Thursday, February 04, 2010

Please Guess The Right Password

Komen Awie: "aksi toje & pokpek tu bole masuk klik lucah"
Komen seterusnya: "apa password yang pokpek bagi kat toje? sure bukan Mokhtar nya. Bochap rasa password sebenar adalah karipap"

1) Blog ni makin tak yengko, asyik post gambar yg KNO edit je, dari Pakistani pulak tu.

2) Tapi apa2 pun, KPI sudah dicapai.

3) Lusa Loque nya wedding. Sure wedding of the year nya, ramai2 sure datang makan karipap (betul). Kalau ada chance nak beat wedding Loque pun, only wedding Kristi sometimes this year ha ha.

4) Sebenarnya pengumuman majlis menyerang rumah Chamat (makin cheap skate, dari hotel, ke golf club, ke kedai mamak, la ni rumah Chamat ha ha):
"Dear All,
Seperti yang telah dijanjikan, pada tahun ini kita akan mengadakan pelbagai acara sebagai menyambut 20 tahun/17 tahun keyengkoan kita. pelbagai acara telah dirancang termasuk acara mengeratkan silaturrahim dan acara sukan. (acara ukhrawi setakat ni belum dicadangkan, tapi kalau ada anchor, silalah cadangkan & terus organise).
Anyway, apalah ertinya membuat program kalau tidak diadakan pelancaran yang gilang-gemilang. untuk itu, satu acara pelancaran besar-besaran akan diadakan seperti ketetapan berikut:
TARIKH : 27 FEBRUARI 2010 (SABTU)
MASA : 3 PETANG
TEMPAT : RUMAH CHAMAT - 7 JALAN TIANG SERI U8/73G,PERSIARAN GERBANG UTAMA, 40150 BUKIT JELUTONG, SHAH ALAM
BAYARAN : RM30 (INDIVIDU/KELUARGA)
Pengesahan/pembayaran boleh dibuat kepada Yengko-Yengko di bawah melalui e-mel/telefon.
Epit 0193388498; hafizhasin@gmail.com; Bank MBB 1550 1494 5552 Ezam 0166269094
Marilah beramai-ramai.
Baik sahkan cepat2.kalau tak , aku harass korang."

7 comments:

  1. Anonymous8:55 AM

    yg kiri sekali tu bukankah anak mokhtar ?

    ReplyDelete
  2. Anonymous9:14 AM

    ya betul...

    ReplyDelete
  3. tu la pasal, anak Mokhtar menutup mulut dgn rapat, tak mahu terlibat dlm kontroversi CIFU ni.

    Aku rasa si sepul kena bayar royalty kat semua Mokhtar la, sensasi kan nama x mintak permission ha ha

    ReplyDelete
  4. aku sebagai peminat setia bolasepak selangor cukup sedih dengan penggunaan nama pemain bolasepak teragung negeri selangor dan malaysia....

    ReplyDelete
  5. aku rasa Cop macam dah nak pelangkung ajer kepala toje tue... dlm hati Cop " tangan toje nie, aku sepuk jugak karang dgn kayu ni..."

    ReplyDelete
  6. Anonymous11:54 PM

    Coppo - bapak ayam
    Peah & Pyan - Merpati sejoli M Shah and Idris
    KNO & Rembell - satu lagi merpati sejoli M Shah and Idris (tak senonoh la M Shah and Idris nih)
    Poqpeq & Toje - aksi maha lucah (pun M Shah and Idris jugak!)
    Ayien - nak start menage a trois dgn Poqpeq & Toje (eh, tapi Codak pun ada..)
    Haris Mukh - aku layan sabun sorang-sorang la camnih

    ReplyDelete
  7. ha ha bobo, kau je yg pandai buat caption2 lucah mcm ni.

    ReplyDelete