Tuesday, November 07, 2006

Open House Abon




From Fadli:

Rakan rakan,

in the spirit of muhibbah, brotherhood, roget-me-not (sic: "forget-me-not") etc, aku telah pergi ke Flat Terbuka saudara Abon pada hari Sabtu lepas. Setelah 2-3 tahun tak jumpa, Abun tetap "slim" macam dulu. Isteri punya masakan memang maut, which explains why Abon semakin sihat.

A few key points / things I learnt during the evening:

* Abon claim he has lost A lot of weight ( korang boleh jadi saksi dalam gambar gambar berikut)

* Nasib baik anak anak Abon ikut muka isteri, so semua cute cute comel comel belaka. Kalau ikut Abon, God Save the Queen (jangan marah ABon)

* Jumpa budak Koleq 2000 yang pernah intern bersama Abon di KPMG KL (Smoque Class of 2000, ex-LSE, now doing CA in London)

* Flat Abon way South of London. Rumah aku waaaaayyyyyyyyyy North of London. SO agaklah 1.5 jam merentas London & River Thames.

* Belly akan start kerja di London in a few weeks time. Belly ??? Bila kau sampai ? Joining D&T ?

* On the way aku sesat cari rumah Abon, aku mendapat panggilah telefon dari.... Noorulzaman !!... Sorry Zaman, I couldnt talk that much as I was driving. Nice to hear your voice after all these while.

* Che Tam jugak call aku on the way back pulak, nanti boleh buat reunion bila Belly pun sampai.

* Jeril ( abang Abon & prefect kami) akan datang ke London cuti in December.

* Ini gambar gambar nya:

6 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. mak aiii.... punya la lama aku tak masuk blog ko noni oiii.... aku nak comment pasal article sebelum ni.... harap2 fadli tak baca la... kalau tak mampus... tergolek2 aku baca hasil nukilan aku tu....mj

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:50 PM

    comel ka? buat laa anak2 comel sendiri jugak.. senang aja

    ReplyDelete
  4. Senang kalau mak bapak comel2 macam Abon n wife.

    kalau muka dah macam tempayan, macam mana anak nak comel nya.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete