Sunday, August 12, 2007

Joke Paling Kejam Bulan Ini

Mattop nak buat joke bangang.

Soalan dia:

"Mee apakah mee yang terberat".

Jawapan Chamat yang sangat instantaneous and spontaneous:

"Syam HakiMEE" (Nota Kaki).

Sungguh kejam.

Jawapan sebenar, menurut Mattop, adalah mee wanTAN (you know, one tonne mee...... pergilah off dia banyak2).


NOTA KAKI

Syam Hakimi adalah seorang atlit rumah Ahmad yang sangat hebat - footballer, rugger, sprinter. Legendary dengan gaya sprinting nya yang condong apabila ambik corner (alaa macam mana nak explain ni, you know bila ambik corner body dia tak the best mechanical position to optimise the wind resistance, gravity etc.)

Kalau tak kerana Zadin lagi handsome dulu (aku tak kata kau tak handsome Syam, aku kata Zadin lagi handsome), sure Syam dah menang Victor Ludrum bertahun-tahun.

Tapi the good life has gotten to Syam a bit lately. (And I stop there and the photo describes it better, sebab tu lah Chamat sangat lah kejam).

Bagi pihak mamat2 hilang leher satu batch, aku pun tersinggung Chamat. I could feel for Syam. Curse you Chamat.



ps: Aku cari gambar terkini Syam tak de lah pulak, even gambar dia datang Open House Zulkaedah aku. Yang ada gambar Aiwa. Syam kira slim skit by a few kg compared ngan Aiwa, so gambar Aiwa pun OK lah.

17 comments:

  1. cepat aje chamat jawab..
    ramai yg terasa tu...

    ReplyDelete
  2. god you are fast.

    and that earns a reply! not even 10 minutes after the posting?

    ReplyDelete
  3. hehe i blaja dgn KR.
    lil did i know u'll be posting the next...

    i dare not comment the previous post u made...
    tup2 i tgk dah ada post baru hehe...
    mesti setinggan marah

    ReplyDelete
  4. tu gambar aiwa sblm makan tu. 5 minit lepas snap gambar, dgn ikan patin yg bulat sebelah tu dia telan.

    kawaii dah set homepage browser dia blog mu rough.

    seterusnya aku nak komen berkenaan blog ini yg kena scroll kiri dan kanan.

    ReplyDelete
  5. setinggan overfloor9:16 AM

    weii, aku baru lepak ronggeng kat sini korang dak komen bertalu2...

    ReplyDelete
  6. post la gambar sham ngan rembel yang klasik tuh

    ReplyDelete
  7. bukan kawaii desu4:24 PM

    SABRI YUNUS batch korang ke?

    p/s takziah kepada sdr sabri yunus yang baru sahaja kehilangan isteri akibat kanser.

    ReplyDelete
  8. alaaa awie aku malas la nak tinker ngan template ni, scroll je lah. kau adjust ko nya setting la, sbb aku pakai layer so memang mcm ni skit.

    tu adik sabri yunus la tu.

    ReplyDelete
  9. Innalillah...

    Scroll sana scroll sini..
    sama saja...

    ReplyDelete
  10. aku rasa joke(s) paling kejam bulan ini adalah drpd sdr bochap berkenaan....

    kau kena ganti balik bateri mouse aku sbb asyik kena scroll.

    bila ajk sukantora nak bersidang?

    ReplyDelete
  11. lupa lak...aku rasa joke agak kejam adalah tangan ultraman....

    ReplyDelete
  12. ha ha joke bochap pasal s***i tu lagi zalim laaa...

    tangan ultraman tu langsung bukan joke. Aku ikhlas mengiyakan Ezrin.... jahat la korang.

    Mentang2 leman dah makin maju, semua maki leman.

    ps: nanti aku bagi battery baru kat kau. aku nak curi vincent punya bagi kat kau.

    ReplyDelete
  13. ha ha joke bochap pasal s***i tu lagi zalim laaa...

    tangan ultraman tu langsung bukan joke. Aku ikhlas mengiyakan Ezrin.... jahat la korang.

    Mentang2 leman dah makin maju, semua maki leman.

    ps: nanti aku bagi battery baru kat kau. aku nak curi vincent punya bagi kat kau.

    ReplyDelete
  14. hatiz_s4:45 PM

    jenuh aku pikir pebende la s***i ni...2,3 minit aku tenung bintang-bintang tu...rupanya bochap maksudkan s***i...

    hj bochap, lu memang zalim la...

    ReplyDelete
  15. gambar syam terkini....klik link nama aku...

    ReplyDelete