Sunday, May 07, 2006

JomHeboh Futsal - Hampeh!

1) The photos are proofs that the weekly futsal WILL go ahead despite my announced intention to drop by, and that I did drop by.

2) So much for Chibiok's "jomHeboh futsal malam ni sebab aku nak bagi kad kahwin aku" - since he was in Ipoh balik kampung!

3) Last-last only 10 people je yang datang - the usual suspects e.g. Wong, Auzir, Joe (yang bising-bising nak datang), Amoeba etc. haram tunjuk perut boroi.

4) But those who were still there by the time I dropped by - ha ha couldn't escape. Dah kena isi borang ha ha ha.

Kalau aku or Chibiok tahu macam ni lah Ayai will turn out to be, tak de lah susah-payah layan dulu

Sebenornya nak senyum tapi tak sempat sebab aku snap dulu


Haji Gabai and Dayat - sama lonjong, la ni sama boroi and sama botak. Couple ke apa?

Picca tengah menggelabah since dia dah jadi 2nd seed for position mamat last kahwin.

14 comments:

  1. Apasal aku tgk muka abon makin lebor???

    ReplyDelete
  2. setinggan overfloor9:33 AM

    abon memang gitu drp dulu...tu baru muka, kalau ko ambik gambar bontot dia lagi lebor...

    ReplyDelete
  3. dulu badut pun menggelabah jugak...aku rasa semua yang tak kawin lagi menggelabah lepas rumour Bala nak kawin itu hari tersebar...itu yang badut pakai tangkap je tu...

    ReplyDelete
  4. wei wei.. aku tolong announcekan je, futsal on.. but since ko nak datang bawak borang, aku terus tak jadi main futsal..

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:36 PM

    assalamualaikum,
    Aku ni kekadang baca gak blog korang nih tapi sekadar baca je la to keep updated. Tapi yg buat aku hantar comment ni bila aku nampak muka Hidayat. wah camna korang bleh jumpa dia nih ???satu tapah aku cari tapi jumpa kat blog korang :-)

    anyhow...wassalam

    ReplyDelete
  6. Dayat ni jambu Hj Gabai. So senang lah, mana jumpa Gabai ada lah Dayat.

    Actually hari tu someone terjumpa dia somewhere, cepat2 ambik no. Once dah dpt no., memang tak leh lari dari kitorang. Kena harass datang reunion hari tu - lepas tu terlekat laa sebab jumpa buah hati lama.

    ReplyDelete
  7. muka abon lebor sebab aku resize the pix. ter re-size width je, height nya idok. Itu yang jadi lebor semacam tu ha ha ha

    Actually hari tu ada Jack 92 sekali. Aku pandang2 Abon ngan Jack ni lebih kurang kacak je.. dalam same league dah.

    So gambo memang misleading. Abon patut dapat vote jambu of the millenium ari tu.

    ReplyDelete
  8. Anonymous12:12 PM

    Wah..dah start panjat2 gunung skang ni Hj. Auzir...Ha..Ni ada offer baik..sapa sapa yang nak ikut gua gi panjat GUNUNG MERAPI kat endon jom ah...bawak backpack / napsack besau2 skit, sebab mungkin kita tak balik2 lagi.. Ada brani ko? Aku teringin nak climb ngan ko Noni Kapet...boleh kan Noni...ahak-ahak...Dah lama tak tengok HIDAYATOSAMSEK..SAMSEKHIDAYATOSANNN....or was it BIDAYAT...ahaks..

    ReplyDelete
  9. Anonymous1:48 AM

    Nama saya hidayat la sensei bukan bidayat

    ReplyDelete
  10. haa.. bila next round futsal? announce laa location, date and time kat sini.. dah lama giler tak turun..

    ReplyDelete
  11. Anonymous11:57 PM

    woiiii update la woiii

    ReplyDelete
  12. some time this week.

    banyak kerja laa.

    idea ada. tapi banyak kerja.

    ReplyDelete
  13. Anonymous5:08 AM

    sebab tu ler aku tak ejas ayai masa kat koleq dulu.. dah foresee dah akan jadik rupa camnih..

    ReplyDelete