Tuesday, February 02, 2010

Raja Betik

Giler control freak Raja Betik ni, Chamat duduk kat tengah2 pun dah jeling & bengang semacam!

7 comments:

  1. haha ni gambar zaman biler ni weiii

    ReplyDelete
  2. aku rasa mesti f5 ni.

    aku sungguh kecik hati ngn mpro, dia x pernah ajak aku duduk di tengah2 epit & betiknya, di rumah dia.

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:27 PM

    ni masa ambik result SPM ni.

    ko mana ada noni, ko tengah pakai kilt takde spender kat scotland nun.

    aslam drive mazda astina time tu.

    -epit-

    ReplyDelete
  4. itujuhpuluh9:58 PM

    ari tu aku tgk kat border/frame photo nih, may94 lah...must be raya kot...makanan pun mcm makanan raya je

    ReplyDelete
  5. yisembilansembilan3:27 PM

    aku dah semak dgn gambar tu. itu occassion yg berbeda.

    dlm gambar May94 tu raja betik pakai baju guns n roses. hahaha. gile bell!

    ReplyDelete
  6. BcpUnlmtd1:41 AM

    epit, hang kah iteww?
    heheh.. hensem lagi sekarang la kalau macam tu

    ReplyDelete
  7. Bukan tak nak ajak12:05 AM

    yang membelakangi kamera tu bukan mumtazi la cik noni oiii.... tu fido....

    ReplyDelete