Monday, November 03, 2008

Mighty Ducks Cup 2008 - Part I

... ended yesterday. Smashing. A lot to tell but too tired and too late. In a few days' time.

In the mean time, we present you the little ducklings for 2009.

11 comments:

  1. Anonymous10:36 AM

    aku dah boleh agak yg mana Mpro berkenan. bnyk jugak yang berwarna kesukaan dia.

    ReplyDelete
  2. setinggan overfloor11:40 AM

    hahahah...

    kalau daj dok tengah panas satu hari, memang semua la jadi shades yang mpro berkenan...

    ReplyDelete
  3. ha ha btol gak, tngok balik semua shade mpro je. yg putih2 pun dh hangus.

    now i know why mpro played hockey (but then main apa2 pun hangus. cricket lg teruk kot).

    ps: bdk2 tu baca la komen2 ni semua ha ha. bangga manram nnt.

    ReplyDelete
  4. isy3..
    thor juz wanna thanx to all esp to raff, badut (sbb tggu smpi 1130pm dat nite)..and to all bapak2 itik yg sanggup membiarkan air pepsi diminum begitu sajer..haha :-D

    ReplyDelete
  5. Anonymous9:12 AM

    so tanned

    ReplyDelete
  6. yeah sbb mpro ckp skrang musim orang tanned.

    kesian bdk2 ni kena jemur ngn pak cik2 gemuk.

    ReplyDelete
  7. I tak suka la yang tanned sebab berjemur... let it be natural beauty... hahahaha.... baru la dari mata jatuh ke hati...

    ReplyDelete
  8. kata nak update proper.. mananya? mpro pun dah up post baru kat blog dia.. after 1 tahun haha

    ReplyDelete
  9. ha ha gler demanding.

    work-in-progress laa...

    aku nak imagine pictures mana nak go hand in hand, nak buat video dulu he he baru boleh post skali gus.

    ok la deadline by saturday, boleh?

    ReplyDelete
  10. chamat1:07 PM

    lambat sgt tunggu sampai saturday
    sampai esok lagi paling lambat
    kalau x kno strike from his blog lah

    ReplyDelete
  11. There was no Raja in my class of '68. But by the way you described 'Raja', he could very well be Megat Iskandar. Joined in form one but left in form two. Sad case, but damn nice guy. He used to copy down pages and pages from random books and magazines all mixed up and show you his novel.

    Salehuddin Hashim

    ReplyDelete