Thursday, July 13, 2006

Koleq Terbakar!

Ha ha got sms from Kuala that ada fire kat NH. At last Kadet Bomba can swing into action.

5 comments:

  1. haha...
    ni kira kes national heritage terbakar ke?
    so ada ke royal bomba gi padam?
    or NH tak dikira national heritage?

    ReplyDelete
  2. panggil syed asrudud weiiii presiden kadet bom.....errrr tekanan air cukup ke kat NH tuh? dulu bukan asyik takde air je ke?

    ReplyDelete
  3. tekanan air kuat apa. kalau tak masakan kolammandi kat tgh2 tu boleh pecah..hahaha...
    lawak giler..sapa la contractor buat benda tu

    ReplyDelete
  4. a.w.i2:16 PM

    sapa yg main simbah2 air kat kolam tu masa amik air semayang? pastu injured kena tepi mata langgar kepala paip. auzir ke? kononnya pastu dia dapat 180 deg. vision sbb kelopak dia koyak. kira mcm ada side mirror la.

    ReplyDelete