Saturday, July 17, 2010

Jejak Kasih: Ustaz Rock



Apai berjaya menjejaki Ustaz Rock @ Ustaz Ariffin di Alor Seaq awal bulan ini.

Mula2 payah lah jugak nak kenal muka dia, dah lama benor tak jumpa. Apai cakap ni bodyguard dia, tenung punya tenung barulah perasan ni bodyguard batch masa Kak Ramlah mengganas dulu.

Ustaz Rock terkenal kerana beberapa perkara:

1) Dia suka mintak budak2 buat PhD pokok nyiok. Aku haram paham benda lain yg dia cakap, kecuali part PhD pokok nyiok. Nak benor dia anak murid dia buat PhD pokok nyiok ha ha.

2) Dia gelak ala2 Mutley dlm cartoon yg race giler2 (ala, yg dia jadi partner si villain and selalunya yg menang race tu minah2 etc, I think it's called Whacky Race).

3) Dia selalu berjaya completekan syllabus by March, kemudian from there tido all the way dalam class. Sekali tu, satu class kena caught ngn HM tido sekali ngn dia ha ha.

4) Ustaz Rock berani, masa Gedebe dok mengamuk lari2 kejar Taufik Ali (Class of 93) kat Admin Block, Ustaz Rock sorang je yang berani tahan Gedebe suruh berhenti ha ha.

Anyway, welcome back Ustaz Rock and Apai patut dapat points sebab Jejak Kasih yang berjaya :-)

12 comments:

  1. Caya la Apai... memang deserve dpt points jejak kasih...

    ReplyDelete
  2. itujoplow8:18 PM

    Ustaz ariffin memang rawk! aku pun sonok tido..cayalah apai..

    ReplyDelete
  3. 生命的意義,是在於活的充實;而不是在於活得長久。............................................................

    ReplyDelete
  4. beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

    http://forlots.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

    http://forlots.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. beautiful blog..pls visit mine to,and be a follower..thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Anonymous1:24 PM

    Aiwa, pulangkan balik NG/NGA apai yg ko bedah tuh..

    http://cerita-bell-9094.blogspot.com/2007/01/mlm-makan-larut-malam.html

    ReplyDelete
  8. 生存乃是不斷地在內心與靈魂交戰;寫作是坐著審判自己。. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

    ReplyDelete
  9. 喜歡自己的另一層意義是「接納自己」。..................................................

    ReplyDelete
  10. kalau dpt point buat pending untuk rumah hassan ye...tgh tunggu chibiok approve membership..haha

    ReplyDelete
  11. Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing.
    Signature:
    download facebook movel, baixar Facebook movel, baixar facebook. Facebook chat, baixar whatsapp, fazer o download whatsapp baixar para Android, iPhone. Últimas Facebook

    ReplyDelete