Friday, June 26, 2009

"Kitorang Tak Kisah Menang Ke Kalah, Asalkan Menang"


- Last year kitorang tak sempat nak hantar team, sebab semua orang sibuk.

- This year, kitorang ada 3 teams. K94 (for Kurus94), G94 (yeah you guess it right, Gemuk94) and GK94 (Gemuk Kurus94).

- Dua team masuk senior league, satu team masuk open. Yang penting kitorang kiasu, tak kisah la league mana, yang penting nak menang ha ha. Kalau menang lawan Class of 54 pun peduli apa, janji menang.

- Star player kitorang of course lah pem-blog ulung & taukeh serunding batch - Aiwa "Bed-inti-Mate" Fadli.

- Semalam diorang ada training. Lega jugak tengok tak de batch lain training (he he). Though rasanya orang lain dah lama training kot.

- Malangnya masa training tu berlaku collision yang dasyat dan nyaris2 menyebabkan Keeper Gemuk (I mean Keeper to G94, bukannya keeper tu gemuk) i.e. Idzam injured sampai tak leh main. Mana taknya dia ingat dia boleh berjaya membolosi Aiwa nya blocking dia tepi jaring (dia ingat dia boleh bolos ruang kecil yang ditinggalkan Aiwa antara dirinya dengan jaring). Maka berlanggarlah dia dengan Aiwa (kesan impact tu aku malas nak elaborate kat sini).

- Ahad ni, akan dibuat liputan berterusan dari Sports Planet ha ha ha.

PS: KNO zalim gler pi dig gambar tak baligh semua orang. Salah sorang tu nama dia Juzaili Jasmay, adik dia sekarang artis yg tengah hit lagu "Aku Tak Percaya" (kan?)

13 comments:

  1. Anonymous1:10 AM

    Sampai injured? Dont make me hungry...

    ReplyDelete
  2. :P No wonder Encik Noni Kapet jadi insomniac minggu ni - besar tanggungjawab nak rebut kemenangan - goal, sorak or injuries?

    Good luck lads!

    ReplyDelete
  3. takde siren evacuate building ke masa berlaku perlanggaran? any richter scale readouts?

    imagine ko pun berlanggar sekali.

    ReplyDelete
  4. ha ha i think kita kena advise organiser kena ada skala richter kat situ la, in case jadi sekali lg.

    also the siren.

    hoi aku kira light featherweight la compared to Aiwa :-p

    ReplyDelete
  5. takutlah nak kasi nama10:35 AM

    "nyaris2 menyebabkan Keeper Gemuk (I mean Keeper to G94, bukannya keeper tu gemuk)"
    * tapi bukan memang gemuk ke? hahahhaha...sorry, tak blh resist

    ReplyDelete
  6. Yang tu kau jawab ngn dia.

    Aku tak berani.

    ReplyDelete
  7. aku la2:51 PM

    Habis tu dah 100 over Kg..confirm la

    ReplyDelete
  8. team mana 94 C yang mana? gemuk kurus?! hebatkah team itu? boleh makan team 96 ke?! hahahahha

    ReplyDelete
  9. kitorang boleh makan kfc he he he mcm tahun2 lepas.

    sedia untuk berbincang.

    aku telah diberi mandat untuk berunding dgn mana2 team he he

    ReplyDelete
  10. LANYAK !!! LANYAK !!! LANYAK !!!

    "kitorang tak kesah menang ke kalah;

    ....asalkan tak hungry"

    ReplyDelete
  11. Anonymous6:26 PM

    Silap2 nexy year kena buat team O94 laa (O = Obese)

    ReplyDelete