Wednesday, January 28, 2009

Sepoyo2 Batch Kita, Poyo Lagi....




... Abang Man "The Jadi" Man!

Gambar2 Wong kelentong dlm Harian Metro (siap ada gambo Gadap lagi) and beraya CNY pakai samping koleq kat Gunung Tahan (aksi2 4U2C some more...)!

Gambar2 ini melengkapkan ke-poyo-an kami!

13 comments:

  1. abang berdarah manis4:24 PM

    yang awek baju biru tu, manis juga nampaknya...boleh berkenalan?

    ReplyDelete
  2. Anonymous7:35 PM

    Wan Azman Wan Mahmud, 33???

    Eh, bukan kiter semer 32 ke this year (2009)? Wonggek nak join 8993?

    ReplyDelete
  3. wong aktif masuk utan ke hehe?? dahsyat..

    ReplyDelete
  4. ha ha ha wonggek selama ni nak buang aku dari batch ye...

    tak sabar2 nak lelong no dobi aku..

    tngok2 senyap2 masuk 8993 ha ha

    ok maka dengan ini diumumkan that

    E24

    is up for lelongan.....

    ReplyDelete
  5. Anonymous6:28 AM

    abang berdarah manis said...

    yang awek baju biru tu, manis juga nampaknya...boleh berkenalan?

    selamba la tanya pasal awek tuh, tak nampak ke mamat kembar sheppe (ke memang sheppe tu?) pakai baju melayu kaler sedondon kat belakang die? sah-sah balak/tunang/laki awek tuh..

    ReplyDelete
  6. mohd shah8:20 AM

    cepat je noni nak lelong, hahahah!

    ReplyDelete
  7. Anonymous1:22 PM

    previously a chap offered borang tukau batch kan.. wonggek, its for u la tu

    ReplyDelete
  8. abang berdarah manis3:42 PM

    kenapa banyak sangat komen drp anonymous ni? kenalkanlah diri...tak kenal maka tak cinta...

    ReplyDelete
  9. aku-pun-anonimos-jugak8:57 PM

    betol aku dh mula was was gerangan sapa yg suka sngt komen psl batch noni ni....

    ada kah jelmaan KD yg kini menjadi halimunan?

    aku rasa klu ada bidding, KD beli no dobi wong

    ReplyDelete
  10. o-nani-mus11:39 PM

    anonymous,

    I love u...

    ReplyDelete
  11. wong masak nasi kangkang.

    ReplyDelete