Saturday, May 15, 2004

Wedding Season

From Mpro etc.

Ayien.... and all members,

Aku boleh organise event untuk semua yang nak kahwin ni serentak kat KL..... just bagitau kat mana nak buat? bila? and jgn lupa kasi duit sekali...... ataupun kita kutip je duit untuk sesapa yang nak datang.... ok, aku nak summarise sikit event perkahwinan batch kita ni.....

Wong : sebelah wife, 16 May 2004 @ Shah Alam & sebelah wong, 6 June 2004 @ Terengganu
Awie : sebelah wife, 29 May 2004 @ JB & sebelah awie, 5 June 2004 @ Terengganu
Pokpeq: sebelah pokpeq, 29 May 2004
Kandaq : sebelah wife, 30 May 2004 @ Shah Alam & sebelah kandaq, 6 June 2004 @ Kedah

So, sesapa yang boleh make it to the event, pls contact them..... email lah alamat korang so that diaorang boleh kasi card jemputan..... tak de la yang merajuk di kemudian hari nanti..... HAHAHAHAHAHA... kepada mereka yang nak kahwin, aku ingin mengucapkan selamat pengantin baru.... semoga berbahagia kae anak cucu......

1&2) Centenary Walkway tu amende?... sejak bila kechoque join mcoba ni? Semalam aku dinner dgn afza and dia ada mentioned pasal old boys weekend.... MCOBA tak handle this year OBW.... batch 84 yang handle...... so sesiapa yang berminat nak pegi, sila call budak batch 8084.....

From: Ikram Badarudin [mailto:ikrambadar@hotmail.com]
Sent: Monday, May 10, 2004 6:33 PM
To: khairulnizam@tnb.com.my
Subject: Cuti sekolah ni.. datang la ke Ipoh...

Assalamualaikum,

KNO, boleh tolong aku forwardkan email ni pada semua kengkawan?

To all of you, thousand apologies sebab aku tak simpan individual emails.
Although aku ada simpan some addresses, I find it much easier to have
KNO as the distributor, heheh. Jangan marah ah KNO, ni dapat banyak
pahala nih :)

Dengan berbesar hati, aku jemput korang semua ke my wedding kat Ipoh
on 6/6/2004 ni. Harap-harap dapatlah dilapang-lapangkan masa. Sesiapa
yang nak kad, bolehlah bagi alamat. InsyaAllah akan poskan.

from Kandaque

Ramai org kawin this time including lah aku. Anyone in the Northern part
of Semenanjung can come to my wedding. Sape yg jauh pun kalau nak dtg..
dtg laa.. Kat rumah ayah aku kat Penang. Kalau nak tgk invitation card,
just go to:

http://www.geocities.com/iskandar_herni/

To everyone who is getting married: GOOD LUCK and semoga sejahtera
hingga ke anak cucu. I know I need it. LOL.

1 comment: