      Delete
    3. Anonymous1:47 PM

      hahahahaha

      Delete
  24. Anonymous8:31 AM

    Drp : Suri
    Kpd : Wong
    Ucapan : Session kita akan disambung selepas raya nanti. biar aku nyanyi lagu Wali dulu.

    ReplyDelete
  25. Anonymous8:35 AM

    Drp : Epit
    Kpd : MI94
    Ucapan : Berikut ialah senarai nama MI yang YKKOM pada malam sahur hari tu...
    1. Sheppe
    2. Sheppe
    3. Sheppe

    ReplyDelete
  26. Anonymous10:59 AM

    Drp : Lelaki Bangkok Dalam Toilet Airport
    Kpd : Chib
    Ucapan : kurang ajar lu gelakkan gua kentut...

    ReplyDelete
  27. Anonymous11:01 AM

    Drp : Radin
    Kpd : Team Bangkok Dangerous
    Ucapan : Makan...makan!!!

    ReplyDelete
  28. Anonymous11:03 AM

    Drp : Epit
    Kpd : Boboe
    Ucapan : Tu la...orang ajak pegi Bangkok, ko jual mahal!!!

    ReplyDelete
  29. Anonymous11:05 AM

    Drp : Radin
    Kpd : Abon
    Ucapan : Ko apahal nak pegi tengok tok sami semua ni? Ko tu pun dah macam sami.

    ReplyDelete
  30. Anonymous8:46 PM

    Drpd : kamera imigresen
    Kpd : kamera imigresen2
    Ucapan : tuuu diaa. tu diaa.. dia dah mai dah! dah mai dah!

    ReplyDelete
  31. Anonymous8:48 PM

    Drpd : pegawai imigresen
    Kepada :Belly
    Ucapanv: patut la tak lepas pintu imigresen. Awak tak tanggalkan lampu lip lap kat bawah tu.

    ReplyDelete
  32. Drpd : Mattop (betul)
    Kpd : Mattop tipu (Anon 1:32PM)
    Ucapan : Lu sapa

    ReplyDelete
  33. Drpd : Abg Polis
    Kpd : Mafizi
    Ucapan : Ais nak letak kat telur mung dah nak cair nih!

    ReplyDelete
  34. Anonymous8:30 AM

    Drpd : Syamkimball
    Kpd : Penjual Makanan
    Ucapan : No rice..no rice...

    ReplyDelete
  35. Anonymous8:30 AM

    Drpd : Aiwa
    Kpd : MI94
    Ucapan : Berrrehhh gu...

    ReplyDelete
  36. Anonymous12:52 PM

    Drp : Mafizi
    Kpd : Rafizi
    Ucapan : Tanggang

    ReplyDelete
  37. Anonymous12:53 PM

    Drp : Abg polis kat lokap
    Kpd : Mafizi
    Ucapan : Peghaaaah aku. Tak sempat nak cucuh bulu2 kamu

    ReplyDelete
  38. Anonymous2:21 PM

    Drp: Jita
    Kpd: MI94
    Ucapan: Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin ... & memories can't ignore hahaha ...

    ReplyDelete
  39. Anonymous2:22 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Mtop
    Ucapan: ko da mintak maap belum kat che tam coz slalu join aku nyakat dia?

    ReplyDelete
  40. Anonymous2:24 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Epit & Mpro
    Ucapan: Gathering raya tahun ni buat la time 1st week of september so that aku bole join skali bile balik kejap nnt. Tima kasih 4 d consideration

    ReplyDelete
  41. Anonymous2:26 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Chamat
    Ucapan: Request open house bukit jelutong 1st wk of sep ok :-) slmt hari raya, maaf zahir batin!

    ReplyDelete
  42. Anonymous2:27 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Noni
    Ucapan: Da cabut undi raya tahun ni kat mana? hehe

    ReplyDelete
  43. Anonymous2:28 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Noni
    Ucapan: Tahun ni x buat open hse rakyat ke snc election year?

    ReplyDelete
  44. Anonymous2:29 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Noni + other half
    Ucapan: Apa2 pun, slmt hari raya & maaf zahir batin!

    ReplyDelete
  45. Drp: Wong
    Kpd: Semua MI mentula besar dan keluarga
    Ucapan: Walaupun posa tak habih lagi...Awal2 aku nak jemput open house rumah aku tahun ni on 1st September 2012.. menu kambing golek seperti biasa..jemput hadir..

    ReplyDelete
  46. Drpd : Mtop (ori)
    Kpd : Jita
    Ucapan : Kau yang nyakat Che Tam, kau yg patut mintak maaf. Aku temankan aje.

    ReplyDelete
  47. Drpd : Mtop (ori)
    Kpd : Jita
    Ucapan : Jgn lupa dtg rumah aku nanti. haha

    ReplyDelete
  48. Anonymous8:39 AM

    Drp : peniup wisel
    kpd : peniup wisel no.1
    Ucapan : aku ada info

    ReplyDelete
  49. Anonymous12:14 PM

    Drpd: Jita
    Kpd: Mtop
    Ucapan: InsyaAllah.. tp datang rumah ko dpt makan kambing goleksss x? hehe SHRMZB

    ReplyDelete
  50. Anonymous3:09 PM

    Drp: MI
    Kpd: Wong
    Ucapan: Boleh kitorang hijack open house rumah ko untuk buat function raya MI? Rumah ko pun tak kurang hebat

    ReplyDelete
  51. Anonymous3:10 PM

    Drp: MI
    Kpd: Rusty IRON Devil
    Ucapan: Bila la ko nak minta maaf dengan kitorang? Paling kurang pun, mintak la maaf dengan Syed Moto, hahaha

    ReplyDelete
  52. Anonymous3:11 PM

    Drp: MI
    Kpd: Rusty IRON Devil
    Ucapan: Dengan Jaa a.k.a Jasman Hassan pun ko kena minta maaf jugak...sebab ko dah stapler tangan dia...

    ReplyDelete
  53. Anonymous3:13 PM

    Drp: Mprorganiser Sahur 1Mentula (SAH1M)
    Kpd: Yang telah YKKOM
    Ucapan: Buatlah selalu...kalau pintu rumah korang pecah, jangan salahkan aku

    ReplyDelete
  54. Anonymous7:56 PM

    Drp: Rusty IRON Devil
    Kpd: Jaa
    Ucapan: Sebab tangan ko kena stapler lah dapat sangkut bini Jepun satu!

    ReplyDelete
  55. Anonymous7:57 PM

    Drp: Geng2 Usrah 94
    Kpd: Geng2 Wayang 94
    Ucapan: Best ke tengok Khartoum? hehehe

    ReplyDelete
  56. Anonymous9:03 PM

    Drp: Epit (bukan ori)
    Kpd: Total Recall
    Ucapan: Eleh, setakat tetek tiga tak heran. aku nipple ada tiga.

    ReplyDelete
  57. Anonymous1:40 PM

    Drp : KD
    Kpd : Koleq9094
    Ucp : I takde je terus x capai KPI

    ReplyDelete
  58. Anonymous2:44 PM

    Drp: Ska
    Kpd: Che Mad
    Ucapan: Selamat Hari Raya and Maaf Zahir Batin... Thank you kerana tak bagi aku DC last time. Jasa mu dikenang jua...

    ReplyDelete
  59. Anonymous5:04 PM

    Drp: Che Mad
    Kpd: Ska
    Ucapan: Aku maafkan ko. (serious, aku tgh cari GIRO kad la!)

    ReplyDelete
  60. Anonymous5:14 PM

    Drp: Hailzam
    Kpd: Wong
    Ucapan: Konek aku mmg panjang dan gemuk. Tu yang Gadap naik takut tu. SHRMZB

    ReplyDelete
  61. Anonymous9:01 AM

    Drp: Prefect Chomang
    Kpd: Penonton Wayang Khartoum
    Ucapan:hahahaha...padan muka korang...nak rebel kunun...

    ReplyDelete
  62. Drp: Kak Ramlah
    Kpd: MI94 ()
    Ucapan: Dah besar korang semua ye...Pantas masa berlalu. Masa akak kenal korang dulu, anu korang takde la ingens sangat pun, tambah2 anu budak yang asal dari Pekan tu. Sekarang bukan main korang ye, siap boleh pegi bersuka ria di Bangkok. Sempena hari baik bulan baik ni, akan nak minta maaf banyak2 dengan korang. Maafkan akakkkkk...Akak tak berniat langsung nak susahkan hidup korang...Akak ingat korang suka akak...masa korang lari ramai2, akak ingat kita main kejar..masa korang ramai2 tido dalam surau, akak ingat korang ada slumber party...masa Ajak dok jerit "Yasinn, Yasinn" ulang2, akak ingat dia tengah menghafal...Maafkan akak ye.

    Mpro, tahun depan buat la sahur luar daripada bulan Ramadan, boleh la akak join. Kalau buat dalam bulan Ramadhan ni, memang tak dapat akan nak join sebabbbbb...alah, korang paham2 je la...

    ReplyDelete
  63. Anonymous9:22 AM

    Drp: MI94
    Kpd: Ein-droid
    Ucapan: Selamat *BOIN* Hari *BOIN* Raya *BOIN* Maaf *BOIN* Zahir *BOIN* Batin!

    ReplyDelete
  64. Anonymous10:21 AM

    Drp : MI94
    Kpd : MI
    Ucapan : Ooi Semaun!

    ReplyDelete
  65. Anonymous10:23 AM

    Drp : Anak2 Itik
    Kpd : Abg Badut
    Ucapan : Sampai hati meninggalkan kami. Terpaksa je layan Sapalipa

    ReplyDelete
  66. Anonymous10:24 AM

    Drp : Kantoque
    Kpd : Wong & Gadap
    Ucapan : Aku tak halalkan korang experimen dgn mentula aku dulu buat joystick

    ReplyDelete
  67. Anonymous10:24 AM

    Drp : MI94
    Kpd : Ein
    Ucapan : Syukurlah kau telah berubah

    ReplyDelete
  68. Anonymous10:25 AM

    Drp : Downstaze Crew
    Kpd : Upstaze Crew
    Ucapan : FIONA......

    ReplyDelete
  69. Anonymous10:26 AM

    Drp : Noni Kapet
    Kpd : MI94
    Ucapan : Aku dulu jatuh hati dgn fadhil, ala anak EXCO tu. Dia selalu dtg sekolah bawak kereta volvo. lepas tu kalau dia gelak smpai keluar air mata. Siapa lah aku banding dgn anak sedara psycho!

    ReplyDelete
  70. Anonymous10:32 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Didee
    Ucapan : Didee, kalau nak gelak, cuba bukak mata...akak terasa sangat nak tengok Didee gelak sambil bukak mata...akak rasa Didee cute la kalau gelak tutup mata

    ReplyDelete
  71. Anonymous10:33 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Rusty IRON Devil
    Ucapan : Akak dengar dulu masa akak tengah mengganas, adik ID lari pegi science lab sebab ketakutan...betul ke?

    ReplyDelete
  72. Anonymous10:35 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Cikgu Sherry
    Ucapan : Maaf Cikgu. masa bebudak ni sesuka hati isytihar cuti sebab BN menang pilihanraya tahun 1990, saya la yangf hasut derang. masa tu, saya sokong BN...tapi sekarang entahlah...

    ReplyDelete
  73. Anonymous10:36 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Rafizi Ramli
    Ucapan : Akak sokong awak... akak kan Pengundi Hantu. Ehhh..pengundi hantu boleh ke sokong awak?

    ReplyDelete
  74. Anonymous10:37 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Rusty IRON Devil
    Ucapan : Akak awal2 dah check mentula adik ID ni. Ala malam2 masa adik ID tido sorang2 kat dalam cube tu. Memang kecik la dik

    ReplyDelete
  75. Anonymous10:38 AM

    Drp : MI94
    Kpd : Kak Ramlah
    Ucapan : Alaa kak ramlah ikut Ery eyh, bila skrg Ery dah nak undi Pakatan, kak ramlah pun undi Ery. Eyh ke kak ramlah ni Rosmah punya belaan?

    ReplyDelete
  76. Anonymous10:38 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : MI94
    Ucapan : Member akak tu dah kawin ke? dia duduk mana sekarang? Betul ke dia belajar kat Australia dulu?

    ReplyDelete
  77. Anonymous10:42 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Boboe
    Ucapan : Awak takut tak kat akak dulu?

    ReplyDelete
  78. Anonymous10:48 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : MI94
    Ucapan : Korang kalau nak minta akak tolong settle kan Ein, boleh ajer akak uruskan. korang nak akak settlekan macam mana pun boleh..

    Korang seru je nama akak tiga kali kat mana2 kolam taik waktu maghrib. nanti akak datang. tapi kalau nak buat, buat lepas Ramadhan la. sekarang ni akak time off. tapi kalau akak dah datang, kena ada tempat tinggal sebab susah akak nak balik...itu je lah masalahnya

    ReplyDelete
  79. Anonymous10:48 AM

    Drp: Mrs Mafizi
    Kpd: Mr Mafizi
    Ucapan: Abang, gari polis tuh try la bawak balik. Malam nie boleh pakai ihik ihik ihik

    ReplyDelete
  80. Anonymous10:49 AM

    Drp : Kak Ramlah
    Kpd : Boboe
    Ucapan : Akak tumpang tinggal rumah awak boleh? Awak duduk sorang kan kat Keramat tu?

    ReplyDelete
  81. Anonymous10:53 AM

    Drp : Mafizi
    Kpd : Kak Ramlah
    Ucapan : Kak Ramlah jgn kacau Bobo. Kalau tak kita settle kat padang prep school

    ReplyDelete
  82. Anonymous10:55 AM

    Drp : Mrs Badut
    Kpd : Mrs Mafizi
    Ucapan : Suruh je tunggu kat bilik, mcm abg I selalu buat.

    ReplyDelete
  83. Anonymous11:51 AM

    Drp : Safwan
    Kpd : Mafizi
    Ucapan : sori la terpaksa gari, itu semua dah dlm scrpt pakatan utk buat modal kan. Kan saya org pakatan jugak. Nanti kita raya sama2 ek.

    ReplyDelete
  84. Anonymous11:55 AM

    Drp : MI94
    Kpd : Kak Ramlah
    Ucapan : Kak Ramlah sembang deghaih pasal mentula kitorang, yg confirm Kak Ramlah kopek kecik!! Puiiii!

    ReplyDelete
  85. Anonymous11:56 AM

    Drp : Mafizi
    Kpd : YB Zuraida Ampang
    Ucapan : Bila kita nak kena gari sama2?

    ReplyDelete
  86. Anonymous11:58 AM

    Drp : syam dan bebudak rugby baik yg foolback atau foward
    Kpd : MI94
    Ucapan : owh our english...jgn jeles!

    ReplyDelete
  87. Anonymous12:00 PM

    Drp : MI94
    Kpd : Noni Kapet
    Ucapan : Nak tutup blog konon..piiiraahhhhh. Merajuk, konek kecik!

    ReplyDelete
  88. Anonymous12:04 PM

    Drp : Ein
    Kpd : Gadap
    Ucapan : Walaupun dulu kita pernah ada hubungan, but now, dont talk to me dude!

    ReplyDelete
  89. Anonymous2:16 PM

    Drp: Jita
    Kpd: Ein & Gadap
    Ucapan: Bulan mulia ni lebih elok utk mengukuhkan silaturrahim. Peace!

    ReplyDelete
  90. Anonymous2:22 PM

    Drp: Gadap
    Kpd: Ein
    Ucapan: Tak baik memutuskan silaturrahim. Nanti lagi rentung bontot hitam ko kena api neraka!

    ReplyDelete
  91. Anonymous5:53 PM

    Drp : Geng Wayang Khartoum
    Kpd : Geng Usrah
    Ucapan : Kitorang dr f1 dah mentula besar! Berani lawan prefects nak tgok wayang

    ReplyDelete
  92. Anonymous5:55 PM

    Drp : Zarina Zainuddin
    Kpd : MI94 yg beli gambar semak samun
    Ucapan : Kakak dah mula berlakon balik ni, bulan ramadhan ni jgn tgok gambar akak eyh

    ReplyDelete
  93. Anonymous5:57 PM

    Drp : Bochap
    Kpd : Fairuz Leman
    Ucapan : Apa ni cikgu tinggalkan periuk besar. Mcm mana nak naik gunung bubu

    ReplyDelete
  94. Anonymous9:14 PM

    Drp: Celcom
    Kpd: uMobile
    Ucapan: ko tak nak aku lagi, aku tak kisah. harktui!

    ReplyDelete
  95. Anonymous9:37 PM

    Drp: Ein
    Kpd: Gadap
    Ucapan: aku teramat bodo dan bontot hitam, dan memang layak masuk neraka pasai putuskan silaturrahim. kutuk aku masuk syurga.

    ReplyDelete
  96. Anonymous10:12 PM

    Drp: Noni kapet
    Kpd: MI94
    Ucapan: Lagi dua nak cecah target 100 ucapan!

    ReplyDelete
  97. Drp : Mtop (ori)
    Kpd : MI'94
    Ucapan : Yeay... aku nya yg ke-100!!! Steady aku...

    ReplyDelete
  98. Anonymous8:12 AM

    Drp : MI94
    Kpd : Noni Kapet
    Ucapan : KPI 100 ucapan dah tercapai. Bila boleh bagi projek?

    ReplyDelete
  99. Anonymous10:50 AM

    Drp: Sammy Vellu
    Kpd: MI94
    Ucapan: Bagus2..janji dicapati sudah tercapai! Nanti saya kasi itu toll free sempena hari raya. Opps lupa, saya bukan menteri pengangkutan lagi!

    ReplyDelete
  100. Drp : Rosie
    Kpd : Abe Jib
    Ucapan : Ala bang, jangan la denga sangat bebudak MI tuh, Mi jer lebih, tp bulu lebat, takut dengan bini... lepas kita pi mandi tub ye?

    ReplyDelete
  101. Drp: Rose Che 1
    Kpd: MI94
    Ucapan: Mana ler bebudak yg terhegeh-hegeh dulu nak kat I, dulu kat body milf mantap, tp skrg semua nak kat bebudak ingusan jer... maaf zahir batin

    ReplyDelete
  102. Anonymous4:10 PM

    Drp: Fect Shariman
    Kpd: MI94
    Ucapan: Sila atur-aturkan mentula semua... 2 by 2. Lepas nih aku nak buat flying kicko...yaaassshhh

    ReplyDelete
  103. Drp: MI94
    Kpd: Abe Mas@MTop
    Ucapan: eleh,no 100 pung nok bising kunun... aku hok ker 1250 pung tok kecoh. biler nak ajok ghayer?

    ReplyDelete
  104. Anonymous4:20 PM

    Drp: MI94
    Kpd: Bangkok Krew
    Ucapan: Biler the next trip? Cewek2 Indo pun buleh tahan, puteh gebu @ tak hitam

    ReplyDelete
  105. Anonymous4:29 PM

    Drp: K.Ram
    Kpd: MI94
    Ucapan: sembang deghaih... nak balun bini pun nak kena minta permisi...kakkaka. inni mesti roti najib

    ReplyDelete
  106. Anonymous6:46 PM

    Drp: K.Ram buat kali ke-2
    Kpd: MI94
    Ucapan: sembang deghaih... kalu pose tok cukup, make sure ganti... takpon surus jer okb -okb MI bayorkan

    ReplyDelete
  107. Anonymous6:49 PM

    Drp : Rosie 2nd time (atas permintaan oghe ramei)
    Kpd : Abe Jib & Atan Tu dia...
    Ucapan : Ala bang, jangan la denga sangat bebudak MI tuh, perasan bulu lebat je.... lepas ni kita bakor jer, kito bakor...

    ReplyDelete
  108. Anonymous8:09 AM

    Drp: Kak Ram
    Kpd: Semua MI kecuali Ein...
    Ucapan: Hang pa tok sah dok sembang deghaih....akak tau mentula Ein paling ingens...Kopral Rahim dah buat pengakuan bersumpah........

    ReplyDelete
  109. Anonymous11:06 AM

    Drp: Epit
    Kpd: Prefect Shariman
    Ucapan: Nak menipu ke, nak menyamar pun, agak-agak la...mana ada pernah Shariman jaga atau terajang kitorang...Yang do terajang tu, NA a dia Ahmad Syahrizan Sulaiman.

    ReplyDelete
  110. Anonymous2:37 PM

    Drp: MTop
    Kpd: Kama'95
    Ucapan: Lain kali bila ada abang cagers ajak makan pengat durian, jangan lupa ajak abang skali yer...

    ReplyDelete
  111. Anonymous3:45 PM

    Drp: Saya yang tak dapat balik Raya
    KPd: MI yang nak balik raya
    Ucapan: Slamat hari raya..drive bebaik...

    ReplyDelete
  112. Anonymous12:07 PM

    Drp : E43
    Kpd : MI94
    Ucapan : Oleh kerana janji dicapati tahun ini, saya akan kasi projek besar semua. Tunggu dapatkan SR1M (Saman Rakyat 1Msia) pulak!

    ReplyDelete
  113. Anonymous2:44 AM

    Drp : E92
    Kpd : MI94
    Ucapan : Salam Raya semua, maaf zahir batin. Moga2 puasa diterima Allah Taala. Moga2 bertemu lg Ramadhan akan datang. Moga2 set hok nak buat jamuang ghaye, janganlah lupa pada kami semua... kebuluq gak nak pekene satay dan ayam goleqs... 0-0, terutama pada DG, ein, fect shariman dan kak ram@ kak ros

    ReplyDelete
  114. Anonymous8:23 AM

    Drp: Mrs Epit
    Kpd: Epit
    Ucapan: Selamat raya bang. Mintak ampun ye kalau ada salah silap. Nanti kita balik kampung awak pulak ye. Sabar ye bang. Nanti I bagi hadiah special untuk abang.

    ReplyDelete