Wednesday, September 12, 2007

Lamest Post Ever

This is the lamest post ever (usually a sign of mental disturbance or deep emotional fatigue; which means STAY AWAY from the dangerous animal as this animal does snap arbitrarily without reasons):

Terdiam...
Hanya bisa diam
Dingin menyerang... di sekujur tubuhku

Layangkan mata menembus cahaya putih kilaunya
Meneduhkan lamunan

Masih jelas terlihat, pesona ayumu
Masih jelas terasa, getar dawai jiwamu aahhh...

Inikah surga cinta yang banyak orang pertanyakan
Atau hanya mimpi yang tiada pernah berakhir jua

Perlahan bawa smua tanya
Satu bersama langkah di taman ini

Terangkai bunga tanda cinta murni adanya
Tapi kekasih pun tiada muncul hapus rinduku aahhh...

Dimana aku sedang berada mengapa sendiri
Lari telanjang
Tanpa seorang pun yang mau peduli

Terbanglah cinta sampaikan sayangku hanya bagi dia
Tak ingin rasa sepi meratapi malang tanpa dirinya



NOTE
15 Sept 07 - after so many questions whether it's a poem (it's an end of the world the moment I turn poetic) or what song, I come down to even a lower level of lameness - here's the Youtube ha ha ha (aku rasa blog ni berkubur la tak lama lagi sebab dah ada tanda2 kemalasan yang amat sangat):




21 comments:

  1. Mior Dobi12:41 AM

    uishhh.. dilamun cinta ke brader...?

    ReplyDelete
  2. kak ramlah7:58 AM

    lari telanjang???

    akak nak lari sama...auwwwwww...

    ReplyDelete
  3. sure k etakde typo kat ayat ni

    "Masih jelas terasa, getar dawai jiwamu aahhh...
    "
    dawai ke kawaii?

    jgn mare..

    ReplyDelete
  4. ala...skali je merasa 1st comment. tp takpe, dapat potong dawai.

    aku mati2 ingat ruff berpuitis, rupanya lirik lagu kopipes.

    why ah?

    ReplyDelete
  5. noni, sure ke ok? why so melancholic? take a break, take a kit kat!
    ...KR, esok nak pose dah...
    selamat menjalani ibadah puasa utk semua...

    ReplyDelete
  6. ha ha saja buat gempak nak tengok reaction.

    aku dah agak dah ada orang ter-usha dengan part "lari telanjang" ha ha ha

    saja experiment, in case aku nak buang zar-zan part tu so bolehlah tengok apa dia yg boleh attract crowd

    ReplyDelete
  7. takpe, lepas ni KR cuti sebulan. sampai sekarang tak tau apa tu zar-zan...?????

    ReplyDelete
  8. tgk puisi teringat za'im yg mmg terkenal kt koleq dgn bacaan puisinya yg sgt dramatis
    ampun ye abg rough!

    ReplyDelete
  9. kopipes lagu apa ni?

    ReplyDelete
  10. kak ramlah8:37 AM

    akak masih teruja dengan part lari telanjang tu...

    alamak, akak puasa la...hehehehe

    ReplyDelete
  11. Anonymous5:50 PM

    kawaii: zar-zan = zarina zainuddin, if i'm not mistaken. Read the left side of the blog template.

    ReplyDelete
  12. ooohh...
    thanks, anonymous...

    yes, kopipes tu apa?

    ReplyDelete
  13. kopipes=copy paste=ctrl+c and ctrl+v

    mula2 tu ingatkan puisi ke sajak ke apa karangan noni? tak penah dengar lak lagu ataupun band lagu ni.

    aku ada pengalaman dikejar org yang berlari telanjang. ianya amat menakutkan. aku akan lebey berhati2 memasuki bilik/dorm org lain.

    ReplyDelete
  14. ok la ok la aku letak kan dia punya youtube kat sini since semua komplen tak kenal ha ha.

    ha ha depends la sapa yang bogel kejar kau kan?

    kalau nutcracker buruk giler memang aku lari bertempiaran, tapi kalau.... he he he

    awie ngan KR dua2 obsess ngan orang lari telanjang... hmmmm....

    ReplyDelete
  15. kr yg ni bukan aku la....aku takkan guna kata ganti diri 'akak'

    + aku tak obses ngan keranduts yg berlari2 or not.

    apsal aku nak explain ni? the right Q is - sila terangkang dgn jelas this selfproclaim lamest posting. kau demam teruk ke aritu?

    aku pulangkan balik kat kau;
    "Apa masalah awak" - ala2 Mael Tangki

    ReplyDelete
  16. laaa simple je.
    aku demam teruk, the type yang kau nearly drop dead/complete knockout.

    at the same time everything stopped working - work piling, i still have to attend to many things and the phone didn't stop ringing.

    ubat tak menjadi and the doctors annoyed the hell sbb they refused to jab although i was begging for it.

    dalam semua ni aku dok dengar album ni and this is one of the songs yang dok repeat non stop.

    hence the lamest posting, because it has no meaning whatsoever.

    now aku pulangkan balik citer kerandut kau:

    "apa ke hal nya orang bogel lari telanjang nak kejor kau?"

    kau curi seluar dia ke? ke ni jasmang hassang ni?

    ReplyDelete
  17. budak luar4:15 PM

    ceh..igt lari telanjang tu realiti masa silam..kopipes rupenyer..

    jiwang seyhh..symptom 30-an?
    tp lyn gak aa..

    epi birthday bro..keep on aa ngn blog ni..org2 luar pun ske lpk2 sini baca2 gelak2..sekali-sekala lame tu leh consider lg aa..dh lama gak terfollow blog ni..teringin gak nk drop comment..
    (klau... xkan aa nk kejar bogel..brg baik mesti ssh mau dpt..maintenance pun msti mau tinggi..)

    ReplyDelete
  18. thanks budak luar. ha ha no budak luar budak koleq kat sini, if you know what i mean ha ha.

    tak de lah jiwang, it s the kind of songs that temporarily sticks in your mind and keeps repeating.

    talking abt the blog etc., it reminds me AKU TAK MINTAK PERMISSION BUAT SUKANTERA LAGI.

    ReplyDelete
  19. awat tak blh main pon??

    anyway, bila jarang demam, of course akan teruk kalau sekali kena...

    mmg masa tu rasa cam it's the end already...

    anyway noni kan strong

    ReplyDelete
  20. aku tak henti2 menguntum senyuman di hadapan skrin lap top aku..

    "anyway noni kan strong"

    perghh..

    ReplyDelete