Saturday, October 08, 2005

Wong and Gadap's Tour of India

Wong:

He..he... sajer aku nak juwe'... aku dgn Gadap baru jer balik backpacking kat India..as per attached photos...covered Bombay & ahmedabad... penat giler... sajer nak tengok how's actual life in India... rasa naik train 3rd class in India... penuh dgn orang bersesak-sesak... stay kat RM5 per night backpacker hostel...(in fact lagi sadis drp katil Syed Moto masa F1 dulu...) tengok camner life kat this place..one of the largest slum in Asia...plus..tengok wayang ala India... duk atas bangku..( previously I thought KK punyer wayang was the cheapest..RM2.50..) but in India... it cost you only for RM1 for the latest Bollywood block-buster..'Salam Nemaste'....( but don't ask me how's the projector's look's like... if not worst...just about similar like E.C Lim & co... selalu pusing dulu..) ha..ha..so the main conclusion I got....

Kauorang kena la berterima kasih kat Pak Lah kerana menjadikan Malaysia sebuah negara maju.... he..he..he.. bodek Pak Lah...!!!








PS

i) Iklan ini telah dibayar oleh Barisan Nasional. Satu lagi projek BN untuk rakyat

ii) B*b* thought that kalau tak tahu that si Wong and Gadap ni budak Melayu who once went to Malay College, sure ingat diorang bukan tourists nya in the picture. Wong dah memang ala ala hero Hindustani, Gadap ada gaya-gaya pelarian Tibet yang duduk kat Assam in North-east India.....

iii) Wong punya write up tu memang tak pakai spell checker langsung and memang langsung tak ikut grammar yang Cikgu Juriah ajar kat budak2 Science 3 dulu....

iv) Tour India memang langsung tak bawak bini.....

4 comments: