Tuesday, November 24, 2009

Fadli, mana diary kau?

Since Fadli has been enticing the batch with the disclosure of his diary pages (and blackmailing people along the way) for the last few years but never put the money where his mouth is – let me do the honour.

Let me give a sneak preview of the first page of 1994’s diary that I used to keep.

Ha ha I tried to pass the first page and nearly fainted at the stupidity of my adolescence. Did not pass the first page ha ha.

Anyway apart from all the stupid things I wrote there, I also burned a mattress that night. Ha ha.

So Fadli – where is your diary, otherwise kita start lelongan.

E53 starts with 20 sen (harga permulaan bersamaan harga cempedak goreng Uncle David)….. and Epit tak dibenarkan bidding.

PS:

1) Diary aku tiap2 hari ada doa and hadis sebab aku dulu Presiden BRU. Kena maintain status (until they found out what I got for Agama in SPM)

2) Diary ni ala2 blog la dulu, tapi kau sendiri tulis (ni untuk budak2 sekarang yang tak tahu diary ni apa). Best sebab tak macam blog, korunk bleh ktuk orunk gler2, cer pe pn x pe sbb orunk x leh bce.

7 comments:

  1. kak rahmah8:43 AM

    lagi la...lagi la...

    ReplyDelete
  2. 90053949:11 AM

    kau sure nak aku publish diary aku?? nama kau is like every few days since kita satu class for 5 years maaaaaaaaaaaa

    kalau publish diary, nama orang orang kena potong ke untuk mengelakkan membuka AIB ??
    how?
    aku serba salah can?

    ReplyDelete
  3. chamat9:42 AM

    ala, sesama kita pun harus ada rahsia ke...

    ReplyDelete
  4. tak best la gedik2 dok teasing camnie wei... aku sanggup jadik ajk lembaga penapisan diary2 batch yengkoz...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. 1) ha ha kak ram, datang la tengok sendiri (eyh? ni kakak kpd kak ramlah ke ni, kak rahmah lak ni)

    2) mengada2 la kau fadli, skrng nak tease aku lak. lepas ni aku cari entry yg ada nama kau and then publish kat sini. esp part kau tengah compile results satu batch kan.

    3) ha ha kau tak layak and automatically disco (ha ha lingo kat koleq awal2 dulu) sbb kau top penjambu. diary aku banyak commentary pasal jambu & penjambu ha ha

    ReplyDelete