Sunday, February 28, 2010

Introducing: Sdr Syed Khalid Al-Juned, President Yengko 2010 - 2020

Janji-janji presiden batch yang baru:

1) Mengambil alih rumah Chamat untuk dijadikan club house batch, termasuk memecahkan dinding hadapan untuk ditukar menjadi ruang futsal

2) Pertandingan badminton inter house di rumah Chamat, menggunakan pagar sebagai court

3) Akan mengeluarkan surat-surat kebenaran yang mengesahkan kepada isteri member batch yang suami mereka keluar untuk menyertai aktiviti batch, jadi lesen yang sangat berguna kepada member batch.

Janji-janji yang lain adalah janji politik, seperti:

1) Akan mengangkat batch ke peringkat yang lebih tinggi (dengan gaya tangan mencapai awan)

2) Akan pastikan batch bersatu

Malangnya, beliau mengambil pendekatan berlainan kerana kami tidak disuruh melaungkan slogan "UniteFect" seperti kebiasaannya. Tapi mungkin tak lama lagi, Khalid akan perkenalkan slogan "1Batch".

Antara langkah-langkah awal yang diambil termasuklah memaksa Awie melantik beliau menjadi moderator Male-ing List. Frankly speaking, I smell a Mahathir reincarnation among us. Lepas ni, habis semua institusi batch dia robohkan sebab nak bolot kuasa.

Kalau aku jadi Epit, I better siapkan akaun reunion and simpan duit jauh-jauh. Sebab lepas ni presiden mesti mintaknya.

Kalau aku jadi supplier batch yang lain, lepas ni aku rasa presiden insists semua kontrak supply kuih ke reunion diberikan kepada beliau dan kroni. Kalau tak kena buang batch, or kena block from posting emails.

6 comments:

  1. tak lama lagi ada Rembell revolution again

    ReplyDelete
  2. ha ha joe, kau realise tak dekat youtube section kat atas tu, kadang2 keluar video porn? ha ha.

    aku rasa sbb tag dia "malay college" kot, habis semua yg bersabit college kelaur.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:47 PM

    noni, aku baru nak tanya, apsal kuar klip video panas kolej melayu? hahaha

    ReplyDelete
  4. ofis aku dah start blocking facebook and youtube. so tak nampak youtube section hahaha

    ReplyDelete
  5. sceptic seventy8:39 AM

    office aku baru je relax sket rules on internet. siap allow facebook lagi..tapi ada lah clause2 nye..hehe..

    by the way, aku rasa term khalid tak lama (kalau ada EGM or next AGM..kalau takde, memang lama laaa) looking at the promises, especially tang surat (lesen). make sure surat tu laku, setakt keluar surat, seua orang boleh buat..kena ada cap mohor atau sign with blood kot.

    ReplyDelete
  6. good~ keep sharing with us, please....I will waiting your up date everyday!! Have a nice day........................................

    ReplyDelete