Wednesday, February 25, 2009

College Round Up: February 2009

Berikut adalah perkara-perkara yang ada "news worthiness" untuk dilaporkan bagi bulan Februari 2009:


PREP PETANG DIBATALKAN, satu perkara yang telah lama tidak berlaku di kalangan Yengko2. Mungkin kerana Pooh Bertugas adalah Sdr Angry dan Sdr Hungry (kedua2 nya orang yang sama iaitu Sdr Pedo-pooh* aka Aiwa)

Awie: "abih nak wat apa petang ni ?
dulu kalu batal selalunya sbb apa ah ?"

Idzam: "tido ah.. dulu batal sebab ade game bola lwn clifford hehehe"

Khalid: "sapa nak order rokok? komisen 4 batang"

Aiwa @ Pedo-pooh: "skarang dah tahun 2009. takde dah orang order rokok. order pil khayal je.."

Khalid: "lagi 10 tahun, aku amik order viagra"




PEMBUBARAN 9094 NORTHEN CHAPTER seperti yang diumumkan Sheppe kerana terikut-ikut dengan fenomena lompat-melompat di teledrama politik tempatan. Mula-mulanya Epit yang lompat parti masuk join(t) Nogori Chapter, kemudian presiden pulak (Pak Tuan) secara tidak berpelembagaan join(t) Shah Alam Chapter (walaupun dia claim dia balik Utara sekali-sekala). Seorang lagi ahli lama iaitu Om-broh telah lama menjadi satu-satunya wakil YENGKO di Melaka (selain SD yang tidak Yengko sebab dia study dalam kelambu pakai torch light). Walaupun Joe sekali-sekala mengaku Utara, tapi dia macam Datuk Nasa yang flip flop - hari ni Utara esok Putra Heights, jadi tak leh pakai ni. Mungkin sebab itu lah Sheppe bubarkan terus dan melompat masuk Kelang Chapter.

Sheppe: "dengan ini diisytiharkan pembubaran 9094 northern chapter selepas satu lagi DUN lompat party join klang valley chapter. sekian terima kasih."

Bochap: "kenapa sheppe? gambar bogel** kau di sebarkan kah?"

Gadap: "Bukan sebab tu, tapi sebab 9094 northern dah difatwakan bidaah"

Sheppe: "bidaah bidaah.... gambar bidaah aku tgh tidor kena sebar. p.s e-mail bidaah?"

Chibiok: "adakah org yg sanggup lakukan perkara yg terkeji itu ???"

Sheppe: "benda ini dlm siasatan"

Khalid: "jadi maknanya, memang wujud la gambaq bogei hang?
ni yang kat bilik ka kat dapoq?"


* Pedo-pooh merujuk kepada manusia sebesar beruang yang diragui

** semalam aku dapat nightmare gambar bogel aku tengah tidur disiarkan and dapat kat mak aku. ha ha sure ramai orang dapat nightmare macam ni lately

5 comments:

  1. mana ada aku lompat parti. aku adun PH and MP utara at the same time.

    ReplyDelete
  2. kalau kau x lompat parti pun, rakyat jelata kat utara akan undi buang kau next time.

    adun PH - ayien la, dah lama dah dia dok kawtim.

    kau dok layan budak2 di kuala bila masa nak menang nya.

    aku baru balik borak2 & ambik stick budak2 tu from KNO - waaaa stick skrang funky siul.

    Aku pun nak satu!

    ReplyDelete
  3. KD Kasturi9:36 PM

    semalam aku dapat nightmare gambar bogel aku tengah tidur disiarkan and dapat kat mak aku. ha ha sure ramai orang dapat nightmare macam ni lately

    ha'ah mmg ramai orang dpt nightmare gambar bugil noni tgh tido.. aku sorang jer mimpi basah tgk gambar tuh hihihihi

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:00 PM

    ni nak cari pasal ni

    ReplyDelete