Monday, January 02, 2006

Teka Blog Sapa

I come across this blog, which I am pretty sure of someone we know. He wants to play hide and seek - so go and visit and have your guess.

That Thing I Do

16 comments:

  1. cheh..aku maleh nak publish besor2..coz i'm not good at writing. anyway tx for the advertisement.

    ReplyDelete
  2. adakah dia idris house dulu? bagi ler klue sket weiiii.....

    ReplyDelete
  3. muhahahaha....aku dah tau, sah dia ni idris house, budak science 5 dulu......nak announce ke nama dia?

    ReplyDelete
  4. tak payah kot.. nanti bosan laa... tapi kita buleh bagi clue lagi ha ha..

    hari tu dalam video dia ada buat aksi2 yang menyerupai kalai ha ha.. and pernah kena caught bertenet ngan jambu malam2, lepas tu malu-malu laa pulak...

    ReplyDelete
  5. SIAPAKAH KAU???

    ReplyDelete
  6. Adakah kao masih belum tahu, atau hanya purak2?

    ReplyDelete
  7. 90053948:59 PM

    aku nak tau siapakah gerangan tu ??
    who are u ???
    Budak Idris ??
    Science 5 ?
    more clues pleaseeeeeeee

    dah kahwin ?
    duduk Klang ?
    helllooooooooo

    ReplyDelete
  8. ketua rumah11:11 PM

    Kalau duduk Klang, Idris house, Science 5 .... sapa lagi kalau bukan pyan...

    ReplyDelete
  9. Anonymous9:49 AM

    codak, lutfi, pyan. all of them are idris house, duduk klang and science 5

    ReplyDelete
  10. Ye laaah, tapi codak tak kahwin lagi, and bini Lutfi bukan cikgu.. so that would leave Pyan...

    "Mengaku sajalah...."

    ReplyDelete
  11. la takkan ko tak dapat lagi fadli oiiiii....
    ni clue paling power, dia bukan hockey player masa kat koleq and dia kat koleq tak pakai speq.....hehehe

    ReplyDelete
  12. both clue yang kno bagi ada silap. ketua rumah or E68 or sesapa yang ingat, kalau boleh betulkan, silalah...

    ReplyDelete
  13. hucs main hockey laa dulu, albeit in junior years.

    and i think he did wear specs...

    ReplyDelete
  14. house el-kapitan1:34 AM

    ko pakai spec ke dulu masa kat koleq, pyan???? tak perasan pulak aku... kalau rembell ye la pakai spec....

    ReplyDelete
  15. aku paaki spec masa F5 dlm kelas. tu pun sbb kita start guna whiteboard. aku tak nampak. kapur kan mcm tebal sket.
    Spek rembell, sapa tak perasan..dia tak pakai pun rasa cam dia pakai

    ReplyDelete