Friday, May 26, 2006

Kehidupan Segelintir Yang Terlampau


HIGHLIGHTS:
I) Adegan ranjang Toy kissing with Peah
II) Macam-macam adegan bertenet - Mpro with Afza (tapi selamat sebab macam Mpro cakap sorang kat corridor Overfloor ha ha), Zadin with Taja etc. etc. (seronok laa list orang punya sebab kita tak main lah tenet-tenet ni)
III) Kalai all over the place
IV) Butterfingers' first gig kat tennis court West Wing (but the highlight is not Butterfingers' gig, tapi the mad fans doing kickboxing dance routine around them)
V) Pyan masa still kurus (relatively, boyot tu still ada laa lagi tapi boleh consider boyot comel-comel sikit, boyot cute macam budak umur 4 tahun)
Get your copy from Awie.

10 comments:

  1. cis aku baru realise korang letak colour leman last dalam "9094" tu.

    mana aci, ikut position sports day laa....

    idris - m shah - ahmad - leman

    ha ha ha last jugak...

    ReplyDelete
  2. tu la, aku duk ikut color kat slide masa dinner. ghupanya yg wat slide tu badut. abih itam kat depan. tapi kalu putih depan rasa cam loose sket komposisi color dgn backgroung

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:42 PM

    tenet - mpro+epit+boney=threesome

    ReplyDelete
  4. Tolong jgn libatkan aku dalam scandal epit and boney... epit was pancing boney for someone else... I was in the picture sebab aku captian house idris and i've got the power that time... (salah guna kuasa betul)... tu je dan tak lebih dari itu... FYI operasi ini dipanggil opartion BONIA oleh Epit... HAHAHAHAHA... sedapnya scandal...

    ReplyDelete
  5. operation tu paling tak menghasilkan result.

    bonie dah jadi bonia sekarang.

    yang epit tolong on behalf tu pun epit terlepas....

    budak2 overfloor ni teruk laaa. tak mcm kitorng budak west wing baik2.

    ReplyDelete
  6. tolong sikit... epit pun patutnya dudk west wing... tapi disebabkan malu nak mengaku leman house, maka dia mintak duduk kat overfloor... setelah jawatankuasa rumah berbincang, maka kami (idris house) bersetuju untuk menumpangkan epit di overfloor atas title setinggan... tak sangka aku rupa2 nya ada udang disebalik batu....

    ReplyDelete
  7. woioiiii...woiiii...kalu ye pun, bagi le can aku enter defence...ni main bubuh je...mpro pun ada stake jugak...boney kawan baik afza...you do the maths la...

    threesome? not with mpro...taste dia dengan aku lain...aku suka bulan terang...mpro suka....hangpa tanya dia sendiri la...muahahahaha

    ReplyDelete
  8. ada pembetulan sikit... izzy kawan baik afza... i rest my case... aku suka bulan di pagar bintang...

    ReplyDelete
  9. aku dok carik la kot2 ada mention pasal nama tuan punye jari kat dalam gambar cover dvd tu...hehehhe
    curik dari blog sapa ek??
    takpe lah...consider halal la...sama mcm makanan kat dining hall masa snack..kau dah halalkannn

    ReplyDelete