Sunday, June 24, 2007

Cagers 1994 (Gorilla & Peers)



AJ @ Che Mad:

Aku tengah scan personal documents petang tadi, tetiba anak aku ternampak gambar2 ni yang aku simpan in the file. So aku scan sekali lah buat tatapan umum, bagi sesiapa yang tak pernah tengok lagi gambar2 ni.

Awie:

apsal jersi aku lain?

Khalid:

aku baru nak tanya tu.
takkan sekarang baru kau sedari.

Awie:

top, mana gambar kama yg kau ngan chemad pakat amik....?


Mttop:

Aku pakat amik sendiri.che mad tak trlibat directly or indirectly.tp pìct tu ramai gk budak batch kita beli.haha
Jual gmbr masa f5 mmg untung.nk plak gmbr ramai2 yg lbih 10 org. Gmbr ada kt rumah le.

Radin:

Haha. Mmg strategi bisnes kita dulu tangkap & jual gambar jambu. Mmg laku. Nama pembeli mmg dirahsiakan utk keep privacy dia. Gambar betik lak aku tak terpikir nak bisnes. Opportunity lost

Rough:

Gambar betik Epit sorang je yang belinya...

Mttop:

Dgn 50 sekeping korang beli,mampula aku nk mkn kt kapet atau kantin sbb asik kalah ngn gadap n bochap kaki batak karipap.

Chamat:

mtop, cantiknya glasses hang
ada simpan lagi ke dah kasi museum?

Mttop:

Museum tak nak amik coz dah ada spec rahimi ngn sapet karlos.
Aku nye depa rejek.haha

8 comments:

  1. Setinggan Overfloor8:19 AM

    aku takde nak comment apa2 sbb aku tak minat kama.

    cuma aku nak beat the usual suspect drp menjadi peng'komen' pertama....

    ReplyDelete
  2. kama?

    pengkomen pertama...??
    sapa tu ye?

    ReplyDelete
  3. hmmm, nampak nya ade org kene beli mirror untuk cermin diri kottttttt ... ke kene menuntut dgn kevin spacey? hahaha

    ReplyDelete
  4. kama tu sepupu chamat.

    ReplyDelete
  5. aku rasa ein lagi cikeding dari aku la...bagaimanapun beliau amatlah tidak sedar diri apabila menyapa aku tempoh hari dgn berkata "apasal kau kurus sgt?"...

    gambar che kawaii yg sebelah tu kalau copy, paste mirror, mesti dapat gambar penuh....

    ReplyDelete
  6. bila ditgk gambaq cikgu hensem di atas tu teringat pulak one of ur teachers, apa nama dia, anand?

    is he still around?

    awi,
    takdak faedah pun buat cenggitu

    ReplyDelete
  7. Anonymous9:53 PM

    kama tu sepupu chamat. <-- kama se'fit' chamat kah?

    ReplyDelete