Thursday, February 19, 2009

Scholarship 2009

Berikut adalah senarai penerima biasiswa sumbangan Class of 94 bagi tahun 2009:


Dana pada tahun ini amatlah tidak menggalakkan, tambahan banyak lagi aktiviti yang memerlukan sumbangan seperti berikut:

Sumbangan Biasiswa

Projek Gemuk Mighty Ducks: kekurangan RM5,000 bagi musim 2009

Projek Messy PLL Impak Maksima dll: kekurangan RM2,000 setakat ini sementara kita mencari penyumbang korporat


Oleh yang demikian, sumbangan saudara-saudara dari dysfunctional batch ini sangat diperlukan - bolehlah dikreditkan terus ke akaun CIMB saya bernombor 13050030895527. Selepas dikreditkan, harap dapat SMS kalau tidak saya ingat itu duit saya dan akan dibelanja untuk berfoya-foya.

Sekian, terima kasih.

13 comments:

  1. Anonymous11:12 PM

    All the best may u manage to secure the funds

    ReplyDelete
  2. if i don't secure the funds, i'll be poorer than what i am today EXACTLY BY THE SAME AMOUNT.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:03 AM

    Noni, that's noble of u to dig out from ur pocket...

    ReplyDelete
  4. ha ha that's always how it works.

    cuma i think i've digged enough from my pockets that there's not much left ha ha.

    skim cepat kaya - kami x berminat :-p

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:12 AM

    Semoga Allah murahkan rezeki Noni kapet yg pemurah

    ReplyDelete
  6. Anonymous6:09 PM

    Rough..bak mai no phone hg.

    ReplyDelete
  7. Anti-nonymous12:17 AM

    Anonymous said...
    Rough..bak mai no phone hg.

    <-- ha`ah.. elok sangat la tuh suruh rough post no hp die kat sini.. lenkali bagi la nama or contact info so that rough can come back to you. Nie yang aku nyampah geng2 anonymous nih.

    ReplyDelete
  8. Anonymous3:29 AM

    takkan tak tau no noni kapet kot

    ReplyDelete
  9. Anonymous8:11 AM

    Cyberbullying is rising these days so suspicion of anonymous identity in the internet is quite a legitimate concern. A solution is to enforce the usual signing, though that definitely will be at odds with the overall slacker hipster air of this rather cool place

    ReplyDelete
  10. ha ha tak mahu nya kitorang nak impose sign in semua ni - sbb KITA ADA AJK BATCH KEWARASAN, KESENIAN DLL nak jalankan tugas.

    alaaa kalau budak batch just mintak dlm Male-ing List laa, nnt aku hantar.

    ReplyDelete
  11. Anonymous2:09 PM

    purposely nak mintak no kt sini, yg kena org lain

    ReplyDelete
  12. Noni Musk3:29 PM

    kasi je lah nombor noni tu ..

    ko boleh kasi nombor haji tchap, biar dia filter dulu.

    ReplyDelete