Thursday, August 05, 2010

Futsal Padu & Spender Koyak Tahap Kronik

FROM PRESIDENT'S DESK

Saya ingin melaporkan kejadian tournament futsal yang disertai oleh:

Team Merah Kuning
Idzam Noor
Syam
Sheppe
Pokpek
Mior
Cheebix
Fitt
Wong
Gadap
Syed Asrul
Ayien



Team Hitam
Toy
Kalai
Capoe
Mache
Hairul
Faz
Jasman
Fadhil
Azwan
Radin

(maaf, aku mungkin miss beberapa orang di sini, tapi aku dah reference dengan gambar dlm FB)

Team Merah Kuning telah melayakkan diri ke peringkat akhir plate manakala team Hitam melayakkan ke final cup.

Antara penjaring utama untuk team Merah kuning ialah Fitt dan Cheebiks. Chibsfrieskies telah digelar "Prolific" dan beliau juga telah menawarkan diri untuk menjadi Head Boy.

Sayangnya, kerana kekurangan nasi, Team Merah Kuning tewas di final.

Pada final game plate, team Merah Kuning tewas nipis kepada team 95. Tiada kemalangan ataupun friction antara team, malah permainan penuh fun ala-ala gig di tepi pool suatu masa dahulu.

Antara penjaring pasukan Hitam ialah Kalai, Faz, Capoe, Mache, Hairul, Fadhil.


melayakkan diri ke peringkat akhir cup, team Hitam sebelum itu menang dengan batch 85. pada final melawan team 92, perlawanan sepenuh masa berakhir dengan gol 2-2. sepakan penalti masih lagi buntu. terutama apabila seorang player yang suka celebrate melampaui batas, termiss sepakan penalti. Ditemuramah selepas permainan "Aku nervous sebab James nak jumpa aku lepas game".

Akhirnya, bala batch kita bermain spirit of the coin telah datang dalam bentuk balingan coin yang telah menentukan kekalahan. Oleh kerana tendangan penalti kedua penjaga gol diselamatkan, kemenangan ditentukan oleh toss coin.

Walaupun penat, kami semua gembira.


Friends forever...

Hanya 3 orang sahaja (Kalai, Pokpek dan aku) yang join makan di Kedai Pelita kerana tournament habis lewat dan kebanyakan dah buat plan dengan bini.

Aku tak berapa ingat tapi kalau yang lain boleh tambah, silalah.

p.s: Saya main dua dua team. "Sbb I am the president"

NOTA KAKI SEBENAR
Grammar, punctuation dll oleh Presiden Yengkoz Mentula Inges memang hopeless, nasib baik hokdok membanggakan.

8 comments:

  1. Presiden10:53 PM

    I need a Secretary.

    ReplyDelete
  2. bcp unlmtd8:52 AM

    kalau kau nak yang genit, chibix ada..

    ReplyDelete
  3. sapasapantah9:42 AM

    itu bukan genit. itu awang kenit

    ReplyDelete
  4. ha ha.

    actually bler aku tengok balik gambar azwan, mache & capoe - aku mula risau dkt mana tangan capoe sebenarnya ha ha.

    chibiks = awang kenit bermentula extra fruits.

    ReplyDelete
  5. Noni Kapet : tangan capoe je ker? tangan mache pun mcm salah tempat aje... hahaha

    ReplyDelete
  6. Anonymous3:10 PM

    Bila lak aku main. Aku photograher jer. Azwan.

    ReplyDelete