Monday, October 25, 2004

Of Prefects etc.

So it was confirmed that MCKK now has F3 prefects. Where they are stationed or what will be their duties are not known, but the mere fact that they exist presumably creates a lot of excitement (and antagonise certain groups). There was a short discussion on the topic in the batch net, but after a while (as usual) they digressed.

Ramli, Fadli \(Corporate\)
21/10/2004 02:51 PM

how come very the banyak one anjing in koleq ??

60 ??...dah tu separuh batch anjing is it ??...

jadi orientation anjing ( is that the name ? ) jadi macam kenduri kahwin is it ?

kau dah check belum ada mandi bunga this year untuk 60 orang tu ??

sure hell it's gonna be a full swimming pool and habis sapu semua bunga tanam by MDKK....


M Sazali B M Said
20/10/2004 02:59 PM

60 total prefect laa.. F5 to F3, so most probably die letak 30:20:10..

M Nadzrie B Azhar
21/10/2004 03:18 PM

Aku rasa terbalik la.... 10:20:30

Ramli, Fadli (Corporate)
Thursday, October 21, 2004 2:56 PM

speaking about Chomang,

apa kabar dia ?..anyone tau the whereabouts of our former BELOVED PREFECTS ?

Pica - update kan Asyraf
Abun - update kan Jeril
Ayien - update on ID

siapa ada relationship lain dengan Chomang & Puyeng ?..cant think of any...


M Nadzrie B Azhar
21/10/2004 03:26 PM

Point tu yang paling aku setuju dgn ko wong... kalau tak pasal chomang paksa aku hafal zikir, wirid & doa tu, mesti aku lost jugak skrang ni.....

M Sazali B M Said
20/10/2004 03:15 PM

wong,
tau ler ko taknak orang tau ko nie orang ganu, tapi takdela semua yang ending with 'ng' ko delete 'g' die..

chomang in terengganu is still chomang in other states..

nie mcm bebudak utagha la ni, bola jadi bole (ikut vocab KL kunun)


M Rafizi B Ramli
21/10/2004 03:41 PM

Aku rasa kau dah tersalah konsep laaa Wong, seniority complex that they mean is more like junior takut kat senior... like Bala kena jerit kat Jach'a sebab Bala panggil dia Jaapa (pronounce "Jak-po").

Jach'a 92: Ko kenal aku tak...
Bala 94: Kenal bang (dengan confidentnya)
Jach'a 92: Sapa nama aku.... (muka ganas)
Bala 94: JAAPA.......

Ha ha ha dah lah tido kat belakang block F1, panggil orang Jakpo pulak tu....


Wan Azman
21/10/2004 03:21 PM

Puyeng aku jumper dia masa aku lawan bola dulu.... 2 years ago.. Kerja dgn
PJH ( Putrajaya Holdings ).... Actually aku main for my company lawan
PJH.... But suddenly aku dengar ada sorang mamat menjerit and sounds very
familiar macam 'ooo kauorang boleh gelak lagi yer..' ...tengok-tengok puyeng
rupanyer.....


M Rafizi B Ramli
21/10/2004 03:35 PM

Ni aku sah-sah ko tipu Wong..... tak caya laaa aku......

1 comment: