Wednesday, June 06, 2007

Harian Metro: Pendebat MCKK Hebat



8 comments:

  1. ex-sbp gak8:05 AM

    pendebat mckk CEMERLANG la noni, bukan hebat.

    gambar atas yang paling kanan, budak2 korang ni memang pandai senyum yek? sweeeet sngt2 dia senyum

    if i am young again, sure dah crush2 ni

    ReplyDelete
  2. Anonymous8:43 AM

    ex-sbp, itu baru tengok debaters yang kat dalam gambar tu....kalau u tengok coaches diorang senyum, lagi sweet.... bukan crush lagi dah, sure crash punye....

    hahaha

    ReplyDelete
  3. Noni (betul punya)12:35 PM

    mcm sial sempat nak kenakan aku gak tu...

    dah la KR pun boleh senyum, seghiau la aku....

    woi the comment is about budak2 tu laa, keep on track la woi

    ReplyDelete
  4. Noni Kapet malas login1:54 PM

    oh btw ex-sbp gak,

    If you want the no., address etc (mana la tau nak indulge zaman muda2), I can pass at a price ha ha ha

    ReplyDelete
  5. I still do not understand to why the certain 'they' still refer MCKK as MAKTAB Melayu Kuala Kangsar - it should and must always be Kolej Melayu Kuala Kangsar.

    ReplyDelete
  6. Bagus betul Guru Penasihat tu, boleh lagi appreciate old boys yg datang tolong...
    siap highlightkan lagi...

    terharu la pulak

    ReplyDelete